G
Gość
Gość
Załączniki
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Asia pewnie tak jak pisza. On jest bardzo czuly. Ja juz nie pamietam od ktorego tygodnia go uzywalam ale napewno po 12 jak zaczelam zmniejszac encorton.A od którego tygodnia można go używać 9-12 jak piszą na aukcji?
Dziękuje Wam dziewczynki, za wsparcie.
ja jestem za wstawianiem fotek brzusiów, maluchów, może i mi się kiedyś uda taką sweet focie wstawić
Nafoczusiu Twój książe ma słodkie oczęta co za cudo
czy możecie mi kogoś polecić naprawdę dobrego genetyka najlepiej jak najbliżej-Kraków, może i nawet Rzeszów Nafoczka może znów mi kogoś podpowiesz
Byłam u niej na konsultacji nie do końca byłam zadowolona ale podobno to najlepszy genetyk na ŚląskuKochana, mnie polecano w Katowicach dr Jazelę-Stanek. Ona wczesniej pracowała w Angeliusie w Katowicach, gdzie się zajmują niepłodnością, teraz ma swoją poradnię. Ja miałam z nią tylko konsultację telefoniczną, ale widać było,że zna się na poronieniach, kazała mi zrobić wszystkie te badania w kierunku trombofilii, ale mówiła, że u mnie to raczej immunologia (po wywiadzie). Może poczytaj o niej na necie.
Straw cala ta ustawa jest jakas porabana,strach zajsc w ciaze [emoji34]Zobacz załącznik 774679
Polecam caly artykul. Madry lekarz.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ovli może powinnaś zażywać duphaton, albo luteinę?