reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Adidtko wiem wiem, ale tak to już jest że schiza działa:baffled: Na szczęście teraz czuję znowu pykanie. W sumie z tym detektorem to się waham, właśnie obawiam sie tego co piszesz -że jeszcze bardziej będzie mnie to stresować.

reklama
A jak u Was z zaparciami ?
Mam z tym mega problem, muszę przeć jak przy porodzie bo brzuch boli a nic nie chce iść. Zastanawiam się czy takie parcie nie szkodzi :-(
Samopoczucie nadal do d...
Najbardziej męczy mnie katar a na wieczór biorę paracetamol- tak mi kazał lekarz - dochodzi lekki stan podgorączkowy- tragedia

Enya skarbie wlasnie tak jest miedzy 1 ruchami ok 15 tyg a 22 tyg ze te ruchow czasem nie poczujesz i jest schiza. A dedektor to samo po 20 tyg najlepiej choc teraz jak byla w szpitalu tez czasem nie mogli znalesc a ona kopala wiec bylam spokojniejsza

Alokin mnie na zaparcia pomagalo pic duzo wody mineralnej niegazowanej. :-)

Wg mnie detektor jest fajny ale ma ten stresujacy minus...

Diety to ja wcale nie stosuję, jem co popadnie :-)
W poniedziałek mam wizytę to muszę zapytać jak sobie z nimi radzić- a takie pchanie szkodzi dzidzi?

alkoin - ja również mam problem z zaparciami. Można pić syrop - laktuloze bądź stosować najzwyklejsze czopki - albo już w ostateczności czopki EvaQ. Codziennie rano na czczo pij wodę z cytryną i miodem - na noc zagotuj wodę, łyżka miodu, wyciśnij cytrynę - zalej gorącą wodą, nakryj do rana. Po kilku dniach stosowania - pomaga. Albo jedzenie śliwek. Suszonych, w dużych ilościach. Albo otręby, owsianki.

Ja dziewczyny jestem jakaś inna bo ja nigdy nie miałam z tym problemu:-) U mnie jak u kaczki, tak samo było w ciąży z Alą. Praktycznie codziennie w tym celu zaliczam kibelek:) Adidtka ale ja ze swojej strony polecam Ci kapustę kiszoną - u mnie jeszcze przyspiesza ten proces bo jelita pracują jak szalone. A że przy okazji uwielbiam kwaśne rzeczy to u mnie pół kilo idzie od razu:)
Myślę że u mnie duże znaczenie ma to że jestem wege. AAAA i nie piję mleka w ogóle bo nie znoszę, poza tym wg mnie nie jest za zdrowe właśnie na żołądek i jelita.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry