reklama
Olvi22 - Nk i allo-mlr to właśnie są badania na immunologię. Radziłabym ci iść w tym kierunku z badaniami (moje poronienia mają podobny przebieg). Przeciwciała kardiolipinowe i fosfolipidowe dotyczą krzepliwości (ja też je mam ok).
A te badania można robić kiedykolwiek bez znaczenia w jakim dniu ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Na zespół antyfosfolipidowy najlepiej w ciagu 6 tyg po poronieniuA te badania można robić kiedykolwiek bez znaczenia w jakim dniu ?
Hormony to różnie, wiekszosc 1-3 dc
Reszta bez znaczenia
Poprawcie jeśli się mylę
Allo mlr nie wiem w jakich miastach robią (trudno dostępne badanie). Ja robiłam w Krakowie w Prokocimiu, tak ze 2-3 tygodnie po poronieniu.
W których tygodniach ciąży miałaś poronienia? Jak przyrosty bety?
Gdzies 4-5 tydzien ale bety nie wiem , bo tutaj w uk nie robi się bety .
burczuś
Fanka BB :)
Na pewno napiszę nosek do góry!Ovli przykro mi teraz czego Ci życzę to siły i nie poddawaj się choć wiem że jest ciężko
Ja się zastanawiam nad wizytą u doc Paśnika boje się że dr P. może sobie ze mną nie dać rady
dziś kolejna osoba mi podpowiedziała żebym uderzyła właśnie do kogoś z otoczenia SP prof Tchórzewskiego, tylko do Łodzi jest szmat drogi... Burczuś jak będziesz po wizycie to napisz co i jak dokładnie, bardzo proszę
mi już brakuje siły boli brzuch tak dosyć nie wiem czy brać jakieś tabl czy lepiej nie jak się oczyszcza macica
Wiecie co? Idę dziś na pierwszy trening Oldbojek w pìłce ręcznej daaaawno temu grałam i fajnie by było wrócić. Tak ciężko teraz jest ruszyć d..ę
burczuś
Fanka BB :)
Przykro mi przytulam:*OVLI bardzo mi przykro....Ja dziś poroniłam, wczoraj beta spadła do 1.....Ale ja sie nie poddaję więc i Ty nie możesz-żadna z Nas ;-) Jesteśmy wojowniczki i damy radę
Ja miałam robione przepływy tętnic macicznych przed ciążą z polecenia prof. Jerzak. Wyszły słabe. Dała na to prenatal dha i teraz nic nie kazała odstawiać.dziewczyny co to są przepływy i za co odpowiadają ? i jak sie sprawdza trombofilie na perenatalnych na podstawie przepływów?
Prenatalne mamy za tydzień w czwartek i Pappe też zleciła.
Chyba z małym wszystko ok, bo zygać mi się chce od dwóch dni :-)
Nikusia, Ovli bardzo mi przykro. Ale po
dokoananiu diagnostyki i wdrożeniu odpowiedniego leczenia Wam także uda się zostać mamami. Trzymam kciuki za Was!
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: