reklama
G
Gość
Gość
To ten co ja masz.Sonoline B. Tętno wskazuje takie jak Twojego krasnala. Oj chyba jest bardzo ruchliwy - to po babciach, obie mają ADHD. Zresztą wczoraj było mnóstwo stresu, co też mogło wpłynąć. Dziś spróbuje jeszcze poszukać.
Tam masz 3 programy ustawienia.
Najlepiej pracowac na programie pierwszym. Kolo serduszka bedzie cyferka 1. Ten program pokazuje tetno w danej chwili.
Czajak ja jestem w pierwszej ciazy, po 2 poronieniach.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Po szczepieniach jesteś u Maliny?To ten co ja masz.
Tam masz 3 programy ustawienia.
Najlepiej pracowac na programie pierwszym. Kolo serduszka bedzie cyferka 1. Ten program pokazuje tetno w danej chwili.
Czajak ja jestem w pierwszej ciazy, po 2 poronieniach.
Strawbelka - mi reumatolog przypisujaca clexane wspominala ze powinnam brac wapno ale jakos w tych wszystkich stresach mi umknelo. Teraz jestem 6 miesiecy po porodzie i lecze zeby. 6 zebow do leczenia w tym prawdopodobnie min 2 do kanalowki. Wlasnie dzis ide kolejny raz do dentysty i juz mam stresa bo niecierpie tego czyszczenia kanalow iglami. Oczywiscie w znieczuleniu
G
Gość
Gość
Czajak, ja nie jestem po szczepieniach. U Maliny nie bylam. Ale w trakcie czekania na zrobienie testu po in vitro, wydzwanialam do Maliny zeby sie umowic na wizyte, bo bylam pewna ze in vitro sie nie udalo.Po szczepieniach jesteś u Maliny?
Czajak jestes u Maliny, a on jest dobry w tym co robi. Zobaczysz ze i Ty sie doczekasz dzieciatka, musisz byc cierpliwa. Przyjdzie i czas na Ciebie[emoji4]
G
Gość
Gość
Oj straszycie dziewczyny ze zeby leca, a na drugim watku mnie strasza ze od wapna skorcze macicy.Strawbelka - mi reumatolog przypisujaca clexane wspominala ze powinnam brac wapno ale jakos w tych wszystkich stresach mi umknelo. Teraz jestem 6 miesiecy po porodzie i lecze zeby. 6 zebow do leczenia w tym prawdopodobnie min 2 do kanalowki. Wlasnie dzis ide kolejny raz do dentysty i juz mam stresa bo niecierpie tego czyszczenia kanalow iglami. Oczywiscie w znieczuleniu
Co robic???
Doris sory za posty pod postem[emoji15]
Mam nadzieje ze nie zauwazysz[emoji6]
Ostatnio edytowane przez moderatora:
bertha
Fanka BB :)
O kurcze, to nie wiedzialam, ze to są 2 rozne sprawy... ja nie mam na wynikach Aktywnosci komórek NK... to sie osobno robi?Cześć Czajak.
po pierwsze:
powiedz mi Nk-20% czyli Nk czy aktywność komórek NK?
Ja na przykład mam poziom NK chyba 8,ale za to aktywność NK-35 czy nawet 36. i to na pewno jest mocno za wysoko.
po drugie:
Ja sie staram o pierwsze. Ale jestem tylko po jednym poronieniu - chcialam zawczasu zbadać wszystko od razu po pierwszej tragedii, aby nie dopuscic do kolejnej, tak się znalazłam na tym wątku.Jest tu ktoś kto nie ma dzieci czy tylko ja
dżoł
Burczus wyslalam Ci zdjecie moich wynikow nk na prv zeby tu nie spamowac. Nie wiedzialam ze sa dwa rozne badania ️
Czajak ja tez nie mam dzieci.
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Czajak ja tez nie mam dzieci.
reklama
dżoł
Tez chcialam zrobic hamowanie ale nigdzie w necie nie moge znalezc gdzie sie je robi w mnie na wsi ️ a to jest z "dziedziny" immunologii? Bo jesli tak, to poczekam do wizyty i moze da mi skierowanie na to.
Podziel się: