reklama
czarna_mala
Fanka BB :)
Fondie mówisz to z autopsji Ty nasz forumowy świrku? [emoji23] jak się ogólnie miewasz? Czujesz już ruchy?czajak spokojnie da ci w odpowiwdnim czasie malina acard jak już ktoś jest u niego to go sluchajcie i soe nie stresujcie
Riri co u Ciebie?
Foczusia zaliczyłaś już fryzjera? [emoji38]
Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
Póki co zaliczylam tylko dentystę i policjantaFoczusia zaliczyłaś już fryzjera? [emoji38] a
marzycielka81
Nafoczka:-)))
My dzis w domu. Maz jelitowka a maly z goraczka w nocy. Ja tylko zdrowa. Milego dnia
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
My dzis w domu. Maz jelitowka a maly z goraczka w nocy. Ja tylko zdrowa. Milego dnia
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
czarna coś tam czasem czuje ale.nie wiem czy toto.łożysko mam na tylnej ścianie więc chyba muszę poczekać na ruchy. Ogólne wczoraj endokrynolog kazała magnez brać mi jeszczeskoro na usg miałam skurcza macicy podczas prenatalnych a cholera gin nic nonic nie mówił i znowu zencosnie tak. Ją skurcza miałamz nerwów ponoć.
Od kilku dni nie słucham detektora i się denerwuje bo nie mam kiedy mała chora i wstaje i padam z nią i cały dzień razem nie mam kiedy włączyć eh . Dziś miałam koszmar że mi zła pappa wyszła:/ wyniku dalej nie mam ponad tydzień już czekam ...może maila źle podlam ale dodzwonić się do maliny to cudnandzis i tak tam zamniete muszę czekać do pon. i znów o sobie pisze hahaha
zenka tak ją też po 5poronieniach i dzięki malinowskiemu jutro zaczynam 15tc. -faktycznie ruchy mogły by już być:/.
czajak dostaniesz jak ci mrl wzrośnie acard.
Od kilku dni nie słucham detektora i się denerwuje bo nie mam kiedy mała chora i wstaje i padam z nią i cały dzień razem nie mam kiedy włączyć eh . Dziś miałam koszmar że mi zła pappa wyszła:/ wyniku dalej nie mam ponad tydzień już czekam ...może maila źle podlam ale dodzwonić się do maliny to cudnandzis i tak tam zamniete muszę czekać do pon. i znów o sobie pisze hahaha
zenka tak ją też po 5poronieniach i dzięki malinowskiemu jutro zaczynam 15tc. -faktycznie ruchy mogły by już być:/.
czajak dostaniesz jak ci mrl wzrośnie acard.
Ja brałam Acard od 10 dc, bo strasznie obfite @ miałam jak brałam cały cykl.Ja rownież biore Acard non stop. Clexane mam brać po pozytywnym teście.
lamia78
Ja acard od 3 m-cy,steryd i clexane od testu .
Ana 1i 2 dodatne 1;320 typ świecenia ziarnisty i na to steryd.
Dorisku z infekcją już lepiej kupiłam w aptece Multigyn.
Mdłości co dzień wieczorem okropne ,cyce raz mocniej raz mniej ,ale bolą.
Oby do wtorku.
Ana 1i 2 dodatne 1;320 typ świecenia ziarnisty i na to steryd.
Dorisku z infekcją już lepiej kupiłam w aptece Multigyn.
Mdłości co dzień wieczorem okropne ,cyce raz mocniej raz mniej ,ale bolą.
Oby do wtorku.
Kwiatuszekk23
Dziewczyny macie jakieś sprswdzone przepisy na dobry lukier? Bo mi nie wychodzi a robię karpatke i chce ja polac lukrem liczę na Was :*
reklama
G
Gość
Gość
Kwiatuszek. Poszukaj na "Moje Wypieki"Dziewczyny macie jakieś sprswdzone przepisy na dobry lukier? Bo mi nie wychodzi a robię karpatke i chce ja polac lukrem liczę na Was :*
Zawsze wszystko sie udaje z tego bloga i oblednie smakuje.
Lukier bedzie tam przy pierniczkach. Chyba jest na zwykly i na krolewski.
Robilam ale nie pamietam juz.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: