reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Mickey Możesz wziąść nospę ja brałam dwa razy miałam poronienie samoistne no wsumie drugie z lekiem na wywołanie poronienia żeby się uchronić przed zabiegiem . Fondi co do Maliny to ufam mu ale cały czas mam odczucia ze cześć tego co mówi i zaleca u siebie to się tylko o jedno rozchodzi nie mowie bo ma ogromną wiedzę potwierdzona latami nauki ale za to teraz odrabia:) nie stresuj się napewno jest ok

reklama
taka jest jak piszesz strawbelko pepowina bo tak.mówił i pokazywał na takich migajacych czerwono niebieskich.:) już to raz napisałam ale znikło.

ovil bardzo mi przykro

a ja znów w częstochowie:)

Mickey a ty byłaś teraz u gina???
Bo to krwawienie z bólem u ciebie trwa już kilka dni .!!!!Sprawdziłaś czy wszysyko ok??????Jeżeli się macica do końca sama nie oczyści to trzeba do szpitala .Nie można tak chodzić tyle dni w bólach .

Mickey a ty byłaś teraz u gina???
Bo to krwawienie z bólem u ciebie trwa już kilka dni .!!!!Sprawdziłaś czy wszysyko ok??????Jeżeli się macica do końca sama nie oczyści to trzeba do szpitala .Nie można tak chodzić tyle dni w bólach .
tak Sus byłam w niedziele u dr P. wg usg mówił że w ciągu 2do 5 dni wystapi krwawienie bo pęcherzyk w nocy w sobotę poroniłam i mówił że musi się oczyścić z doczesnej ale wziełam już nospe i apap zobaczymy mówił że do kilku dni będzie trwało jak miesiączka

tak Sus byłam w niedziele u dr P. wg usg mówił że w ciągu 2do 5 dni wystapi krwawienie bo pęcherzyk w nocy w sobotę poroniłam i mówił że musi się oczyścić z doczesnej ale wziełam już nospe i apap zobaczymy mówił że do kilku dni będzie trwało jak miesiączka
Ok
Dobrze że to sprawdziłaś .
Najlepiej na taki ból działa zwykła pyralgina .

Mi lekarka odrazu kazała wziąść nospę ze lepiej i szybciej się krwawienie skończy tez mnie bolał brzuch parę dni i Krwawilam około tygodnia

Gdzies 4-5 tydzien ale bety nie wiem , bo tutaj w uk nie robi się bety .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
ovli22 jesli u twojego gp pobieraja krew do badan to powinni sprawdzic bete. Nie moga odomowic testu ciazowego z krwi. Tak przynajmniej jest tu w Szkocji. Dowiedzialam sie o tym przed drugim poronieniem. Nawet nie musialam miec skierowania od gp na badanie. Po prostu w recepcji mowilam, ze przyszlam na test ciazowy. Pielegniarka sama mowila zeby powtorzyc za 2 dni i sprawdzic przyrost lub ja u mnie- spadek.
Trzymaj sie kochana!! Przykro mi :(

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam nowe dziewczyny.przykro że w takich okolicznościach .Mam nadzieje że z pomocą dziewczyn odnajdziecie odpowiedzi i podpowiedzi na wiele pytań.

Ovli i nowa co podzieliła los Ovli (zapomnialam nick) przykro mi ,przytulam.

Fondie bez komentarza. Szczerze to olalabym już Malinę nie pchalabym mu kasy w kieszenie.Dzięki jego leczeniu utrzymujesz ciążę i będzie juz tylko dobrze i nie szukaj chorób bo one kiedyś same przyjdą.

Ostatnia edycja:
Do góry