reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Ovli dobrze pamiętasz.Miałam przegrodę. Chyba juz nie mam .Pytam właśnie tylko z tego wzgledu że raczej każda po proronieniach ma żelazny zestaw. Nie jestem pewna czy u mnie przyczyna ostatnich poronień była przegroda bo wcześniej ja miałam a ciążę utrzymywała dopóki przegroda nie przeszkadzała a to juz były późniejsze tygodnie. Nie badalam immunologii ale pewnie jak u każdej cos by się znalazło.

Mi robili badania i wyszły ok .

Zapytam lekarza o ten encorton i clexan .

Oni twierdza , że u mnie problem był tylko właśnie z tą przegrodą i dlatego na nic wiecej mnie nie leczono i nie dali mi żadnych leków .

Dziewczyny jak teraz się znów nie uda to chyba lecę do Dr Malinowskiegi bo oni tutaj już raczej mi nie pomogą .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cala porabana, az strach sie bac co bedzie jak wejdzie.
Czytalas ten wywiad z tym lekarzem. Polecam. Glownie mowi na temat aborcji. I ma racje.
Link do: Dębski: Prowadziłem ciążę po in vitro w rodzinie biskupa. Jak to ich dotyczy, nagle zmieniają poglądy

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana caly przeczytalam wywiad i zgadzam sie z tym lekarzem. Niestety na to nie mamy wplywu a wg tego co wszedzie czytam to ta ustawa ma szanse wejsc.

Mickey, Foczusia odrobiła zadanie :D

Ovil my tu generalnie wszystkie jesteśmy na sterydzie i heparynie

Pozdrowienia sobotnie :)
Czarna, sobota to dzień...? :D
Ps Bea makaron zrobiony :p
Właśnie podziwiałam tę poze,
Cala porabana, az strach sie bac co bedzie jak wejdzie.
Czytalas ten wywiad z tym lekarzem. Polecam. Glownie mowi na temat aborcji. I ma racje.
Link do: Dębski: Prowadziłem ciążę po in vitro w rodzinie biskupa. Jak to ich dotyczy, nagle zmieniają poglądy

to fakt jeden z najlepszych specjalistów, szkoda że ma tyle racji, szkoda że politycy nie chcą patrzeć na rodziny, które mają chore dzieci, ledwo wiążą koniec z koncem byle każde pieniądze przeznaczyć na leczenie, szkoda że tak mało jest pomocy finansowej dla matek które zostały przy swoich niepełnosprawnych dzieciach opiekując się nimi 24/7, i szkoda że osoby takie choćby jak my które chcą, pragną dziecka mają tak pod górkę z badaniami, lekarzami, o refundacji czego kolwiek niewspomnę, a ta ustawa o in vitro to już wogóle dla niektórych gwóżdż do trumny

Mikey Avatar śliczny czy to nasz forumowy Wiktorem ;-)

Kotek badalas sobie i mężowi kariotypy??
wiem że śliczny Avatar;)
Bea nie badałam ale teraz będę robić, chce prześwietlić jeszcze męża plemniki( zobacze co mi powie na to dr P) komórki nk, i obciążenie insuliną zrobie, i oczywiście to co mi zaleci dr P mam nadzieje że poszerzy diagnostyke, tyle że kariotypy chce zrobić na nfz,
a podpowiedzcie mi jak wstawić na stopce ten opis co np mam zdignozowane bo to jest bardzo pomocne i chce również zrobić taki opis jak to jest ze mną

wiem że śliczny Avatar;)
Bea nie badałam ale teraz będę robić, chce prześwietlić jeszcze męża plemniki( zobacze co mi powie na to dr P) komórki nk, i obciążenie insuliną zrobie, i oczywiście to co mi zaleci dr P mam nadzieje że poszerzy diagnostyke, tyle że kariotypy chce zrobić na nfz,
a podpowiedzcie mi jak wstawić na stopce ten opis co np mam zdignozowane bo to jest bardzo pomocne i chce również zrobić taki opis jak to jest ze mną
Wejdź w swój link i wybierz "sygnatura"

Mickey też mi się podoba Twõj Awatar:) przyjdzie dzień że będziesz cieszyć się z takiego dzidziolka!!:)
Ovli jak plamisz to lutka jedna troche mało!!
Kwiatuszek gratuluje synusia!!
Agnieszka gratulacje i dużo zdrówka dla Was!! :)
Strawbelka Antoś bardzo ładne imię tylko teraz dosyć popularne. U mojego Przemka jest w klasie 2 a w przedszkolu było 4! I jest rodzeństwo: Kejsi i Brajan (taka pisownia!!):(-biedne te dzieci:(

Też jestem przerażona dziewczyny tym co chcą nam zafundować nasi rządzący!! Ale można się było tego spodziewać!!!

A ja jestem cała obolała, boli mnie brzuch, cyce i czuje się jakbym miała za chwilę eksplodować i czekam na wstręciuche-kolejny cykl do bani:( :( :(
Edit: któraś pisała albo coś źle przeczytałam: inofem obniża tsh!!??

Ostatnia edycja:
Avita, wiem ze popularne, ale nam sie bardzo podoba i nie przeszkadza mi ze w przedszkolu bedzie 10 Antosiow[emoji6]

Ostatnio sie z tego nawet z mezem smialismy. Mowie ze jak pojedzie po dziecko do przedszkola i zawola Antos, to dziesiecioro przybiegnie. A maz na to ze wezmie najgrzeczniejszego do domu[emoji12]

Mickey też mi się podoba Twõj Awatar:) przyjdzie dzień że będziesz cieszyć się z takiego dzidziolka!!:)
Ovli jak plamisz to lutka jedna troche mało!!
Kwiatuszek gratuluje synusia!!
Agnieszka gratulacje i dużo zdrówka dla Was!! :)
Strawbelka Antoś bardzo ładne imię tylko teraz dosyć popularne. U mojego Przemka jest w klasie 2 a w przedszkolu było 4! I jest rodzeństwo: Kejsi i Brajan (taka pisownia!!):(-biedne te dzieci:(

Też jestem przerażona dziewczyny tym co chcą nam zafundować nasi rządzący!! Ale można się było tego spodziewać!!!

A ja jestem cała obolała, boli mnie brzuch, cyce i czuje się jakbym miała za chwilę eksplodować i czekam na wstręciuche-kolejny cykl do bani:( :( :(
Avita chyba nie ma tu takiego przypadku na forum gdzie po poronieniach wkońcu ktoś trafia do dr P. i się nie udaje, przynajmniej nie kojarzę, więc niezbyt to się dobrze zapowiada ale cóż będę tą, która przetrze szlaki jako pierwsza, oczywiście z pomocą Waszą
a starania masz na stymulacji czy naturals?

reklama
Avita, wiem ze popularne, ale nam sie bardzo podoba i nie przeszkadza mi ze w przedszkolu bedzie 10 Antosiow[emoji6]

Masz rację, jak Wam się podoba to najważniejsze!! Mnie Przemek podobał się zawsze i wiedziałam że jak będę miała syna to takie imię mu dam!! A dziewczynka to zawsze Ania ale to strefa pewnie pomału nie spełnionych marzeń!!:(

Edit: Mickey ten cykl bez stymulacji i dlatego bez nadzieii raczej:(

Do góry