reklama
Kasiu w drugiej fazie troche wiem. Chodzi o progesteron który jest wydzielany przez ciałko żółte. Doktor aby poprawić te skoki bardzo szybko i bardzo dużo wprowadzał progesteronu i poprawiło to sytuacjeLink do: Karta obserwacji cyklu owulacyjnego online - eNPR.pl
Beata, mój wykresik
Wiesz co Nafoczka, ja z reguły mam takie dłuższe cykle i tak wyglądają na wykresach, więc na razie się nie martwię (oglądała je lekarka). Teraz czekam na skok, powinien być koło jutra. Zawsze mam tak: szczyt śluzu, dzień/dwa przerwy i skok. Po pierwszym poronieniu tez miałam tak, że o te kilka dni cykle były dłuższe i po pół roku gdzieś wróciło do około 28 dni cykl. A co dokładnie Ci się nie podoba kochana? Że nie wiadomo czy będzie owulacja? Czy, że dni płodne są od 13 dnia cyklu dopiero? Proszę odpisz, bo się zmartwiłam, myślałam, że wszystko wygląda ok.
Mam pytanie, byłam dziś zapytać o moją homocysteine. Powiedzieli, że brakło im odczynników i dopiero będą robić... Czy jak krew pobrali mi w pt, a badanie zrobią dziś czy jutro, to wynik będzie miarodajny?:/
Na razie się nie martw. Zobaczysz co będzie dalej. Przed samym skokiem powinien być niewielki spadek i boom
G
Gość
Gość
Fondie, mi dzis gin zwiekszyl heparyne bo fibrynogen mam ponad norme.Bo ostatnio pytalas.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
G
Gość
Gość
Strawbelka napiszesz mi jeszcze razz twoje wyniki?
Mialam fragmin 0,2 5000j
Teraz mam clexan 0,6
Załączniki
beri123
Fanka BB :)
Dziewczynki, ktore mialy za wysoka homocysteine. Czy mialyscie jakies objawy tej homocusteiny, czy tylko wyniki zle? Czulyscie jakas poprawe fizycznie po tym jak homocysteina Wam spadla?Strawbelka napiszesz mi jeszcze razz twoje wyniki?
dżoł
Ja ide ją jutro badac i wynik powinnam miec w czw. Wiec dam znac [emoji6]. Mam nadzieje ze dc jest obojetny
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
beri123
Ja ide ją jutro badac i wynik powinnam miec w czw. Wiec dam znac [emoji6]. Mam nadzieje ze dc jest obojetny
A czujesz sie jakos zle?
reklama
dżoł
Podziel się: