Do dziewczyn od Malinowskiego . Czy on robi też kariotyp dla obu ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak Destino słyszałam i aż mi się płakać chciało kochana wielkie wyzwanie i jeszcze większe serce ♡Dziewczyny, słyszałyście w wiadomościach o Hubercie. Mój M myśli o adopcji. Czy możecie się wypowiedzieć na ten temat? Jestem przerażona, ale w zasadzie, to czemu nie.
Cóż Destino mam ci powiedzieć. Trudny temat i ja bez podstawowej wiedzy medycznej bym się tego wyzwania nie podjęła szczerzeWyzwanie wielkie, tylko wiem, że nie podołam. To mnie martwi. Z jednej strony bardzo bym chciała, ale on ma problemy z sercem i wzrokiem. A ja mam trudnego psa i drapieżnego białaczkowego kota. Trzeba by zrezygnować z pracy. Czy stać mnie na takie poświęcenie? No i cierpliwości trzeba a ja taka jestem nerwowa. Chciałabym mu pomóc, ale chyba nie potrafię
Destino, podziwiam ludzi ktorzy decyduja sie na taka adopcje.Czajak, bardzo chętnie posłucham historii dziewczynek i twojej siostry. Pisz.
To o tyle inna sytuacja, że chłopczyk bardzo chory. Możliwe że nigdy nie będzie mógł jeść i żywienie dożylne będzie na całe życie. To zależy ile mu jelita usunęli. Nie wiem też w jakim stanie serce i oczy. I czy na tym się kończy, czy jest coś więcej. Co innego urodzić dziecko tak chore, a co innego wziąć i z dnia na dzień zrezygnować ze wszystkiego już do końca życia. Powiem wam za kilka dni co postanowiliśmy. I czy oni się zgodzą...