reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Hejka
Nafoczka Doris Kitki
Piękne te wasze szkraby .
I jak tu dać sobie spokój ze staraniami jak się ogląda takie cudne bużki uśmiechnięte ? Heh ..

Gosia
Witaj .Na wątku Nafoczki masz pieknie opisane leczenie i badania .
Napisz coś więcej o sobie

Dżoł
Popietam Strawbelkę .
Dlaczego nie spytałaś immunolog jak chce ci zbić te NK ??

Destino
Życzę ci dużo siły na dalszą walkę

Ja właśnie dostałam sms od pani z poradni genetycznej .
Kariotypy mam 8 listopada w kielcach.Wcześniej ich nie robiłam .

Pozdrawiam was wszystkie serdecznie

Fondie kochana gratuluje coreczki;);)

Asia kochana rowniez gratuluje;);) udanej wizyty!!!

Strawbelka dzidzius pokazny;);)
Pamietaj ze zawsze sie miara bledu jest;)

Destino zaciskam kciuki by bylo po Waszej mysli kochana;)

Za staraczki zaciskam kciuki;)
Pozdrawiam

reklama
Fondi super!!! Ja już nawet nie marzę o córeczce.
Susa ?? Czyżby będą staranka?
Ja zaczynam panikować ,cyce już prawie nie bolą ,mdłości czasem troszkę się odzywają.
Chyba za długa przerwa w wizytach .:mad:
teraz dopiero 4. 11. prenatalne :hmm:
Pozdrawiam was wszystkie aniołeczki:-) :)

Do góry