reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Olvi22 - Nk i allo-mlr to właśnie są badania na immunologię. Radziłabym ci iść w tym kierunku z badaniami (moje poronienia mają podobny przebieg). Przeciwciała kardiolipinowe i fosfolipidowe dotyczą krzepliwości (ja też je mam ok).

A te badania można robić kiedykolwiek bez znaczenia w jakim dniu ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Allo mlr nie wiem w jakich miastach robią (trudno dostępne badanie). Ja robiłam w Krakowie w Prokocimiu, tak ze 2-3 tygodnie po poronieniu.
W których tygodniach ciąży miałaś poronienia? Jak przyrosty bety?

Ovli przykro mi teraz czego Ci życzę to siły i nie poddawaj się choć wiem że jest ciężko
Ja się zastanawiam nad wizytą u doc Paśnika boje się że dr P. może sobie ze mną nie dać rady
dziś kolejna osoba mi podpowiedziała żebym uderzyła właśnie do kogoś z otoczenia SP prof Tchórzewskiego, tylko do Łodzi jest szmat drogi... Burczuś jak będziesz po wizycie to napisz co i jak dokładnie, bardzo proszę
mi już brakuje siły boli brzuch tak dosyć nie wiem czy brać jakieś tabl czy lepiej nie jak się oczyszcza macica
Na pewno napiszę:) nosek do góry!
Wiecie co? Idę dziś na pierwszy trening Oldbojek w pìłce ręcznej:) daaaawno temu grałam i fajnie by było wrócić. Tak ciężko teraz jest ruszyć d..ę;)

dziewczyny co to są przepływy i za co odpowiadają ? i jak sie sprawdza trombofilie na perenatalnych na podstawie przepływów?

dziewczyny co to są przepływy i za co odpowiadają ? i jak sie sprawdza trombofilie na perenatalnych na podstawie przepływów?
Ja miałam robione przepływy tętnic macicznych przed ciążą z polecenia prof. Jerzak. Wyszły słabe. Dała na to prenatal dha i teraz nic nie kazała odstawiać.

Prenatalne mamy za tydzień w czwartek i Pappe też zleciła.
Chyba z małym wszystko ok, bo zygać mi się chce od dwóch dni :-)

Nikusia, Ovli bardzo mi przykro. Ale po
dokoananiu diagnostyki i wdrożeniu odpowiedniego leczenia Wam także uda się zostać mamami. Trzymam kciuki za Was!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry