reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Sonoline B. Tętno wskazuje takie jak Twojego krasnala. Oj chyba jest bardzo ruchliwy - to po babciach, obie mają ADHD. Zresztą wczoraj było mnóstwo stresu, co też mogło wpłynąć. Dziś spróbuje jeszcze poszukać.
To ten co ja masz.
Tam masz 3 programy ustawienia.
Najlepiej pracowac na programie pierwszym. Kolo serduszka bedzie cyferka 1. Ten program pokazuje tetno w danej chwili.

Czajak ja jestem w pierwszej ciazy, po 2 poronieniach.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Strawbelka - mi reumatolog przypisujaca clexane wspominala ze powinnam brac wapno ale jakos w tych wszystkich stresach mi umknelo. Teraz jestem 6 miesiecy po porodzie i lecze zeby. 6 zebow do leczenia w tym prawdopodobnie min 2 do kanalowki. Wlasnie dzis ide kolejny raz do dentysty i juz mam stresa bo niecierpie tego czyszczenia kanalow iglami. Oczywiscie w znieczuleniu

Po szczepieniach jesteś u Maliny?
Czajak, ja nie jestem po szczepieniach. U Maliny nie bylam. Ale w trakcie czekania na zrobienie testu po in vitro, wydzwanialam do Maliny zeby sie umowic na wizyte, bo bylam pewna ze in vitro sie nie udalo.
Czajak jestes u Maliny, a on jest dobry w tym co robi. Zobaczysz ze i Ty sie doczekasz dzieciatka, musisz byc cierpliwa. Przyjdzie i czas na Ciebie[emoji4]

Strawbelka - mi reumatolog przypisujaca clexane wspominala ze powinnam brac wapno ale jakos w tych wszystkich stresach mi umknelo. Teraz jestem 6 miesiecy po porodzie i lecze zeby. 6 zebow do leczenia w tym prawdopodobnie min 2 do kanalowki. Wlasnie dzis ide kolejny raz do dentysty i juz mam stresa bo niecierpie tego czyszczenia kanalow iglami. Oczywiscie w znieczuleniu
Oj straszycie dziewczyny ze zeby leca, a na drugim watku mnie strasza ze od wapna skorcze macicy.
Co robic???

Doris sory za posty pod postem[emoji15]
Mam nadzieje ze nie zauwazysz[emoji6]

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześć Czajak.
po pierwsze:
powiedz mi Nk-20% czyli Nk czy aktywność komórek NK?
Ja na przykład mam poziom NK chyba 8,ale za to aktywność NK-35 czy nawet 36. i to na pewno jest mocno za wysoko.
po drugie:
O kurcze, to nie wiedzialam, ze to są 2 rozne sprawy... ja nie mam na wynikach Aktywnosci komórek NK... to sie osobno robi?

Jest tu ktoś kto nie ma dzieci czy tylko ja
Ja sie staram o pierwsze. Ale jestem tylko po jednym poronieniu - chcialam zawczasu zbadać wszystko od razu po pierwszej tragedii, aby nie dopuscic do kolejnej, tak się znalazłam na tym wątku.

Dzięki staram się śledzić wasze losy ale nie zawsze mam czas i siły. Te nk mam chyba ok nie pamiętam sprawdzę wieczorem w domu ja to mam zawsze pecha ze nawet nie drgnelo nic to mlr masakra

reklama
Tez chcialam zrobic hamowanie ale nigdzie w necie nie moge znalezc gdzie sie je robi w mnie na wsi ☹️️ a to jest z "dziedziny" immunologii? Bo jesli tak, to poczekam do wizyty i moze da mi skierowanie na to.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry