reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Ciekawe jak tam Bertha?

Foczka, moze napisz o tym soku z buraka i tych dawkach jakie bralas i czego. Bo czesto sa ostatnio te pytania, a i tak Ty jestes chyba wzorem jesli chodzi o branie witamin[emoji6]
Wszystko bedzie wtedy w jednym miejscu i kazdy bedzie mogl sobie tam zajrzec jak bedzie chcial zapytac[emoji12]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ok napisze wam ilość i rodzaj witamin w wątku tylko bez linków bi za bardzo się rzucają w oczy :)
Dam znać :)

Mój M. brał salfazin i androvid ale ten pierwszy taniej wychodzi

Bertha super !

reklama
Bertha, Beatka dobrze że już to wszystko za Wami. Bardzo siė cieszë dziewczynki że wszystko drożne i w komplecie;)
Co do witamin, to ja metylami zbiłam homocysteine chyba z 7 na 5 i tak się utrzymuje.
Fondie mnie też encorton blokuje mdłości, bo dopiero wieczorem troche mam ale za to cyce to strasznie bolą, śpie w staniku bo nie wyrabiam.
I jeszcze jedno: któraś cierpi z powodu zaparć!! Masakra u mnie. Wiem że to przez lutke bo dużo jej mam i długo jeszcze tak będzie niestety!!
Ale dam radę, zniose wszystko żeby tylko mój dzidzielok był zdrowy! 23.11 mam usg genetyczne.

Bertha super wyszło. Cewnik mi wyjmowano i lekkie pik taki mały dyskomfort jak przy zapaleniu pęcherza przez sekundę i po krzyku więc np stress. Nie zapomnij zapytać kiedy będziesz mogła się starać o dzidzie. Oj znowu na forum będzie sięddziało :-D

Bertha, Beatka super wieści. Może będziecie parą.

Ja przez następny miesiąc odpadam i wracam do antykoncepcji. Zresztą mam zakaz na bobosexy, na jakiekolwiek sexy. Może to i dobrze, bo ostatnio tak bardzo bolą mnie jajniki i macica, a lekarze nic. Jutro wizyta u Milewicza, a TSH ponad 3. Jestem ciekawa jak on sobie z tym poradzi. Madziu, jak szybko Milewicz ustawił Ci tarczycę?

reklama
Do góry