reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Witam Was Kochane [emoji4]

W wolnej chwili postaram się Was nadrobić...
Czy jest tutaj wśród nas fryzjerka? [emoji12] potrzebuję porady na priva, pilnie [emoji6]

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka

reklama
U nas też pięknie podobno ostatni weekand .Mam wakacje dziś i jutro od sprzątania domu trzeba skorzystać z ostatnich promieni. Jutro uciekamy nad Wisłok na kajaki. Nafoczka gdybyś miała chęćddołączyć;-)

Czarna kiedy będziesz miała zabieg na endometrium wiesz juz cos na ten temat??

Strasznie malo nas tych bez pozytywnej bety.

Aga 707 odezwij się hak u Ciebie malas mieć szczepienia i?....?

Lumia a co u Ciebie?Już przekroczyłas próg z czworeczka z przodu?? To teraz zachodzisz i do przodu :-*

Arda a Tobie i twoich koniczynkach w avatarze też pamiętam.Idezwij się czasem.

Plastulinka pozdrawiam Mam nadzieje że u Ciebie zaczyna się już życie z górki i wszystkie przeszkody pokonalas.

Wczoraj miałam słabsza formę. Pobiegalam zrobilam ponad 8km i czulam się blogo. Dziś organizm oczyszczony umysł również .Słońce świeci burdel w domu ale życie nadal trwa i jest pięknie ;-*

Pozdrawiam moje skarbusie

U nas też pięknie podobno ostatni weekand .Mam wakacje dziś i jutro od sprzątania domu trzeba skorzystać z ostatnich promieni. Jutro uciekamy nad Wisłok na kajaki. Nafoczka gdybyś miała chęćddołączyć;-)

Czarna kiedy będziesz miała zabieg na endometrium wiesz juz cos na ten temat??

Strasznie malo nas tych bez pozytywnej bety.

Aga 707 odezwij się hak u Ciebie malas mieć szczepienia i?....?

Lumia a co u Ciebie?Już przekroczyłas próg z czworeczka z przodu?? To teraz zachodzisz i do przodu :-*

Arda a Tobie i twoich koniczynkach w avatarze też pamiętam.Idezwij się czasem.

Plastulinka pozdrawiam Mam nadzieje że u Ciebie zaczyna się już życie z górki i wszystkie przeszkody pokonalas.

Wczoraj miałam słabsza formę. Pobiegalam zrobilam ponad 8km i czulam się blogo. Dziś organizm oczyszczony umysł również .Słońce świeci burdel w domu ale życie nadal trwa i jest pięknie ;-*

Pozdrawiam moje skarbusie
U nas starania zawieszone do listopada albo grudnia, bo mam mega stres w pracy :) także ten...będziemy ostro działać od zimy :D

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka

Nooo wirtualne szkolenie. Bo ciezko w opisie zademonstrowac ;) Juz myslalam ze sama nagram instruktaz zanim to znalazlam.
W udo super
A ze u mnie ubfita ta czesc ciala to idzie jak w maslo ;)

Kwiatuszek i nie boj sie w te uda. Ja jak zobaczylam filmik to strasznie sie balam i nie moglam sie odwazyc zeby zrobic ten zastrzyk.
Jak zrobilam pierwszy to pukalam sie w glowe czemu wczesniej tam nie robilam[emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej
Ja nie miałam odwagi robić w uda. Do końca ciąży robiłam w brzuch a właściwie to potem w tłuszczyk na boczkach.
Bea, Sus tak bardzo bym.chciala aby i u Was pojawiły się dwie kreski.
A ja się od kilku dni kiepsko się czuje, jestem zła, placzliwa, bolą mnie (.)(.) wszystko mnie wkurza. Chyba wraca moja płodność i zbliża się @. Ostatnią miałam rok temu, hi hi

Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka

Hej
Ja nie miałam odwagi robić w uda. Do końca ciąży robiłam w brzuch a właściwie to potem w tłuszczyk na boczkach.
Bea, Sus tak bardzo bym.chciala aby i u Was pojawiły się dwie kreski.
A ja się od kilku dni kiepsko się czuje, jestem zła, placzliwa, bolą mnie (.)(.) wszystko mnie wkurza. Chyba wraca moja płodność i zbliża się @. Ostatnią miałam rok temu, hi hi

Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka
A no fakt ze rok małpy nie ma :D trzeba to uczcić ze staruszkiem :p

reklama
Witam .
Test dzisiaj negatywny, więc pewnie wczoraj był wadliwy. Chociaż dziś robiłam taki sam, tylko z innej partii 2 sztuki :/ przepraszam za zamieszanie ...idę gdzieś....

Do góry