reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
alkoin - wiesz co, co do znieczulenia - to chyba nie bardzo. Jak ja chodziłam w ciąży do dentysty, to Pan proponował mi, żebym lepiej nie brała... Zapytaj swojego.
aditka - kciuki i modlitwa zapewnione! Trzymajcie się dzielnie! Ty i Twój maluszek! Nogi w górę i leż ile się da:* Gdyby nie to, że mi przez 4 cm rozwarcia wypadł pęcherz płodowy - to bym dłużej wyleżała - leżałam dwa tygodnie, ale niestety pękł. Ale jak masz "tylko" rozwarcie, to wyleżysz - zobaczysz:*

Więc nie stresuj się, jak masz TYLKO rozwarcie, to po prostu poleżakujesz. Wszystko będzie dobrze, zobaczysz!
A jaka jest waga dzidziusia?
Dobrze, że dmuchają na zimne i dali Ci sterydki.
:*:*:*

Aditko kochana nie denerwuj się!! Leż spokojnie, nic nie będzie, Pietrucha pisze o dużo młodszych ciążach. Poza tym w szpitalu mają Cię na oku. Pomodlę się nawet zaraz żeby było dobrze.
Karola odezwij się co u Ciebie please.
Umówiłam się do Malinowskiego do Wielunia na 24 maja, jestem 31 w kolejce do niego na ten dzień:szok:

aditko - dlatego, że rozwarciu może towarzyszyć mnóstwo innych rzeczy - tak jak napisałam, mi doszło to , że wypadł mi pęcherz płodowy do pochwy przez rozwarcie i na dodatek jakieś okropne bakterie..
A dużo dziewcząt miało rozwarcie od 30 tygodnia, tak jak ty - i spokojnie donosiło. Tylko trzeba się oszczędzać. Bardzo.
Wierzę, że się stresujesz. Ale musisz teraz na spokojnie leżeć, nogi w górę i dasz radę. A możesz wstawać do wc, czy nie?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Aditka my zaciskamy kciuki a Ty pośladki!!! Najważniejsze, że jesteś pod dobrą opieką.
Odebrałam dziś drugą betę z 775 podskoczyła do 1845 w ciągu 48 godzin, wiec póki co jest dobrze. Będę dzwonić umawiać się do Maliny, tylko u mnie w tygodniu kiepsko z czasem, bo moja mama ma ważną wizytę u lekarza w środę, której nie może przełożyć a wolałabym, aby mój luby ze mną pojechał, no chyba, że wcisną mnie na konkretną godzinę, inaczej pozostaje mi 12 maja...echh...

reklama
Do góry