G
Gość
Gość
Kitki, ja sie na dzieciach nie znam. Sama pewnie bede Was niedlugo pytac o rady[emoji12]Gabis - ja zaczelam od sloiczkow zeby poznal smaki i zebym wiedziala co gotowac bo nie zamierzam caly czas na sloiczkach jechac. Poprobuje kilka dni i rzeczywiscie moze zaczne gotowac ale musze poczytac w jakich proporcjach itd bo zieliba w temacie jestem. Nie wiem czy te warzywa na wodzie czy na bulionie z rosolu. Ech niby drugie dziecko takie wyczekane a jest trudniej, o wiele trudniej. Czasem mam wrazenie ze jakas deprecha mnie lapie z tego wszystkiego bo 24 na dobe jestem z mlodym bo za bardzo nikt z nim zostac nie chce bo jazdy urzadza
Ale moja babcia karmila mojego brata od 6 miesiaca zalewajka i rosolkami. Mojej mamie az sie slabo zrobilo jak to zobaczyla, ale brat wcinal i zyje[emoji6]
Wez mu daj moze rosolek jak pisze Fondie, bo dzieci uwielbiaja rosolki, przynajmniej to slysze od znajomych. Przetarte jablka tez wcinaja[emoji6]
Kitki, ja bym Ci go chetnie pobawila, bo kocham dzieci[emoji6]
Nafoczka, ja nie pisze i nie chwale sie swoja ciaza bo sie boje ze komus sprawie przykrosc. Byla tu dziewczyna, ktora prosila zeby zdjec nie wstawiac bo ja to boli. Nie chce tryskac na forum radoscia ze swojej ciazy, jak ktos w tym czasie bedzie plakal do poduszki.
Moglysmy otworzyc sobie jakis watek typu- szczesliwe ciezarowki po poronieniach nawykowych. Wtedy kazdy by tam pisal o ciazy i nikt by sie nie zastanawial czy komus zrobi przykrosc, a i wszystko byloby uporzadkowane. Kto by chcial to by czytal watek, a tak pewnie kazda ma opory zeby pisac o ciazy na tym watku[emoji6]
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnio edytowane przez moderatora: