reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Ovli22, znalazłam Twój pierwszy post, ale jestem tu od niedawna i nie wiem jaką masz diagnozę, a nie mogę znaleźć wśród Twoich postów. Jeżeli możesz, to napisz coś więcej.

Ovli wiem że nie planowałas tej ciąży ale popros kogoś z rodziny żeby przesłał Ci leki.Nie możesz być bez luteiny i fufastonu. Clexanu i encortonu też nie masz??

Ovli22, znalazłam Twój pierwszy post, ale jestem tu od niedawna i nie wiem jaką masz diagnozę, a nie mogę znaleźć wśród Twoich postów. Jeżeli możesz, to napisz coś więcej.

Kas ja miałam 3 poronienia już i diagnoza była " macica dwurożna z przegrodą " miałam zabieg histeroskopi i usunęli mi tą przegrodę . Lekarz kazał działać . Nic wiecej mi nie wykazało a miałam bardzo dużo badań zrobionych .

Beatka dlaczego myślisz , że powinnam brać encorton i clexan?
Mam kilka sztuk dupka wiec może wytrwam do środy .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Dzięki Ovli za odpowiedź ;* Bądź dobrej myśli i trzymaj się cieplutko. Dopytuję, bo to wątek leczenie immunologiczne i może też dlatego Beatka myślała o encortonie, bo na problemy immunologiczne go dają.

Dzięki Ovli za odpowiedź ;* Bądź dobrej myśli i trzymaj się cieplutko. Dopytuję, bo to wątek leczenie immunologiczne i może też dlatego Beatka myślała o encortonie, bo na problemy immunologiczne go dają.

Beatka też miała problem z dwurożną macicą ( jak się nie mylę ) i wlasnie nie wiem czy ma też problemy immunologiczne .

Mi badania nie wykazały immunologi wiec dlatego pytam czy ja jak mam problem z macicą to też powinnam je brać ?

Dziękuje Wam dziewczynki, za wsparcie.
ja jestem za wstawianiem fotek brzusiów, maluchów, może i mi się kiedyś uda taką sweet focie wstawić
Nafoczusiu Twój książe ma słodkie oczęta co za cudo
czy możecie mi kogoś polecić naprawdę dobrego genetyka najlepiej jak najbliżej-Kraków, może i nawet Rzeszów Nafoczka może znów mi kogoś podpowiesz
Mickey, Foczusia odrobiła zadanie :D
Kas ja miałam 3 poronienia już i diagnoza była " macica dwurożna z przegrodą " miałam zabieg histeroskopi i usunęli mi tą przegrodę . Lekarz kazał działać . Nic wiecej mi nie wykazało a miałam bardzo dużo badań zrobionych .

Beatka dlaczego myślisz , że powinnam brać encorton i clexan?
Mam kilka sztuk dupka wiec może wytrwam do środy .
Ovil my tu generalnie wszystkie jesteśmy na sterydzie i heparynie

Pozdrowienia sobotnie :)
Czarna, sobota to dzień...? :D
Ps Bea makaron zrobiony :p

reklama
Ovli dobrze pamiętasz.Miałam przegrodę. Chyba juz nie mam .Pytam właśnie tylko z tego wzgledu że raczej każda po proronieniach ma żelazny zestaw. Nie jestem pewna czy u mnie przyczyna ostatnich poronień była przegroda bo wcześniej ja miałam a ciążę utrzymywała dopóki przegroda nie przeszkadzała a to juz były późniejsze tygodnie. Nie badalam immunologii ale pewnie jak u każdej cos by się znalazło.

Do góry