reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Może ma ktoś prywatny kontakt z Tolą? bo siedzi mi tak w głowie... a zapewne nie ma czasu ani siły tutaj nam pisać...
Ja mam kontakt, ale tylko przez priva puszemy prawie codziennie.
Od niedzieli Tola nic nie pisala i zaczelam sie martwic.
Teraz nic juz nie pisze, ale nie dziwie sie. Pewnie jest w takim stanie ze ostatnia rzecza bedzie pisanie nam tu co sie dzieje[emoji15]

Ale musi sie wszystko dobrze potoczyc.
Maluszki przeciez sa juz duze i musza sobie poradzic!!![emoji22]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czy ten produkt będzie dobry co do zawartości Kwasu foliowego i witamin z grupy B.? Dziękuję

Doctor's BEST B Complex, 30, kapsułek

Zalecane dzienne dawkowanie: 1 do 3 tabletek

- SKŁAD na 1 kapsułkę

Tiamina (witamina B1) 60 mg
Witamina C 40 mg
Witamina B2 75 mg
Witamina B3 50 mg
Witamina B6 50 mg
5-metylotetrahydroksyfolian (MTHF) 400 mcg
Witamina B12 1000 mcg
Biotyna 600 mcg
Kwas pantotenowy 100 mg

- SKŁADNIKI DODATKOWE

Mogę Wam jeszcze napisać,że udało mi się dostać skierowanie na badanie allo MLR, test LCT, cały zestaw ANA na NFZ. takie skierowanie dostałam w poradni patologii wczesnej ciąży w Opolu. badania są wysyłane do APC do Łodzi,więc tam jest wszystko honorowane. Taka ciekawostka,że idzie przyoszczędzić...

Super ja za wszystko place bo nie pomyślałam taka naraża jestem ze musiałam mieć już i robiłam badania w trakcie poronienia. A teraz u Maliny nad refundacja można pomarzyć:)

reklama
Super ja za wszystko place bo nie pomyślałam taka naraża jestem ze musiałam mieć już i robiłam badania w trakcie poronienia. A teraz u Maliny nad refundacja można pomarzyć:)
Czajak nie przejmuj się ja też wiekszosc płaciłam.

Nafoczka Bardzo dziękuję za informację. To gdzie kupić ten kwas i witaminę z grupy B metylowaną na I herb. ? .
Na iherb na pewno, a kwas mozna kupic w tej aptece 178533053 i wit B12 matylowane i b6 czyli P-5-P pytaj bo chyba coś bylo

Do góry