reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Tęczowa
Super. Cieszę się bardzo !!!!!
I takie tam inne sprawy ...hehe :-) :)

Awita
Destino
Wszystkiego najlepszego i blżniaków
oczywiście wam życzę .A co .:)

Destino Avita wszystkiego najlepszego kochane.

Destino pieknie piszesz trzymaj się kochana wiem jak to jest jak pieska musiałam uspać to też długo nie mogłam się otrząsnąć.

Nafoczko zboczko piękny garnuszek na główce tez taki miałam.

Teczowa super pozytyw jak się patrzy gratulacje.

Kas ja też byłam u Jeziela -Stanek zresztą u Sodowskiej tez fajna babka.

Dziewczyny co do forum czy pisać o ciąży i innych dolegliwościach zdjeciach itd. ja jestem za mnie to nie przeszkadza a wręcz daje nadzieję.

Witajcie dziewczyny

Nie jestem pewna na 100%, ale to chyba Marzycielka prosila. Chociaz moglam pomylic nicki. Posta dziewczyny chyba nie odkopie, ale sprobuje poszukac.

Nie szukaj, tak to marzycielka

Destino - piękny post napisałaś, ale ja wiem jak Ty pięknie potrafisz pisać :tak: Do dnia dzisiejszego mam od Ciebie tego pięknego e-maila i czasem go sobie czytam :)
Życzę Ci wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, dużo zdrówka i spełnienia tego największego marzenia. Już nie raz mialam chorego zwierzaka począwszy od rybek skończywszy na piesku, wiem jak to boli :( Jesteś naprawdę w trudnym okresie, bardzo Ci wspolczuje i bardzo Ci kibicuje. Ja uważam, że karta Ci się kiedyś odwróci, uwierz mi. Zobacz na mnie, czekałam na swój cud ponad 7 lat, ale sie doczekalam. Boję się o ciaze, ale muszę wierzyć, że będzie dobrze :)

Ja uważam, że zakładanie nowego wątku jest bez sensu.

CDN.

Edit:

Avita -
Tobie również życzę wszystkiego dobrego, przede wszystkim spokojnej i zdrowej ciąży

teczowa -
o matulu, ale strasznie się cieszę i gratuluję :)

Skoro chcecie wiedzieć co u świeżych ciężarówek to melduję, że jutro rano wybieram się na badanie tsh i ft4. Wieczorem wizyta u endo. Zaczynam 9 tc i moje dziecię jest już wisienką :D Brzuch mnie mniej boli. Dużo leżę i się nie przemęczam. Mdłości mnie męczą, ale są do wytrzymania. Najgorzej z jedzeniem, po 2 h od naprawdę dużego posiłku, jestem bardzo głodna, a w brzuchu mi burczy tak jakbym przed pół dnia nic nie jadła :szok::szok::szok: Nie wiem jak to dalej będzie :) Muszę zrobić różyczkę, toxo, cmv, morfologie i mocz i z wynikami na wizytę 15.11. Badanie prenatalne mam 22.11 i już się boję. Dziś wysłałam męża z mamą i siostrą na groby, ja zostałam w domku. Mężowi przygotowałam 3 reklamówki ze zniczami. W każdej reklamówce była karteczka z nazwą miasta w którym jest cmentarz :-p Ot tak, żeby się nie pomylił ;-) ;)

Jeżeli chodzi o sny to jaki ja miałam wczoraj sen :szok::szok::szok:
Śnił mi się goły facet (niestety nie mój mąż :szok:) leżący na moim łóżku sypialnianym z wackiem w stanie spoczynku :szok::szok::szok: i na dodatek nie pamiętam czy coś było :crazy: Zaznaczam, że ostatnie przytulanki były 16 września :tak: Chyba mi zaczyna brakować przytulanek...

Ostatnia edycja:
reklama
Niestety ja też sadze że nowy wątek się nie sprawdzi. Jest nas ok 20 i co 5 będzie na staraczkach, 5 na brzuszkach, 5 na dzidziach i tu zostanie 5 (pisze symbolicznie :) ) czy bedziemy tak skakac? Myślę że mamy fajna i zwarta grupe (nie za duza bo na lipcowkach nie ogarnialam) i potrafimy się dogadać :)
Ps a może założymy "Foczki zboczki?" bo 4 bym od razu typowala :D wiecie które? :p

Lilia ja miałam orgazmy wiec wszystko przed tobą :D

Do góry