reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

ADIDKO, ja sie bujam z rozwarciem od 18 tyg i daje rady,FAkt nie takim dużym ale jest. Głowa do góry jesteś w bezpiecznym okresie juz sterydki poszły, płucka sie wzmacniają.Wiadomo każdy dzień jest wazny ale teraz jakby sie urodził bedzie silny chłopak!! NAjwazniejsze ze jestes w szpitalu. Pietrucha miala dzo młodzsza ciązę i mniejsze dzieciątko niż ty.Gdyby nie passer to byś juz dawno urodziła a tak on pomógł już tak daleko wam dojść.Dawaj znać co tam z Wami kochana
BALBINA ŁĄŁ co za przyrost mozie i u ciebie blizniaki hihih

reklama
Aditko trzymaj się! Tak jak mówi Kaira, Ty jesteś już praktycznie w 31tyg, Pietrucha z tego co widzę miała 23 tydz więc różnica jest ogromna. Nawet gdyby dzidziuś się urodził to da radę no i jesteś w szpitalu pod dobrą opieką. Tylko spokojnie! Będzie dobrze!!

Jestescie kochane :-) i macie racje. Ale tak mnie ta informacja sciela z nog... Gdybym tak wczoraj sie tu nie zgosila to nie wiem wizyta za 2 tygodnie dopiero, i tak bym sobie lezala i chodzila...

Balbinko pieknie betka rosnie! Powyzej 100%, moze kolejne blizniaki foremkowe sie szykuja :-)

Kaira, kochana a Ty jakie masz rozwarcie?

Zastanawiam sie czy te szykowe problemy nie sa przez te zabiegi po poronieniu.

Żadnych bliźniaków, już komu, jak komu, ale mnie tego nie życzcie:)
No i oczywiście nie dodzwoniłam się do Gwiazd z Łodzi, a próbowałam od 14:30 do 18, zdaje się, że zrobiły sobie już majówkę. To jest właśnie to, co mnie tam wkurza,

JA tez po wizycie i za niedługo szpital.U mnie Adidko szyja niecale 2 cm rozwarcie na 1 cm.Wiec u mnie tez odliczamy kiedy mnie pocisnie.
BAlbinko byle zdrowe było!!

reklama
Do góry