reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Moje Kochane, ja to jednak magik jestem, napisałam post i od razu 10 stron do nadrobienia :-) :-)
Tęczowa gratki Kochana.
Avita dobrze że piszesz. Ja z tym głodem i jedzeniem mam tak samo. W dodatku każdy głód zaczyna się od mdłości...blee...a wieczorem to już kosmos.
Ok, w takim razie ja też coś dodam, dziś mam 12t0d, zaczynam 13ty, czas leci. Jutro będę dopiero umawiać b.prenatalne. i też mam stracha.
Na ostatnim badaniu dzidzia skakała, machala rączkami, nóżkami, no i wg doktora to dziewczynka ale czy tak wcześnie da się to wykryć - nie wiem. Też mam caly panel zakaźnych do wykonania morfologie i mocz po raz kolejny. Zeszlismy z dawki sterydu 20mg na 15 mg, do tego dokończę femibion i czas na nowe witaminy. Do końca tygodnia mam też skończyć zastrzyki Prolutex i Luteine i już odstawić.

Destino - przytulam skarbie i wszystkiego co najlepsze.

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witajcie dziewczyny

Nie szukaj, tak to marzycielka

Destino - piękny post napisałaś, ale ja wiem jak Ty pięknie potrafisz pisać :tak: Do dnia dzisiejszego mam od Ciebie tego pięknego e-maila i czasem go sobie czytam :)
Życzę Ci wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, dużo zdrówka i spełnienia tego największego marzenia. Już nie raz mialam chorego zwierzaka począwszy od rybek skończywszy na piesku, wiem jak to boli :( Jesteś naprawdę w trudnym okresie, bardzo Ci wspolczuje i bardzo Ci kibicuje. Ja uważam, że karta Ci się kiedyś odwróci, uwierz mi. Zobacz na mnie, czekałam na swój cud ponad 7 lat, ale sie doczekalam. Boję się o ciaze, ale muszę wierzyć, że będzie dobrze :)

Ja uważam, że zakładanie nowego wątku jest bez sensu.

CDN.

Edit:

Avita -
Tobie również życzę wszystkiego dobrego, przede wszystkim spokojnej i zdrowej ciąży

teczowa -
o matulu, ale strasznie się cieszę i gratuluję :)

Skoro chcecie wiedzieć co u świeżych ciężarówek to melduję, że jutro rano wybieram się na badanie tsh i ft4. Wieczorem wizyta u endo. Zaczynam 9 tc i moje dziecię jest już wisienką :D Brzuch mnie mniej boli. Dużo leżę i się nie przemęczam. Mdłości mnie męczą, ale są do wytrzymania. Najgorzej z jedzeniem, po 2 h od naprawdę dużego posiłku, jestem bardzo głodna, a w brzuchu mi burczy tak jakbym przed pół dnia nic nie jadła :szok::szok::szok: Nie wiem jak to dalej będzie :) Muszę zrobić różyczkę, toxo, cmv, morfologie i mocz i z wynikami na wizytę 15.11. Badanie prenatalne mam 22.11 i już się boję. Dziś wysłałam męża z mamą i siostrą na groby, ja zostałam w domku. Mężowi przygotowałam 3 reklamówki ze zniczami. W każdej reklamówce była karteczka z nazwą miasta w którym jest cmentarz :-p Ot tak, żeby się nie pomylił ;-) ;)

Jeżeli chodzi o sny to jaki ja miałam wczoraj sen :szok::szok::szok:
Śnił mi się goły facet (niestety nie mój mąż :szok:) leżący na moim łóżku sypialnianym z wackiem w stanie spoczynku :szok::szok::szok: i na dodatek nie pamiętam czy coś było :crazy: Zaznaczam, że ostatnie przytulanki były 16 września :tak: Chyba mi zaczyna brakować przytulanek...
Kochana ja Cię rozumiem wypełni nie mogłam wrykać 22 tygodnie takze orgazmy we śnie jak u foczki to normalka była haha.
Teraz mam tez post juz 6 tydzień tylko mąż juz podejrzanie na mnie patrzy ....:):)

Destino , Avitko Spełnienia Marzeń .
Tęczowa Gratuluję
W kwestii snów to często miewam sen , że moje dzieciątko gdzieś znika .
Co do forum to jestem bardzo wdzięczna za jego założenie i funkcjonowanie w takiej formie jak do tej pory .

Niestety ja też sadze że nowy wątek się nie sprawdzi. Jest nas ok 20 i co 5 będzie na staraczkach, 5 na brzuszkach, 5 na dzidziach i tu zostanie 5 (pisze symbolicznie :) ) czy bedziemy tak skakac? Myślę że mamy fajna i zwarta grupe (nie za duza bo na lipcowkach nie ogarnialam) i potrafimy się dogadać :)
Ps a może założymy "Foczki zboczki?" bo 4 bym od razu typowala :D wiecie które? :p

Lilia ja miałam orgazmy wiec wszystko przed tobą :D
Oooo a które to? [emoji23] może Czarnuszki-zboczuszki? [emoji38]

Wow Teczowa gratulacje i trzymam kciuki [emoji8]

Destino Avita wszystkiego naj..naj.. Spelnienia marzen !!

Nafoczka do watku to napewno Ty,Bea,Sus i Czarna [emoji1][emoji12]

Posikam się zaraz ze śmiechu przez Was [emoji23]

Tęczowa no ladne masz te kreski. bo ja czekalam i czekalam i w końcu sie doczekalam.

Dziewczyny ja Was w ogole nie kumam. Ja niby zboczucha?? Może i sny o romansie mam ale o bzykaniu ba i o orgazmach to już przesada więc zastanówcie się co za bzdury piszecie hihihi taki zarcik.

Gdyby mój tel polubił nasze forum i mogłabym pisać bez przeszkód to napisała bym wam niezły Stary żart ale niestety...do jutra. Zasiade na kompa to wyklikam zarcik

reklama
A oto prawie roczne Szczęście :D KLARAteraz.jpg

Załączniki

• KLARAteraz.jpg
    KLARAteraz.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 121
Do góry