reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Wolałabym brać metylowany bo cały czas taki brałam przerwałam na miesiąc bo czekałam na wizyte i miałam doła wiec mi wszystko jedno było teraz znów zaczelam ale folik bo mi nie przepisal a pytalam.
Kochana te 5 o której pisalaś to zwykły kwas tylko wieksza dawka
My tu w większości bierzemy metylowe kwas b12,b6 mnie tez Malina coś gadał ze nie trzeba ja mu ze genetyk kazała on to niech pani bierze + fembion i biorę :-)

reklama
Kurcze myślicie że lekarka mi przepisze czy tylko genetyk? To jest kwas b12 tak się nazywa? Miałam kiedyś kontakt do genetyka ale nie poszłam bo trafiłam na inna lekarka i ona zleciła mi dużo badań genetycznych a jak mi wyszło mlr 0 procent to odrazu na szczepienia skierowała i tak trafilam do Maliny trochę się już gubię

Nie wiem do końca co miałam komu odpisać, ale zapamiętałam że Nafoczce miałam [emoji1]
Otóż Foczusiu Kochana, wczoraj były lody w Maku, a dziś były w domu i to z szarlotką na ciepło hahah no ale syn to Cię równo podsumował [emoji23] i pamietaj jeszcze jedno "Szczęście sprzyja lodożercom" [emoji6]

Dobrej nocki [emoji8] ciężki tydzień mnie czeka, podliczanie miesiąca i pierwsza zmiana [emoji4]

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka

Nie wiem do końca co miałam komu odpisać, ale zapamiętałam że Nafoczce miałam [emoji1]
Otóż Foczusiu Kochana, wczoraj były lody w Maku, a dziś były w domu i to z szarlotką na ciepło hahah no ale syn to Cię równo podsumował [emoji23] i pamietaj jeszcze jedno "Szczęście sprzyja lodożercom" [emoji6]

Dobrej nocki [emoji8] ciężki tydzień mnie czeka, podliczanie miesiąca i pierwsza zmiana [emoji4]

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
A co tam, Foczusia tez lody lubi :D w końcu to ssak z krainy lodu :p
Zatem uśmiechnij się czasem pod noskiem jak juz będziesz tak ciężko pracować :D
Gdy się zacznie od soboty w poniedziałek mniej bedzie roboty :D

Kurcze myślicie że lekarka mi przepisze czy tylko genetyk? To jest kwas b12 tak się nazywa? Miałam kiedyś kontakt do genetyka ale nie poszłam bo trafiłam na inna lekarka i ona zleciła mi dużo badań genetycznych a jak mi wyszło mlr 0 procent to odrazu na szczepienia skierowała i tak trafilam do Maliny trochę się już gubię
Czajak b12 i b6 to witaminy a b9=kwas foliowy. One są bez recepty. Ten zwykły kwas foliowy 5 mg tez kupisz bez recepty ale to zależy od apteki.
Pozdrawiam :*

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczyny

fondie - powodzenia na dzisiejszej wizycie, trzymam kciuki :tak:

Mam też taka prośbę organizacyjna. Ponieważ jest kilka dziewczyn o podobnym niku typu !Lamia, Lumia, Liluli, Lilia i mi osobiście trochę sie wasze wpisy płaczą to kochane (nie pisze tego zlosliwie tylko z własnego braku IQ) nie zmieniajcie avatorow bo ja np jestem wzrokowem i jest łatwiej pokojarzyc kto jest kto :*

Obiecuję nie zmieniać, chyba, że za zgodą :D

Miłego dnia dla wszystkich girlsów :)

Chyba się umowie do genetyka bo każdy lekarz mi co innego mówi wy co innego i juz jestem zielona:)) tez trzymam kciuki powodzenia

reklama
Fondi kciuki!!!!!
Aniołeczki ja w krzakach,do południa ogarniam wszystko,bo od 16 mdłości jak cholera.
Starszy syn zaczyna się domyślać ,ale jakoś wkręcam mu bajeczki.
A w sobotę byliśmy u babci i co??? jak mnie zobaczyła to mówi; kochana ty w ciąży jesteś. A ja zbladłam,; i mówie-''nie babcia'' a ona urodziłam 5 dzieci to wiem ,nie ukryjesz przede mną. I babcia już wie!! i mówi ''teraz będzie dobrze -zobaczysz!!
Kochana babcia :) i to mojego M ,bo swojej już nie mam.
Wizyta jutro ,o 10 proszę o kciuki.

Do góry