reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Gabis - ja zaczelam od sloiczkow zeby poznal smaki i zebym wiedziala co gotowac bo nie zamierzam caly czas na sloiczkach jechac. Poprobuje kilka dni i rzeczywiscie moze zaczne gotowac ale musze poczytac w jakich proporcjach itd bo zieliba w temacie jestem. Nie wiem czy te warzywa na wodzie czy na bulionie z rosolu. Ech niby drugie dziecko takie wyczekane a jest trudniej, o wiele trudniej. Czasem mam wrazenie ze jakas deprecha mnie lapie z tego wszystkiego bo 24 na dobe jestem z mlodym bo za bardzo nikt z nim zostac nie chce bo jazdy urzadza
Kitki, ja sie na dzieciach nie znam. Sama pewnie bede Was niedlugo pytac o rady[emoji12]
Ale moja babcia karmila mojego brata od 6 miesiaca zalewajka i rosolkami. Mojej mamie az sie slabo zrobilo jak to zobaczyla, ale brat wcinal i zyje[emoji6]
Wez mu daj moze rosolek jak pisze Fondie, bo dzieci uwielbiaja rosolki, przynajmniej to slysze od znajomych. Przetarte jablka tez wcinaja[emoji6]

Kitki, ja bym Ci go chetnie pobawila, bo kocham dzieci[emoji6]

Nafoczka, ja nie pisze i nie chwale sie swoja ciaza bo sie boje ze komus sprawie przykrosc. Byla tu dziewczyna, ktora prosila zeby zdjec nie wstawiac bo ja to boli. Nie chce tryskac na forum radoscia ze swojej ciazy, jak ktos w tym czasie bedzie plakal do poduszki.
Moglysmy otworzyc sobie jakis watek typu- szczesliwe ciezarowki po poronieniach nawykowych. Wtedy kazdy by tam pisal o ciazy i nikt by sie nie zastanawial czy komus zrobi przykrosc, a i wszystko byloby uporzadkowane. Kto by chcial to by czytal watek, a tak pewnie kazda ma opory zeby pisac o ciazy na tym watku[emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
kitki powiem ci jedno ni ewpychaj ja tak robilam mojej corce i do te pory jak mowie zeby szla jesc to az prawie ja skreca...jak je mleko nic nic nie bedzie dziecku na prawde kazde dziecko inne ja teraz widze ile bledow z pierwszym dzieciem popelnilam:) bo za duzo sie zamartwialam ze to juz powinno czy to a kazde dziecko inne. Moja znajoma dalej daje 8 latkowi mleko po posilku ktorym tylko podziubie i dziecko zyje. wiem ze chcemy najlepiej dla naszych dzieci naprawde ale nie zawsze da sie je wsadzic w jakies ramy co sa wksiazce. Moja znow nie chciala pic ani mojego ani modyfikowanego mleka i walnelam jej od 3 miesiaca krowie i pila az sie uszy trzesly a wszedzie info ze od 3 lat sie daje moze przez to krowie jest wyzsza niz rowiesnicy nie wiem ale ju zprzestalam sie przejmowac.

hej :*
Jestem, jestem Destino cały czas Was podczytuję. Dziękuję, że pamiętasz Kochana :*
Czekam na jakieś zdjęcia nowe od brzuchatek, ale widzę nas ignorują :/( wiem, że chodzi o strach i inne obawy) a ja bym obejrzała sobie, poczytała jak się macie, jakie objawy, albo brak, aaa tu nic.
Bertha jak się czujesz???

Ostatnia edycja:
ja wam powiem tak moja homocysteina wcale super nie spadla bo nadla jest wgranicach 6,7.
Malina daje witaminy z grupy b i kwas foliowy 5mg ale jak mu pokazalam co mi zlecila genetyczka powiedzial, że prosze tak brac + nppregne cyz femibion ogolnie olal temat:)
najprosciej byloby regulator homocyteiny chyba + pregne plus tak sadze najtaniej i najlepiej co sadzisz asia? ale nie wiem czy mozna w ciazy tak brac w sumie strawbelka bierze.
Nie mam info do ktoreo tgodnia mam co brac od genetyczki.
Avita ja bym an twoim miejscu jeszcz epobrala metyle bo w sumie teraz najwanziejszy rozwoj dzieciaczka masz:)
ja mam miec peser ale niestety moj gin twierdzi ze woli badac syzjke niz go zakladac bo mam dluga zamknieta i niewidzi wskazan narazie jestem przygotowana juz wymaz mam i inne badaia do pesera wizyte mam 21. 11 i wtedy dokladnie postanwoimy kiedy o bedzie ale ogolnie uwaza zenie ma sensu u mnie. ale zbaczymy penwie zalozy po 20 tc .

Link do: “Po co witamina B 12 u osób z cechami autyzmu?” ~ Zespół Downa co artykul to inne info.

asia czy wystarczy modulator i nie brac juz metylownaych?
Fondie, a konsultowalaś się u Jazeli-Stanek, czy u kogoś innego? Masz mutację?

Marzycielko, ja własnie też jutro idę badac poziom kwasu, bo jak rok łykalam folik, a się nie wchłaniał, to mogę mieć za wysoki, bo krąży sobie we krwi i truje, a nie działa.

Ostatnia edycja:
Ja popieram pomysł wątku ciężarówek! Mogłabym tam nacieszyć oczy fotkami z usg :):)

Tęczowa, u mnie czekanie na @.. myślałam ze jakas owu sie rozwinie opóźniona po laparo ale temp spadła na dno i tak sobie tam siedzi wiec teraz nie wiem ile sobie poczekam na @.. a juz chciałabym sie starać!
idę w czwartek na wizyte do gina, to zobaczymy jak tam w środku krajobraz wyglada po operacji.
A ty kiedy testujesz?

Foczusiu, to moja opowiastka na dziś;p
Śniło mi się całą noc, że leżę na koźle u ginekologa i mnie badają w ramach lekcji w-fu(???!!!) I co chwile przychodzi inny lekarz i znowu bada:D haha. Ale mam zrytą już psychikę;p

Witam się ;)

Ja też popieram wątek ciężarówek i staraczek po poronieniach nawykowych z problemami immunologicznymi. Bo wydaje mi się, że na tym forum przewija się non stop tylko temat tabletek i strat...takie to trochę dobijające. Wolę udzielać się na wątku gdzie są pełne szczęścia ciężarówki ze zdjęciami swoich brzusiów i tryskają szczęściem :D oooo tak tego mi potrzeba :)

Nafoczuś [emoji8]

My już prawie po cmentarzach, zostały dwa, w tym jeden późnym wieczorem, żeby zobaczyć blask zniczy[emoji7]

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka

reklama
Kitki, ja sie na dzieciach nie znam. Sama pewnie bede Was niedlugo pytac o rady[emoji12]
Ale moja babcia karmila mojego brata od 6 miesiaca zalewajka i rosolkami. Mojej mamie az sie slabo zrobilo jak to zobaczyla, ale brat wcinal i zyje[emoji6]
Wez mu daj moze rosolek jak pisze Fondie, bo dzieci uwielbiaja rosolki, przynajmniej to slysze od znajomych. Przetarte jablka tez wcinaja[emoji6]

Kitki, ja bym Ci go chetnie pobawila, bo kocham dzieci[emoji6]

Nafoczka, ja nie pisze i nie chwale sie swoja ciaza bo sie boje ze komus sprawie przykrosc. Byla tu dziewczyna, ktora prosila zeby zdjec nie wstawiac bo ja to boli. Nie chce tryskac na forum radoscia ze swojej ciazy, jak ktos w tym czasie bedzie plakal do poduszki.
Moglysmy otworzyc sobie jakis watek typu- szczesliwe ciezarowki po poronieniach nawykowych. Wtedy kazdy by tam pisal o ciazy i nikt by sie nie zastanawial czy komus zrobi przykrosc, a i wszystko byloby uporzadkowane. Kto by chcial to by czytal watek, a tak pewnie kazda ma opory zeby pisac o ciazy na tym watku[emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Strawbelka to napisz która to dziewczyna jeśli pamiętasz albo ona sama niech się odezwie bo póki co to tylko od Ciebie słyszę że nie chcesz bo ktoś nie chciał. Pamietam to ale też nie wiem kto, a może już tej osoby nie ma. Nie chcesz to nie i to rozumiemy ale jeśli kogoś bolą zdjecia Wikusia to niech napisze albo temat skończmy raz na zawsze! Nie wiem czy się sprawdzi zakladanie wątków do wątków pod wątkami :)

Kas i Tęczowa a mi się śniło ze mi psiapsiola udowadniala ze jak taka "rozklekotana" moja "roszpunka" to się puszcza, a ja jej powiedziałam ze te co się puszczają to tez mogą mieć zadbane :D troche tak jakby rozmawiał głupi z glupszym :D

Do góry