reklama
tęczowa89
Fanka BB :)
takie tam inne sprawy są najlepsze trzymaj tam te kciuki !Tęczowa
Super. Cieszę się bardzo !!!!!
I takie tam inne sprawy ...hehe
Awita
Destino
Wszystkiego najlepszego i blżniaków
oczywiście wam życzę .A co .
Porzeczka1234
Destino Avita wszystkiego najlepszego kochane.
Destino pieknie piszesz trzymaj się kochana wiem jak to jest jak pieska musiałam uspać to też długo nie mogłam się otrząsnąć.
Nafoczko zboczko piękny garnuszek na główce tez taki miałam.
Teczowa super pozytyw jak się patrzy gratulacje.
Kas ja też byłam u Jeziela -Stanek zresztą u Sodowskiej tez fajna babka.
Dziewczyny co do forum czy pisać o ciąży i innych dolegliwościach zdjeciach itd. ja jestem za mnie to nie przeszkadza a wręcz daje nadzieję.
Destino pieknie piszesz trzymaj się kochana wiem jak to jest jak pieska musiałam uspać to też długo nie mogłam się otrząsnąć.
Nafoczko zboczko piękny garnuszek na główce tez taki miałam.
Teczowa super pozytyw jak się patrzy gratulacje.
Kas ja też byłam u Jeziela -Stanek zresztą u Sodowskiej tez fajna babka.
Dziewczyny co do forum czy pisać o ciąży i innych dolegliwościach zdjeciach itd. ja jestem za mnie to nie przeszkadza a wręcz daje nadzieję.
czarna_mala
Mamy tak samo to co? Wstawiać foty brzusiów i usg
U nas pauza starankowa...mononukleoza zaatakowała w pracy buuuuu
Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
marzycielka81
Teczowa gratulacje.
Avita i Destino wszystkiego najlepszego.
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
Avita i Destino wszystkiego najlepszego.
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
Tęczowa, trzymam kciuki! Gratuluję!!!Bertha pozytywnie już dygam , czy wszystko będzie dobrze. Owu dziadaja była chyba dzień później, więc wynika, że dziś 14 dpo
Oszczegałam, że wysyłam fluidki :-) TaDam! [emoji6]
Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Witajcie dziewczyny
Nie szukaj, tak to marzycielka
Destino - piękny post napisałaś, ale ja wiem jak Ty pięknie potrafisz pisać Do dnia dzisiejszego mam od Ciebie tego pięknego e-maila i czasem go sobie czytam
Życzę Ci wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, dużo zdrówka i spełnienia tego największego marzenia. Już nie raz mialam chorego zwierzaka począwszy od rybek skończywszy na piesku, wiem jak to boli Jesteś naprawdę w trudnym okresie, bardzo Ci wspolczuje i bardzo Ci kibicuje. Ja uważam, że karta Ci się kiedyś odwróci, uwierz mi. Zobacz na mnie, czekałam na swój cud ponad 7 lat, ale sie doczekalam. Boję się o ciaze, ale muszę wierzyć, że będzie dobrze
Ja uważam, że zakładanie nowego wątku jest bez sensu.
CDN.
Edit:
Avita - Tobie również życzę wszystkiego dobrego, przede wszystkim spokojnej i zdrowej ciąży
teczowa - o matulu, ale strasznie się cieszę i gratuluję
Skoro chcecie wiedzieć co u świeżych ciężarówek to melduję, że jutro rano wybieram się na badanie tsh i ft4. Wieczorem wizyta u endo. Zaczynam 9 tc i moje dziecię jest już wisienką Brzuch mnie mniej boli. Dużo leżę i się nie przemęczam. Mdłości mnie męczą, ale są do wytrzymania. Najgorzej z jedzeniem, po 2 h od naprawdę dużego posiłku, jestem bardzo głodna, a w brzuchu mi burczy tak jakbym przed pół dnia nic nie jadła Nie wiem jak to dalej będzie Muszę zrobić różyczkę, toxo, cmv, morfologie i mocz i z wynikami na wizytę 15.11. Badanie prenatalne mam 22.11 i już się boję. Dziś wysłałam męża z mamą i siostrą na groby, ja zostałam w domku. Mężowi przygotowałam 3 reklamówki ze zniczami. W każdej reklamówce była karteczka z nazwą miasta w którym jest cmentarz Ot tak, żeby się nie pomylił
Jeżeli chodzi o sny to jaki ja miałam wczoraj sen
Śnił mi się goły facet (niestety nie mój mąż ) leżący na moim łóżku sypialnianym z wackiem w stanie spoczynku i na dodatek nie pamiętam czy coś było Zaznaczam, że ostatnie przytulanki były 16 września Chyba mi zaczyna brakować przytulanek...
Nie jestem pewna na 100%, ale to chyba Marzycielka prosila. Chociaz moglam pomylic nicki. Posta dziewczyny chyba nie odkopie, ale sprobuje poszukac.
Nie szukaj, tak to marzycielka
Destino - piękny post napisałaś, ale ja wiem jak Ty pięknie potrafisz pisać Do dnia dzisiejszego mam od Ciebie tego pięknego e-maila i czasem go sobie czytam
Życzę Ci wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, dużo zdrówka i spełnienia tego największego marzenia. Już nie raz mialam chorego zwierzaka począwszy od rybek skończywszy na piesku, wiem jak to boli Jesteś naprawdę w trudnym okresie, bardzo Ci wspolczuje i bardzo Ci kibicuje. Ja uważam, że karta Ci się kiedyś odwróci, uwierz mi. Zobacz na mnie, czekałam na swój cud ponad 7 lat, ale sie doczekalam. Boję się o ciaze, ale muszę wierzyć, że będzie dobrze
Ja uważam, że zakładanie nowego wątku jest bez sensu.
CDN.
Edit:
Avita - Tobie również życzę wszystkiego dobrego, przede wszystkim spokojnej i zdrowej ciąży
teczowa - o matulu, ale strasznie się cieszę i gratuluję
Skoro chcecie wiedzieć co u świeżych ciężarówek to melduję, że jutro rano wybieram się na badanie tsh i ft4. Wieczorem wizyta u endo. Zaczynam 9 tc i moje dziecię jest już wisienką Brzuch mnie mniej boli. Dużo leżę i się nie przemęczam. Mdłości mnie męczą, ale są do wytrzymania. Najgorzej z jedzeniem, po 2 h od naprawdę dużego posiłku, jestem bardzo głodna, a w brzuchu mi burczy tak jakbym przed pół dnia nic nie jadła Nie wiem jak to dalej będzie Muszę zrobić różyczkę, toxo, cmv, morfologie i mocz i z wynikami na wizytę 15.11. Badanie prenatalne mam 22.11 i już się boję. Dziś wysłałam męża z mamą i siostrą na groby, ja zostałam w domku. Mężowi przygotowałam 3 reklamówki ze zniczami. W każdej reklamówce była karteczka z nazwą miasta w którym jest cmentarz Ot tak, żeby się nie pomylił
Jeżeli chodzi o sny to jaki ja miałam wczoraj sen
Śnił mi się goły facet (niestety nie mój mąż ) leżący na moim łóżku sypialnianym z wackiem w stanie spoczynku i na dodatek nie pamiętam czy coś było Zaznaczam, że ostatnie przytulanki były 16 września Chyba mi zaczyna brakować przytulanek...
Ostatnia edycja:
reklama
Niestety ja też sadze że nowy wątek się nie sprawdzi. Jest nas ok 20 i co 5 będzie na staraczkach, 5 na brzuszkach, 5 na dzidziach i tu zostanie 5 (pisze symbolicznie ) czy bedziemy tak skakac? Myślę że mamy fajna i zwarta grupe (nie za duza bo na lipcowkach nie ogarnialam) i potrafimy się dogadać
Ps a może założymy "Foczki zboczki?" bo 4 bym od razu typowala wiecie które?
Lilia ja miałam orgazmy wiec wszystko przed tobą
Ps a może założymy "Foczki zboczki?" bo 4 bym od razu typowala wiecie które?
Lilia ja miałam orgazmy wiec wszystko przed tobą
Podziel się: