reklama
Ją też plamilam.na początku. Dostałam duphaston i lutke i przeszło
Tak trochę się martwię bo tutaj lekarze mają inne podejście i nie wiem czy mi zapiszą cokolwiek ;( .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ovli22, znalazłam Twój pierwszy post, ale jestem tu od niedawna i nie wiem jaką masz diagnozę, a nie mogę znaleźć wśród Twoich postów. Jeżeli możesz, to napisz coś więcej.
Kas ja miałam 3 poronienia już i diagnoza była " macica dwurożna z przegrodą " miałam zabieg histeroskopi i usunęli mi tą przegrodę . Lekarz kazał działać . Nic wiecej mi nie wykazało a miałam bardzo dużo badań zrobionych .
Beatka dlaczego myślisz , że powinnam brać encorton i clexan?
Mam kilka sztuk dupka wiec może wytrwam do środy .
Ostatnia edycja:
Dzięki Ovli za odpowiedź ;* Bądź dobrej myśli i trzymaj się cieplutko. Dopytuję, bo to wątek leczenie immunologiczne i może też dlatego Beatka myślała o encortonie, bo na problemy immunologiczne go dają.
Beatka też miała problem z dwurożną macicą ( jak się nie mylę ) i wlasnie nie wiem czy ma też problemy immunologiczne .
Mi badania nie wykazały immunologi wiec dlatego pytam czy ja jak mam problem z macicą to też powinnam je brać ?
G
Gość
Gość
Cala porabana, az strach sie bac co bedzie jak wejdzie.Straw cala ta ustawa jest jakas porabana,strach zajsc w ciaze [emoji34]
Czytalas ten wywiad z tym lekarzem. Polecam. Glownie mowi na temat aborcji. I ma racje.
Link do: Dębski: Prowadziłem ciążę po in vitro w rodzinie biskupa. Jak to ich dotyczy, nagle zmieniają poglądy
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Mickey, Foczusia odrobiła zadanieDziękuje Wam dziewczynki, za wsparcie.
ja jestem za wstawianiem fotek brzusiów, maluchów, może i mi się kiedyś uda taką sweet focie wstawić
Nafoczusiu Twój książe ma słodkie oczęta co za cudo
czy możecie mi kogoś polecić naprawdę dobrego genetyka najlepiej jak najbliżej-Kraków, może i nawet Rzeszów Nafoczka może znów mi kogoś podpowiesz
Ovil my tu generalnie wszystkie jesteśmy na sterydzie i heparynieKas ja miałam 3 poronienia już i diagnoza była " macica dwurożna z przegrodą " miałam zabieg histeroskopi i usunęli mi tą przegrodę . Lekarz kazał działać . Nic wiecej mi nie wykazało a miałam bardzo dużo badań zrobionych .
Beatka dlaczego myślisz , że powinnam brać encorton i clexan?
Mam kilka sztuk dupka wiec może wytrwam do środy .
Pozdrowienia sobotnie
Czarna, sobota to dzień...?
Ps Bea makaron zrobiony
reklama
Ovli dobrze pamiętasz.Miałam przegrodę. Chyba juz nie mam .Pytam właśnie tylko z tego wzgledu że raczej każda po proronieniach ma żelazny zestaw. Nie jestem pewna czy u mnie przyczyna ostatnich poronień była przegroda bo wcześniej ja miałam a ciążę utrzymywała dopóki przegroda nie przeszkadzała a to juz były późniejsze tygodnie. Nie badalam immunologii ale pewnie jak u każdej cos by się znalazło.
Podziel się: