reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Ciekawe jak tam Bertha?

Foczka, moze napisz o tym soku z buraka i tych dawkach jakie bralas i czego. Bo czesto sa ostatnio te pytania, a i tak Ty jestes chyba wzorem jesli chodzi o branie witamin[emoji6]
Wszystko bedzie wtedy w jednym miejscu i kazdy bedzie mogl sobie tam zajrzec jak bedzie chcial zapytac[emoji12]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ok napisze wam ilość i rodzaj witamin w wątku tylko bez linków bi za bardzo się rzucają w oczy :)
Dam znać :)

Mój M. brał salfazin i androvid ale ten pierwszy taniej wychodzi

Bertha super !

reklama
Bertha, Beatka dobrze że już to wszystko za Wami. Bardzo siė cieszë dziewczynki że wszystko drożne i w komplecie;)
Co do witamin, to ja metylami zbiłam homocysteine chyba z 7 na 5 i tak się utrzymuje.
Fondie mnie też encorton blokuje mdłości, bo dopiero wieczorem troche mam ale za to cyce to strasznie bolą, śpie w staniku bo nie wyrabiam.
I jeszcze jedno: któraś cierpi z powodu zaparć!! Masakra u mnie. Wiem że to przez lutke bo dużo jej mam i długo jeszcze tak będzie niestety!!
Ale dam radę, zniose wszystko żeby tylko mój dzidzielok był zdrowy! 23.11 mam usg genetyczne.

Bertha super wyszło. Cewnik mi wyjmowano i lekkie pik taki mały dyskomfort jak przy zapaleniu pęcherza przez sekundę i po krzyku więc np stress. Nie zapomnij zapytać kiedy będziesz mogła się starać o dzidzie. Oj znowu na forum będzie sięddziało :-D

Bertha, Beatka super wieści. Może będziecie parą.

Ja przez następny miesiąc odpadam i wracam do antykoncepcji. Zresztą mam zakaz na bobosexy, na jakiekolwiek sexy. Może to i dobrze, bo ostatnio tak bardzo bolą mnie jajniki i macica, a lekarze nic. Jutro wizyta u Milewicza, a TSH ponad 3. Jestem ciekawa jak on sobie z tym poradzi. Madziu, jak szybko Milewicz ustawił Ci tarczycę?

reklama
Do góry