reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

aditka - jak nocka w szpitalu minęła? Nogi w górę i leż:) Korzystaj, jak się dzidziuś urodzi nie będzie czasu :))
kaira - no tu u Ciebie już też coraz bliżej. A jaka waga u dzieciątka?

Miłego długiego weekendu dziewczyny!

reklama
Mam pytanie do dziewczyn w trochę wyższej ciąży, jak robicie sobie zastrzyki? Ja mam coraz większy problem ze wstrzyknięciem fraxi, przez powiększający się brzuszek, nie ma skóry za którą można by złapać, robię już od jakiegoś czasu po bokach, ale i tu fałdek brak.. :/

Pietrucha u nas 1.8 ok. Wiec mało jeszcze.
Ja juz nic wiecej nie moge zrobic niz robię jak szyja utrzyma nacisk to damy rade. 14 mam ostanio wizyte i szpital. A kiedy rozwiazanoe tego juz nie wie nikt. Niech siedzi jak najdłużej

Neli ja od 16 tc mam zastrzyki w ramie. Tzn maz mi robi:-)

Kaira, chyba musimy tym dzieciaczkom swoim przetlumaczyc ze jeszcze nie czas...

Pietruszko, ja rano skurczy dostalam ale chyba przeszlo, tak mi sie zdaje przynajmniej.

Wlasnie jestem po 2 dawce sterydow... Ciekawe po jakim czasie zaczynaja dzialac...

Dzięki za rady dziewczyny. W ulotce pisze o udach, ale gdzie dokładnie to już nie. Chyba chodzi o wewnętrzną stronę ud, bo tam jest jakiś tłuszczyk i więcej skóry, bo na zewnętrznej stronie to sam mięsień. Ale tam chyba musi strasznie boleć..
W ramiona nie bardzo mogę, bo sama nie dam rady, a robię zastrzyki zawsze rano o stałej porze, a rano jestem sama.. eh, już wyginam się w dziwne pozycje, żeby tylko jakąś skórę złapać z boku brzucha..

Neli ja ma tluszczyk a krwiakow siniakow i zrostow mam milion hahaha. A uda to na gdzie masz wewnatrz boli zewrznatrz mniej chyba boli
Adidko do tygodnia jest najwieksze stezenie w organizmie z tego co sie dowiadywalam.

Adidtko kochana będzie dobrze:) Mały jest już duży i silny:D A ja pomodlę się za Was!!!

Alokin ja byłam teraz właśnie u dentysty bo ostatnio byłam w poprzedniej ciąży, potem poświęciłam się leczeniu i jakoś zeszło. Mnie się dentystka pytała czy chcę znieczulenie więc chyba jakieś można ale ja nigdy nie miałam i nie chciałam. Natomiast mam 2 fragmenty zębów do wyrwania i z tym kazała mi się wstrzymać do po porodu także ze względu na heparynę i rozrzedzoną krew bo nieźle mi dziąsło krwawiło.
Co do choroby to mnie trzymało 2,5 tygodnia i w sumie dopiero po 2 saszetkach Oscillocociunum mi przeszło. A tak to Tantum Verde do gardła, płukanki z wody z solą, woda do nosa (taka dla dzieci), woda z miodem i cytryna, syrop *spam*, witamina C.. Od czasu do czasu łykałam Apap na ból głowy.

Dziewczyny no i co z tymi witaminkami - jak myślicie?? U mnie dzisiaj lekki strach bo nie czułam żadnego plumkania w brzuchu i dopiero teraz sie zaczęło....Zaczyna się schiza i zastanawiam sie nad detektorem tętna.

Ostatnia edycja:
reklama
Ja sie moge wypowoedziec nt detektora plodu. Mnie stresowal jak nie moglam znalec i na prawde uspokoilam sie jak go przestalam uzywac. A co do regulaenyvh ruchow to chyba jeszcze przeciez troszke czasu :-):-) on ma tak duzo miejsca w Twoim brzusiu ze sie nie dziw:-)

Do góry