reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

1474707774597.jpg

Polecam caly artykul. Madry lekarz.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1474707774597.jpg
    1474707774597.jpg
    53,4 KB · Wyświetleń: 517
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Asia ja mam detektor ktory niepokazuje jakie tetno
Firmy AngelSound powiem tobie ze kupilam uzywany za 80zl ...ale sa tez z tej firmy jak ma Strawbelka ze pokazuje tetno...i widzialam jakis czas temu za niecale 100zl

Dziękuje Wam dziewczynki, za wsparcie.
ja jestem za wstawianiem fotek brzusiów, maluchów, może i mi się kiedyś uda taką sweet focie wstawić
Nafoczusiu Twój książe ma słodkie oczęta co za cudo
czy możecie mi kogoś polecić naprawdę dobrego genetyka najlepiej jak najbliżej-Kraków, może i nawet Rzeszów Nafoczka może znów mi kogoś podpowiesz

Kochana, mnie polecano w Katowicach dr Jazelę-Stanek. Ona wczesniej pracowała w Angeliusie w Katowicach, gdzie się zajmują niepłodnością, teraz ma swoją poradnię. Ja miałam z nią tylko konsultację telefoniczną, ale widać było,że zna się na poronieniach, kazała mi zrobić wszystkie te badania w kierunku trombofilii, ale mówiła, że u mnie to raczej immunologia (po wywiadzie). Może poczytaj o niej na necie.

Kochana, mnie polecano w Katowicach dr Jazelę-Stanek. Ona wczesniej pracowała w Angeliusie w Katowicach, gdzie się zajmują niepłodnością, teraz ma swoją poradnię. Ja miałam z nią tylko konsultację telefoniczną, ale widać było,że zna się na poronieniach, kazała mi zrobić wszystkie te badania w kierunku trombofilii, ale mówiła, że u mnie to raczej immunologia (po wywiadzie). Może poczytaj o niej na necie.
Byłam u niej na konsultacji nie do końca byłam zadowolona ale podobno to najlepszy genetyk na Śląsku

reklama
Do góry