reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Truskaweczko dziękuję za zdjęcie! Rozumiem że insulinę też podaje się podskórnie a nie domięśniowo więc zasada ta sama? Ja już od dawna nie robię przy pępku, bo nie ma za co złapać, ale że tak całkiem z boku można to nie wiedziałam;)
A ja dziewczynki czuję COŚ, jakby pykanie, ale czy to ruchy nie mam pojęcia, w sumie od początku tego tygodnia to czuję (a jestem w 18) , w dzień czasami ale przeważnie wieczorem jak się położę. Zastanawiam się czy to nie jelita, trudno określić, ale czuję to w dole brzucha więc może jednak dzidziuś zdecydował się w końcu dawać mi znaki.. ;)
Miłego dnia! u mnie zimno i brzydko, a jak u was?

Witam.
Neli to napewno malutki:) jesli chodzisz kolyszesz malutkiego i śpi a na spokojnie to wlasnie malenstwo daje znaki;)
U nas pochmurno juz lało nad ranem.
Nasza corka poszla do dziadków spac a nam tak pusto i dziwnie bez niej jek krzykow i wybryków

Truskaweczko ale masz fajnie z ta pogoda :-) u mnie w lodzi zimno i pada :-(

Musze Wam powiedziec ze mi tu daja kwas foliowy 15mg... A bralam tylko 5 wczesniej...

Dlaczego musisz brac dalej ten kwas? Biezesz witaminy
Ja po 14 tyg odstawilam tez bralam 5 mg w tej ciazy.
Biore 2xpo pol tabl dopegyt i powiem wam ze czuje sie okropnie.

enya mam pytanie do ciebie jak leczy się komórki Nk??? na to tez dzialaja te szczepionki??? czekam na wynik subpopulacje limfocytow i kom nk, cytokiny, i MRl po szczepieniu... wit D mam 32 z hakiem niby w normie ale lykam wit D od września wiec wczesnij na pewno była nizsza przeciwciała plemnikowe i jajnikowe mam ujemne zastanawiam się czy zrobić lozyskowe jak nigdy nie bylam w ciąży a te CD54 to w jakim badaniu wychodzą??? z góry dziekuje za odpowiedz

reklama
Do góry