Neli ja generalnie się wysypiam i ja od zawsze śpię na boku wiec mnie nie przeszkadza, Zawsze wsadzam sobie między nogi kawałek kołdry i jest super
Kaira na założenie jadę 12.05 w poniedziałek.
Robiłam dzisiaj badania - w morfologii to co zwykle + obniżony lekko hematokryt a to już może świadczyć właśnie o rozrzedzeniu krwi. D-dimery OK, APTT w dolnej granicy normy (bez zmian). Coombs będzie na piątek.
Mój dzidek też dzisiaj szaleje po pewnym czasie przestoju a wczoraj polazłam na koncert Piersi, trochę nie moja bajka ale koleżanka miała bilety i wybrałam sie razem z nią,
Misiejku odebrałam przesyłkę i po prostu zabiłaś mnie jej zawartoscią - jesteś kobietko niepoważna w sensie oczwiście pozytywnym
Przecież za te leki dałaś kupę kasy!!! Jak Ci sie mogę odwdzięczyć?? A wiesz że do tej pory w lekach trzymam opakowanie z kw.foliowego z Twoim dopiskiem?? Zawsze na niego patrzę i mam wrażenie że to właśnie przyniosło mi szczęście
Niech Ci Bozia w dzieciach wynagrodzi
Mnie za zwykłe USG + test Pappa w Gamecie powiedzieli 480 zł więc jak masz mieć 3D to jeszcze cena znośna. Tak jak piszesz - to jest mega ważne badanie i warto zainwestować. Ja gdybym nie dostała tego skierowania to na bank wydałabym te pieniądze. A właśnie - nie dostaniesz skierowania??
Alokin ja robiłam prenatalne w 12t6d wg OM ale z USG wychodziło 13t4d i było OK - wszystko pięknie widać
Generalnie podają od 11t do 13t6d ale najważniejsze jest CRL bo tylko do 84mm da się zbadać podobno przezierność.
Balbina uśmiechnij się!!! Z Twoich postów bije teraz straszna rezygnacja....Popatrz ja miałam MLR=0 i teraz jestem w 16tc a dzidzia zdrowa. U Ciebie też będzie wszystko dobrze - uwierz w to dzieciątko!!!
Myśl pozytywnie!!!
Ja dzisiaj jestem szczęśliwa bo kupiliśmy pierwsze rzeczy do nowego mieszkania- kibbelek, umywalkę i system podtynkowy Geberrit:-) Fajnie. Będziemy tak systematycznie coś robić żeby nasz koszty nie zjadły na amen...