reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dosyc szczegolowo o kwasie foliowym i Mthfr dla zainteresowanych (pomijam tragiczny tytul)
Link do: Od tego, jak przyswajasz kwas foliowy, może zależeć czy urodzisz dziecko z zespołem Downa
Kas twój link podrzucę na swoj dodatkowy wątek :)

Moje drogie, Tato zmarł ;( Światełko dla niego, to też czyjeś dziecko...
Wbaczcie post pod postem
Wspolczuje [*] teraz tylko uwierz ze on ci tam w niebie pomorze i wstawi u Najwyższego! Ja tak wierzyłam ♡

Kitki ty się ciesz ze twój pije z butelki, u mnie są o to dantejskie sceny rozpaczy (nie wspomne ze to oczywiście moja wina :D )

Dziś sprzątanie ogródka :p
Sus całuski :*
Bea przytulaski :*
Tęczowa Kciukaski :*

reklama
Sus, kochana, nie badałam już progesteronu, wg mojego gina to badanie z krwi nie jest miarodajne bo nie sprawdzimy ile go mam w tkankach. Póki co nadal przyjmuję zastrzyki Prolutex ( jeszcze przez dwa tygodnie i koniec) oraz Luteine 2x1.
Dla uaktualnienia, wczoraj miałam nieplanowana wizytę, dzidzia rośnie, serduszko bije.
Mam już zmniejszyć Encorton z 20 mg na 15 mg i femibion zamienić na DHA Mama Premium.

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie mogę się juz doczekać wynikow mutacji...powinny już być.
Foczusiu, dobry pomysł, dopisz też info, ze na iherbie lub allegro można kupić te witaminy z solgara lub swansona.

Destino-współczucia :(
Dziewczynki dziękuję .
Od wczoraj mdłości już są do wytrzymania ,chyba powolutku przechodzą;)
A u was kiedy przeszły?
Pozdrawiam wszystkie dziewczynki i przytulam każdą z osobna:-) :)
Susana a ty co? w krzaki się zaplątałaś?:happy2:
Lamia, u mnie mdłości nadal. Piersi trochę mniej bolą.
Zastanawiam się czy jednak nie odstawić tego Glucopage, w ostateczności będę brać insulinę. Właśnie cały czas mam ból żołądka i mdłości. Dziś 12 tc. Planowałam za. tydzień 1 tabletkę odstawić a w następnym kolejną, ale prof. chce żeby brać do końca. A moja ginekolog karze odstawić już!

reklama
Asia mam kol
Lamia, u mnie mdłości nadal. Piersi trochę mniej bolą.
Zastanawiam się czy jednak nie odstawić tego Glucopage, w ostateczności będę brać insulinę. Właśnie cały czas mam ból żołądka i mdłości. Dziś 12 tc. Planowałam za. tydzień 1 tabletkę odstawić a w następnym kolejną, ale prof. chce żeby brać do końca. A moja ginekolog karze odstawić już!
Asia mam kolezakne tu z forum co jeździła do Jerzak i gluco brała da 32tc i było wszystko ok. Ja odstawilam w 12tc ale jakbyś miała jakieś pytania do niej to przekażę :)

Do góry