reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dziewczyny a dlaczego ten fembion tak odradzacie? ja go biorę i przyznam ze dlatego że genetyk mi kazała i oczywiście b12 6 i kwas wszystko metylowe + acard którego na razie nie biorę zacznę od przyszłego miesiąca

reklama
A ja już po wizycie poloznej :) zmierzyla ciśnienie, tetno dziecka. Spisalysmy umowę, ma pezyjezdAx co tydzień a po 32tc dwa razy w tygodniu. Bardzo mila i pogadana babka. Patrzyła na moje piersi bo chce kp a z Oliwia mi się nie udało. I powiedziała ze tragedii nie ma. Pokarm mi już leci i ona łatwo nie odpusci :) i po porodzie będzie u nas min 6 razy :) jestem pozytywnie zaskoczona.

A ja już po wizycie poloznej :) zmierzyla ciśnienie, tetno dziecka. Spisalysmy umowę, ma pezyjezdAx co tydzień a po 32tc dwa razy w tygodniu. Bardzo mila i pogadana babka. Patrzyła na moje piersi bo chce kp a z Oliwia mi się nie udało. I powiedziała ze tragedii nie ma. Pokarm mi już leci i ona łatwo nie odpusci :) i po porodzie będzie u nas min 6 razy :) jestem pozytywnie zaskoczona.
Oj to jesteś wielka. U mnie była 3 razy i 3 razy za dużo :D
Dziewczyny a dlaczego ten fembion tak odradzacie? ja go biorę i przyznam ze dlatego że genetyk mi kazała i oczywiście b12 6 i kwas wszystko metylowe + acard którego na razie nie biorę zacznę od przyszłego miesiąca
Absolutnie nie odradzam Napisałam tylko ze lekarz polecał pregne plus + metyle, a ja tak jak i wy bralam femibion. Teraz biorę pregne bo przy kp jakieś witaminy trzeba :)

Asia ja osobiscie bym sie bala tak brac w ciazy bo nadmiar witamin tez nie jest dobry.

Zreszta jak ktos ma mutacje i przyswaja tylko metyle to po co brac dodatkowo zwykle formy.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie wiem, zapytam we wtorek Jerzak na wizycie o te witaminy.

Dziewczyny, jutro mamy usg prenatalne i test Pappa. Proszę o modlitwę i kciuki.

Nie wiem, zapytam we wtorek Jerzak na wizycie o te witaminy.

Dziewczyny, jutro mamy usg prenatalne i test Pappa. Proszę o modlitwę i kciuki.
Spytaj i powiedz jakie dawki metyli bierzesz. Ja na metylach mam napisane ze to dawki nie 100% dziennego zapotrzebowania, tylko chyba po 10 tys.% dziennego zapotrzebowania albo i wiecej na b12 i po 2 tys na b6
I powiedz jej jakie dawki witamin b sa w femibionie.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry