reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
czajak spokojnie da ci w odpowiwdnim czasie malina acard :) jak już ktoś jest u niego to go sluchajcie i soe nie stresujcie :)
Fondie mówisz to z autopsji Ty nasz forumowy świrku? [emoji23] jak się ogólnie miewasz? Czujesz już ruchy?

Riri co u Ciebie?

Foczusia zaliczyłaś już fryzjera? [emoji38]

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka

Oki☺ tak podpytuje bo czytam ile wy tego wszystkiego bierzecie ze juz wariuje bo mi nic nie kazał brać fakt ze powiedział ze wszystko w swoim czasie a ze dalej brak hamowania to u nas nic nowego tylko ciąg dalszych szczepien

czarna coś tam czasem czuje ale.nie wiem czy toto.łożysko mam na tylnej ścianie więc chyba muszę poczekać na ruchy. Ogólne wczoraj endokrynolog kazała magnez brać mi jeszczeskoro na usg miałam skurcza macicy podczas prenatalnych a cholera gin nic nonic nie mówił i znowu zencosnie tak. Ją skurcza miałamz nerwów ponoć.
Od kilku dni nie słucham detektora i się denerwuje bo nie mam kiedy mała chora i wstaje i padam z nią i cały dzień razem nie mam kiedy włączyć eh . Dziś miałam koszmar że mi zła pappa wyszła:/ wyniku dalej nie mam ponad tydzień już czekam ...może maila źle podlam ale dodzwonić się do maliny to cudnandzis i tak tam zamniete muszę czekać do pon. i znów o sobie pisze hahaha
zenka tak ją też po 5poronieniach i dzięki malinowskiemu jutro zaczynam 15tc. -faktycznie ruchy mogły by już być:/.
czajak dostaniesz jak ci mrl wzrośnie acard.

Ja acard od 3 m-cy,steryd i clexane od testu .
Ana 1i 2 dodatne 1;320 typ świecenia ziarnisty i na to steryd.
Dorisku z infekcją już lepiej kupiłam w aptece Multigyn.
Mdłości co dzień wieczorem okropne ,cyce raz mocniej raz mniej ,ale bolą.
Oby do wtorku.

reklama
Dziewczyny macie jakieś sprswdzone przepisy na dobry lukier? Bo mi nie wychodzi a robię karpatke i chce ja polac lukrem :) liczę na Was :* :)
Kwiatuszek. Poszukaj na "Moje Wypieki"
Zawsze wszystko sie udaje z tego bloga i oblednie smakuje.
Lukier bedzie tam przy pierniczkach. Chyba jest na zwykly i na krolewski.
Robilam ale nie pamietam juz.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry