G
Gość
Gość
Magda, jaka ona jest sliczna!!!A oto prawie roczne Szczęście Zobacz załącznik 780943
Normalnie bym Ci ja porwala[emoji6]
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Magda, jaka ona jest sliczna!!!A oto prawie roczne Szczęście Zobacz załącznik 780943
Klara ślicznotko [emoji7]A oto prawie roczne Szczęście Zobacz załącznik 780943
Avitko o ,której miałaś wizytę u Maliny ja również wczoraj byłam może się widziałyśmy.? )
Nafoczko .Niestety ja też sadze że nowy wątek się nie sprawdzi. Jest nas ok 20 i co 5 będzie na staraczkach, 5 na brzuszkach, 5 na dzidziach i tu zostanie 5 (pisze symbolicznie ) czy bedziemy tak skakac? Myślę że mamy fajna i zwarta grupe (nie za duza bo na lipcowkach nie ogarnialam) i potrafimy się dogadać
Ps a może założymy "Foczki zboczki?" bo 4 bym od razu typowala wiecie które?
Lilia ja miałam orgazmy wiec wszystko przed tobą
Magda, jak tam na wizycie wczoraj? Jakies wyniki, dobre wieści?Destino , Avitko Spełnienia Marzeń .
Tęczowa Gratuluję
W kwestii snów to często miewam sen , że moje dzieciątko gdzieś znika .
Co do forum to jestem bardzo wdzięczna za jego założenie i funkcjonowanie w takiej formie jak do tej pory .
Cudna!!A oto prawie roczne Szczęście Zobacz załącznik 780943
Tęczowa no ladne masz te kreski. bo ja czekalam i czekalam i w końcu sie doczekalam.
Dziewczyny ja Was w ogole nie kumam. Ja niby zboczucha?? Może i sny o romansie mam ale o bzykaniu ba i o orgazmach to już przesada więc zastanówcie się co za bzdury piszecie hihihi taki zarcik.
Gdyby mój tel polubił nasze forum i mogłabym pisać bez przeszkód to napisała bym wam niezły Stary żart ale niestety...do jutra. Zasiade na kompa to wyklikam zarcik
Avita - oj chyba z tą wiadomością w sprawie płci nie wytrzymasz ale trzymam kciuki, zebys dała radę
Mój termin nie stety nie realny po wczorajszej wizycie .(