reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dziewczyny a dlaczego ten fembion tak odradzacie? ja go biorę i przyznam ze dlatego że genetyk mi kazała i oczywiście b12 6 i kwas wszystko metylowe + acard którego na razie nie biorę zacznę od przyszłego miesiąca

reklama
A ja już po wizycie poloznej :) zmierzyla ciśnienie, tetno dziecka. Spisalysmy umowę, ma pezyjezdAx co tydzień a po 32tc dwa razy w tygodniu. Bardzo mila i pogadana babka. Patrzyła na moje piersi bo chce kp a z Oliwia mi się nie udało. I powiedziała ze tragedii nie ma. Pokarm mi już leci i ona łatwo nie odpusci :) i po porodzie będzie u nas min 6 razy :) jestem pozytywnie zaskoczona.

A ja już po wizycie poloznej :) zmierzyla ciśnienie, tetno dziecka. Spisalysmy umowę, ma pezyjezdAx co tydzień a po 32tc dwa razy w tygodniu. Bardzo mila i pogadana babka. Patrzyła na moje piersi bo chce kp a z Oliwia mi się nie udało. I powiedziała ze tragedii nie ma. Pokarm mi już leci i ona łatwo nie odpusci :) i po porodzie będzie u nas min 6 razy :) jestem pozytywnie zaskoczona.
Oj to jesteś wielka. U mnie była 3 razy i 3 razy za dużo :D
Dziewczyny a dlaczego ten fembion tak odradzacie? ja go biorę i przyznam ze dlatego że genetyk mi kazała i oczywiście b12 6 i kwas wszystko metylowe + acard którego na razie nie biorę zacznę od przyszłego miesiąca
Absolutnie nie odradzam Napisałam tylko ze lekarz polecał pregne plus + metyle, a ja tak jak i wy bralam femibion. Teraz biorę pregne bo przy kp jakieś witaminy trzeba :)

Asia ja osobiscie bym sie bala tak brac w ciazy bo nadmiar witamin tez nie jest dobry.

Zreszta jak ktos ma mutacje i przyswaja tylko metyle to po co brac dodatkowo zwykle formy.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie wiem, zapytam we wtorek Jerzak na wizycie o te witaminy.

Dziewczyny, jutro mamy usg prenatalne i test Pappa. Proszę o modlitwę i kciuki.

Nie wiem, zapytam we wtorek Jerzak na wizycie o te witaminy.

Dziewczyny, jutro mamy usg prenatalne i test Pappa. Proszę o modlitwę i kciuki.
Spytaj i powiedz jakie dawki metyli bierzesz. Ja na metylach mam napisane ze to dawki nie 100% dziennego zapotrzebowania, tylko chyba po 10 tys.% dziennego zapotrzebowania albo i wiecej na b12 i po 2 tys na b6
I powiedz jej jakie dawki witamin b sa w femibionie.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry