reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Tola Bóg bogaty w miłosierdzie niech czuwa nad maleństwami.
Czajak Głowa do góry i dla nas nadejdą piękne dni. Ja również nie mam dzieci ,mam za sobą trzy poronienia do tego zegar tyka na moją nie korzyść. Jestem po pierwszej wizycie u Maliny czekam na histeroskopie i wyniki badań.
Porzeczka Będzie dobrze pisałam do ciebie z zapytaniem o histeroskopie martwiłam się ,że nie ma wpisu od ciebie na forum.
Fondie jesteś moim światełkiem w tunelu . Wierzę, że Malina i nam pomoże.

Fondie Pytałam o sam zabieg ale już wszystko wiem, miałam problem z umówieniem terminu ale w końcu się udało nie wiem czy nie będę musiała przełożyć zabiegu bo nie dostałam jeszcze miesiączki . Czekam na wyniki badań na 31.10 mam kolejną wizytę u Malinowskiego.
Fondie
-Metafolin jadłam do końca i jeszcze jak urodziłam aż mi się skonczyl
-B6 i b12 wyjadalam do końca opakowania, tak do polowy ciąży
-lutke przy pessarze tez moga ci zostawić prawie do końca bo tak z reguły się nie bierze
-z duphastonu zeszłam ok 14tc ze wzgledu na synka
-acard do 30/32tc
-clexan do dnia przed porodem
-femibion a obecnie prenatal do nadal

GABIS odezwij się ♡
Tola na Ciebie tez czekAmy ♡♡

reklama
Tola, bardzo mysle teraz o was, mocno trzymam kciuki, zeby z dzieciaczkami bylo wszystko dobrze! są duze, wiec na pewno znajda sily!!!!

Tola ja też jestem myślami z Tobą i z Twoimi dziciaczkami:)
Fondie ja też biorę b6, b12 i kwas x 1, acard, fraxi 0,4 i encorton 10 mg i pije inofem
Miałaś mi napisać czy malina badał Cię na pierwszej zaciążonej wizycie czy tylko miałaś usg!?!?

Tola ja też jestem myślami z Tobą i z Twoimi dziciaczkami:)
Fondie ja też biorę b6, b12 i kwas x 1, acard, fraxi 0,4 i encorton 10 mg i pije inofem
Miałaś mi napisać czy malina badał Cię na pierwszej zaciążonej wizycie czy tylko miałaś usg!?!?
malina nigdy nie robi usg, na 1 wizycie ogldal szyjke , zawsze oglada i bada na fotelu bez usg na kazdej wizycie. a na 2 kazal sobie usg u siebie zrobic

reklama
Tak Kitki ze względu na spodziectwo.tak mi Przybycień mowil

Fondie myślę że albo metyle i pregna albo femibion i z chodzić z b6 i b12 . Pregne plus zalecal P

Do góry