reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Bea25 jak tylko dostane zielone swiatlo. Mam pare wynikow do uporzadkowania. Podejrzewam, ze nowa pani dr tez zleci jakies badania. Na razie czekam choc czasami trudno mi zachowac cierpliwosc:-) i trzymam kciuki zebys mogla nam w grudniu napisac ze Ci sie udalo:-)

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Avita, Destino, Wszystkiego Najlepszego.
Avita, Tobie zycze urodzenia slicznego i zdrowego dzieciaczka. Fajnie jakby byla coreczka[emoji4]
Destino, Tobie zycze szybkiego zaciazenia i urodzenia slicznego i zdrowego dzieciaczka. No i oczywiscie zeby sprawa z Hubertem potoczyla sie tak jak byscie tego chcieli[emoji4]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Urodzinowym dziewczynom - sto lat :)
Beatka, nie ma innej opcji!
Ja się tak bałam tego, że będę zazdrosna o ciążę mojej siostry. Ale jak sobie tak pomyślałam jaki to jest cud- życie- i zobaczyłam pierwsze usg, to się bardzo cieszę i po cichu liczę na to,że będziemy miały parkę :)

Avitka, wszystkiego dobrego :*, moja mama wczoraj miała urodziny :)

Dziewczynki odpiszę później bo ciasto jakieś muszę zrobić. Gości będę miała. A kiciunia... cóż... wśród aniołków. Trzeba było podjąć jedną z najtrudniejszych decyzji... ze łzami w oczach idę bawić gości. Cieszmy się Kochane, bo jest czym się cieszyć.

Avita i Destino, wszystkiego co najlepsze dla was na urodzinki!! :)

@ gdyby laparo nie było to ma przyjść 5.11, a teraz to nie wiem, pewnie sie spóźni. Temp w dolinie sie utrzymuje, wiec nie ma progesteronu i nie ma wiec z czego spaść ten progesteron zeby zgarnąć endometrium do @. W czwartek wizyta u gina to zobaczymy co tam słychać w podwoziu.
Ty kiedy zaczynasz cykl staraniowy?? Zsynchronizujemy sie? :)

Tęczowa, i co z testów wyszło?? Na jakim etapie teraz jesteś dpo, czy nowy cykl?

bo nie napisałam nic :D. Jak wysechł ten ostatni to jest jeszcze mocniejszy

Załączniki

• 20161101_075818.jpg
    20161101_075818.jpg
    373,5 KB · Wyświetleń: 96
reklama
Do góry