Aditka super że jesteś w domku, chyba Ci nieźle ulżyło ?, a swoją droga to świra można dostać z tymi lekarzami..
!
Enya na zdrowie;-) pzepraszam tylko, że takie napoczęte wszystko, eh jak u Ciebie szybciutko zlecialo, już 16 tydz.. niesamowite:-)
tak w ogole sobie myśle o tym naszym forum i tyle dobrego zaczeło sie w tym roku, że dla wszystkich dziewczyn to bedzie dobry czas:-)
co do badań, to szczerze, juz mi sie nie chce kombinowac z nfz, po skierowanie musiałabym sie zapisac gdzies państwowo do lekarza,
a już chyba nie ma siły zaczynać z kolejnym..
teraz podwyższyli mi pakiet w pracy i wszystkie wizyty, badania, zwykłe usg mam u tego swojego gina za darmo, wiec już na te pranatalne mogę sie szarpnać
)
Kotuska witamy !, zobaczysz bedzie dobrze, najważniejsze że w ciażę zachodzisz.
co do komórek NK, to u Ciebie jest inny zakres, te poniżej 15 % do ciazy, to przy zakresie do 24 %, wiec myśle że nie jest jeszcze tak źle, chociaz można by było sie temu przyjrzec, i np. zrobić aktywnośc nk, bo to jest podobno ważniejsze.
Tak sobie Dziewczyny myśle nad tą nieszczęsna mutacją, jak widać, kazda z nas która robiła to badanie ma ja w którejś opcji pozytywną
, generalnie czytałam jakieś naukowe artykuły ze stanów i podobno 50 % ludzi ją ma , wiec podejrzewam, że masa kobiet, ma dzieci
i nawet sobie nie zdaje sprawy z tej mutacji. Enya widze że u Ciebie u rodzinie były takie przypadki, ale np u mnie ani po stronie Mamy ani Taty nigdy nie było problemów.
Szkoda że jest o niej jeszcze tak znikoma wiedza, bo w sumie od lekarzy tez nic na 100 % nie można się dowiedziec..
Alokin ja bólów brzucha żadnych nie mam, mdłosci żadnych, wrazliwości na zapachy niet.. a cycki troche bolą ale to tylko jak dotykam...
no mówie Ci, nadal ciezko mi uwierzyć że ta kruszyna we mnie żyje..
a na która masz badanie ? tyle czasu jeszcze a ja już sie stresuje..
a rzeczywsice nawet nie wyłapałam że to bedzie dzień Mamy:-)
.