Tola życzę duuużo siły i spokoju ducha :* a tak w ogóle to u nas w suwaczku jesteś w 38tc i nie zebym się czepiałaWitajcie. Dziękuję za pamięć
U nas jak narazie ok. Byliśmy u neurologa i jest póki co ok i mam nadzieję że tak zostanie. W czwartek okulista. A w następny czwartek wizyta na Patologii noworodka. Rehabilitujemy się tak jak nas nauczono na Patologii. Choć neurolog mówi że nie jest to konieczne bo dzieci wyglądaja dobrze, ale jak chće to mogę z nimi ćwiczyć.
Dzieci w dzień śpią w nocy śpiewają. Maja wyznaczoną kolejkę do występów artystycznych. Więc jak zaczyna najpierw Tomek śpiewać, to jak on kończy to przez kolejne pare godzin robi to Marta Bywają zmiany. Dzieci są łaskawe dla nas więc narazie duet sobie odpuściły
Karmie ich jednocześnie. Śmiejemy się że połknęły zegarki bo co 3h z zegarkiem w ręku budzą się na karmienie. Naszczęście mam ręce i 2 nogi i poduszki i kołdry więc jednocześnie obsługuje stołówkę. Piersią nie karmię, bo moje Towarzystwo strajkuje w tej kwestii. No ale w ramach zabicia nudy odciągam pokarm co 3h. Wiec na ich potrzeby starcza. Narazie udoje na raz po 150-250ml. Także zobaczymy ile da się tak bawić. Chciałabaym jak najdłużej.
Za tydz mam wizytę u gina więc zobaczymy jak mój płyn w brzuchu Choć byłam w mojej miescinie u Doktorka i płynu w brzuchu było mniej a maciczka lepiej się prezentowała. Niech maciczka przechodzi rekonwalescencję bo czeka na nią jeszcze jeden zarodeczek. No ale spoko, spoko jeszcze nie oszalałam, to na za jakiś czas Choć jak patrze na mojego M i jak on słucha koncertów naszych pociech to mówi że już na to jest za stary. Jego mina jest bezcenna. No ale jeszcze po syna muszę wrócić opcji nie ma No albo po córkę
reklama
Teczowa - kiedys wiekszosc dzieci byla obcieta jakby od garnka [emoji2]
Destino - piekne slowa. Tak wiele na Was spada a mimo wszystko znajdujesz choc iskierki pozytywne i dajace radosc. Oby ta iskierka nadziei nigdy nie zgasla. Mocno trzymam za Was kciuki, za hubercika za ciaze za to byscie byli szczesliwi
Destino - piekne slowa. Tak wiele na Was spada a mimo wszystko znajdujesz choc iskierki pozytywne i dajace radosc. Oby ta iskierka nadziei nigdy nie zgasla. Mocno trzymam za Was kciuki, za hubercika za ciaze za to byscie byli szczesliwi
G
Gość
Gość
Teczowa, chyba troszeczke przesadzasz. Skrytykowalas mnie za cos czego nie napisalam. Przeczytaj sobie moj post, w ktorym odpowiedzialam dziewczynom dlaczego nie pisze nic o sobie, a potem przeczytaj sobie swoj post. Zarzucilas mi cos czego nigdy tu nie powiedzialam. Wiec ja ocenilam Twoj post, ze to nie madre, bo nijak ma sie do mojego postu.Chyba masz ze sobą problem :/ no cóż...
Uważasz siebie za tą , która ma jedyne i niepodważalnie odpowiednie stanowisko w każdym temacie
Nie chodzi tutaj o roznice zdan, nie dyskutowalysmy na zaden temat, ja poprostu napisalam posta od siebie, a Ty mi odpisalas tak jakbym ja wszystkich tu krytykowala ze zle robia jak pisza o ciazach albo wstawiaja zdjecia. Nigdy nic takiego nie napisalam, wiec uwazam ze Twoja odpowiedz na moj post jest niezbyt madra.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie kiedyś się śniło, że byłam u ginekologa i prosiłam, żeby zrobił mi usg a on mnie i innym pacjentkom kazał biegać dookoła biurka a potem zabrał nas gdzieś na wycieczkę autem. Także nie tylko Ty masz zrytą psychikę[emoji12]Foczusiu, to moja opowiastka na dziś;p
Śniło mi się całą noc, że leżę na koźle u ginekologa i mnie badają w ramach lekcji w-fu(???!!!) I co chwile przychodzi inny lekarz i znowu bada haha. Ale mam zrytą już psychikę;p
Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Destino piękne słowa :*
Nafoczka ma rację , koniec tematu..
Nafoczka miał Tatuś talent , od którego garnka wyciął Ci grzywkę ?
Teraz tez jest w modzie asymetria
Śmiejecie się? ... i o to chodziło
Ku pokrzepieniu serc!
Piątka cioteczki! [emoji2]
Piątka cioteczki! [emoji2]
Załączniki
Tak, tylko rączka [emoji4]Asiu zagadkowa fota . Czy to tylko łapka maluszka?
Piątka! :*
reklama
Podziel się: