reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Bertha poprosisz przy cesarce o cięcie na pępku ;-)

Lila tos się spisała heh.Ksiazke można by było pisać. A zdjęcia gdzie?? Lila , Fondie i Asia 669 hmm to takie kolezaneczki?

Kas a nie wyniki po 8tyg??

Nafoczka :-). Noga na nogę z moim temperamentem ;-) pohotalam troszkę ale mąż też hopsnal w porę :-D. Zabawne że tyle człowiek się stara to ma zapchane jajowody a kiedy odetkane trzeba się zabezpieczyć. Nasz duet tj ja i mój M krepujemy się przy zakupie ubranka na dzide więc kombinujemy :-p.
Haha, jasne :p po tej laparo to mam nadzieje ze w ogóle cesarki nie bede miała.

Bea, a ty masz zakaz po hsg starań? Jaki plan?

Ja już pokazywałam :-)
Ale dobra, tu jeszcze jak było mniejsze w całej okazałości!

Zobacz załącznik 780114

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Cudny widok!! Piękności :)

reklama
Nafoczka :-). Noga na nogę z moim temperamentem ;-) pohotalam troszkę ale mąż też hopsnal w porę :-D. Zabawne że tyle człowiek się stara to ma zapchane jajowody a kiedy odetkane trzeba się zabezpieczyć. Nasz duet tj ja i mój M krepujemy się przy zakupie ubranka na dzide więc kombinujemy :-p.
Wiedzialam :D
no cóż "każdy ma jakiegos bzika, kazdy jakieś hobby ma.. " :p

Ja tez o 6 rano wstałam ze niby mięso wyjac z zamrazarki a się okazało ze od razu "tluklam kotlety" :D

Lilia, Avita czekam z niecierpliwością :D

Ostatnia edycja:
Ja juz po wizycie. Trwala moze 8 min. Ale czego sie spodziewac jak to na nfz. Czy choruje pani przewlekle? Nie. Czy w rodzinie byly choboby/wady genetyczne? Nie. Czy zdazyly sie w rodzinie poronienia/martwe plody? Nie. Pozniej maz ten sam wyczerpujacy zestaw pytan... [emoji23][emoji23] Dobrze, wypisze panstwu skierowanie na kariotypy i z wynikami spowrotem do mnie. W rejestracji babka powiedziala ze jest kolejka i beda dzwonic zeby umowic termin. Jakby nie mogla od razu mnie umowic [emoji35] a ja myslalam ze mi dzisiaj krew pobiora [emoji23][emoji23][emoji23] i wynik po 3 tyg. od pobrania.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja juz po wizycie. Trwala moze 8 min. Ale czego sie spodziewac jak to na nfz. Czy choruje pani przewlekle? Nie. Czy w rodzinie byly choboby/wady genetyczne? Nie. Czy zdazyly sie w rodzinie poronienia/martwe plody? Nie. Pozniej maz ten sam wyczerpujacy zestaw pytan... [emoji23][emoji23] Dobrze, wypisze panstwu skierowanie na kariotypy i z wynikami spowrotem do mnie. W rejestracji babka powiedziala ze jest kolejka i beda dzwonic zeby umowic termin. Jakby nie mogla od razu mnie umowic [emoji35] a ja myslalam ze mi dzisiaj krew pobiora [emoji23][emoji23][emoji23] i wynik po 3 tyg. od pobrania.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzol u nas było to samo i jeszcze pani na takich starych planszach ogonki pokazywała jak się łącza , w sensie ze chromosomu. Badanie było za 2-3 miesiące i jak wgraniu się zapisałam w lutym było badanie a w maju dopiero odpowiedz, życie

Mam juz pierwszy wynik z dzisiaj : homocysteina : 8,34 umol/l , norma : 4,9-15.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana za wysoki do starań powinno być 5-6 zbijaj metylami dużo zielonego

Czajak miło było poznać. Dziwne to uczucie niby się wizualnie nie znamy a jednak znamy :-) :-). Ładnie namieszałam wiesz pewnie o co mi chodzi. Jak szczepienie u mnie widziałaś troszkę wyleciało jak u Ciebie? ona chyba nie potrafi ich robić
I do tego nic mnie nie boli

Ostatnia edycja:
Hej Dziewczyneczki :)

Mieliśmy się starać w tym miesiącu, ale w pracy szaleje rota wirus i był jeden przypadek mononukleozy...więc chgba dam sobie miesiąc wolnego jeszcze ;)
Foczusia czy wiesz jakie dziś święto? :D
Beri albo Bertha któraś z Was chciała zobaczyć moje arbuzy:
uploadfromtaptalk1477490502040.jpeg

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka

Załączniki

• uploadfromtaptalk1477490502040.jpeg
    uploadfromtaptalk1477490502040.jpeg
    235,9 KB · Wyświetleń: 346
Kochana za wysoki do starań powinno być 5-6 zbijaj metylami dużo zielonego

Czajak miło było poznać. Dziwne to uczucie niby się wizualnie nie znamy a jednak znamy :-) :-). Ładnie namieszałam wiesz pewnie o co mi chodzi. Jak szczepienie u mnie widziałaś troszkę wyleciało jak u Ciebie? ona chyba nie potrafi ich robić
I do tego nic mnie nie boli
Mi również milo fajnie tam pogadać ta chwilkę można by więcej ale trzeba wracać. My jeszcze w drodze. Tylko z jednego w klucia mi wypłynęła ale fakt dziwnie szczepieni mi to się wydaje ze odwrotnie igłę trzyma. A ciekawa jestem dlaczego każda podaje ta szczepionkę inaczej chyba go zapytam i ciekawe co powie. Trochę boli ale po ostatniej bardziej czulam

reklama
Do góry