Porzeczka ja sama mam pełno wątpliwości czy się uda. Ale przecież podobno marzenia się spełniają wiec musimy w to wierzyć jak juz się mlr podniesie to będzie taki promyk nadzieji ☺Czajak tak bardzo bym chciała może to dość juz niespodzianek i teraz ten mrl jest zmartwieniem modlę się aby skoczył i to życie się trochę wyprostowało i dało nam trochę nadzieji radośći na powiekszenie rodziny.
Magda nie miałam takich dolegliwości nie doradze wiesz ja jestem inna nie czekam co lekarz powie sama robię badania jak mi coś dolega. Jestem juz skrzywiona :-) :-) :-)
Bertha dziękuję kochana
reklama
Dosyc szczegolowo o kwasie foliowym i Mthfr dla zainteresowanych (pomijam tragiczny tytul)
Link do: Od tego, jak przyswajasz kwas foliowy, może zależeć czy urodzisz dziecko z zespołem Downa
Link do: Od tego, jak przyswajasz kwas foliowy, może zależeć czy urodzisz dziecko z zespołem Downa
Porzeczka, to nie skrzywienie, to doświadczenie. Też tak mam. Tylko nie ma mi kto tych badań interpretować, a najbardziej leczyć. Nie mam szczęścia do lekarzy. Dziewczynki całuję wszystkie brzuszki i maluszki, kciukam za staraczki, leczące się i diagnozujące. Witam nowe koleżanki. Pozdrawiam Panią Magistrantkę; Kobito możesz do mnie napisać, chętnie odpowiem na pytania, jak zauważysz dużo się u nas dzieje, więc tu ruch w dużej mierze zostawiam w twoich rękach.
Moje Drogie, przynoszę trochę trudne wieści. Teściu dziś zaczął umierać. Od popołudnia jest już zupełnie nieprzytomny. Powierzam go waszym wspaniałym modlitwom, bo trzeba mu uchylić Nieba. Jutro miało być spotkanie z Hubercikiem. Maluszek chyba będzie musiał poczekać. Tylko czy nam pozwolą...? Poza tym ten cykl przepadł. W ciąży nie jestem, a na dodatek wymazy wszystkie z niespodziewajkami, cytologia też
Trzymajcie się dzielnie Kochane :*
Moje Drogie, przynoszę trochę trudne wieści. Teściu dziś zaczął umierać. Od popołudnia jest już zupełnie nieprzytomny. Powierzam go waszym wspaniałym modlitwom, bo trzeba mu uchylić Nieba. Jutro miało być spotkanie z Hubercikiem. Maluszek chyba będzie musiał poczekać. Tylko czy nam pozwolą...? Poza tym ten cykl przepadł. W ciąży nie jestem, a na dodatek wymazy wszystkie z niespodziewajkami, cytologia też
Trzymajcie się dzielnie Kochane :*
czarna_mala
Fanka BB :)
Destinuś światełko dla teścia [*] już nie cierpi przez to okropne raczysko niech pilnuje tam u góry naszych aniołków, żeby nie broiły
Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
Porzeczka1234
Destino masz rację to doświadczenia przytulam Cię
swiatełko dla teścia [*] kochana wspieram Cię modlitwa
swiatełko dla teścia [*] kochana wspieram Cię modlitwa
G
Gość
Gość
Daktyl2016
[*]
reklama
Destino - przykro mi z powodu tescia (*) chociaz juz nie cierpi a w Waszych serduszkach bedzie zyl zawsze. Przytulam
A decyzje z Hubercikiem podziwiam i pby wszystko potoczylo sie po Waszej mysli. Macie wielkie serduszka
A decyzje z Hubercikiem podziwiam i pby wszystko potoczylo sie po Waszej mysli. Macie wielkie serduszka
Podziel się: