reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

mickey ściskam
Nafoczka śliczny dzidziuś
Czy któraś może jedzie w poniedziałek do Maliny ?
Ponawiam pytanie czy możecie napisać jak wygląda pierwsza wizyta u Maliny.?
Chyba łapie nas jakieś przeziębienie mnie boli trochę gardło.

Z tego co wiem dziewczyny jada z mężami wchodzi się na pogadanek ale nie dluga dostaniecie zlecenie na wykonanie badan. Wychodzicie robocie i po 3tyg znowu do maliny. Wtedy wyjaśni Wam co trzeba brać i jakie badania powtórzyć.

Gardło wylecz domowymi sposobami bo może naposzec w badaniach.

reklama
mickey ściskam
Nafoczka śliczny dzidziuś
Czy któraś może jedzie w poniedziałek do Maliny ?
Ponawiam pytanie czy możecie napisać jak wygląda pierwsza wizyta u Maliny.?
Chyba łapie nas jakieś przeziębienie mnie boli trochę gardło.
Magda nie wiem jak z przeziebieniem musisz zadzwonić i zapytać bo pobierają ci dużo badań na 1wizycie. Wydaje mi się, że chodzi bardziej jakie leki przyjmowalas na to przeziebienie niż sam fakt przeziębienia. Ale osobiście myślę, że możesz jechać.
Pierwsza wizyta jest najmniej fajna:) przychodzisz doniego oczekujesz cudu od "boga immunologi";) a on cię wszystko wypytuje zakłada kartę wypisuje jakoe przejścia masz itp. Potem wypisuje badania idiesz je robić kasuja ci ponad 6000i siedzisz jak na szpilakach kolejny miesiąc czekając na wyniki. Opisze ci nawet dalsze wizyty:)
Druga wizyta to rozpisanie szczepień (możesz sobie załatwić szczepienie w dniu drugiej wizyty i nie tracić czasu ) i dlaszego planu działania.
Potem jezdzisz na szczepienia 3i po 2tyg od ostatniej masz.mrl test (czekasz na wynik 3tyg) i jak wzrośnie mrl masz zielone światło jaknie kolejna seria po 3szczeponki aż ci wzrośnie. I znów test i znów czekanie. Bedziws wiele razy wątpić i wkurzac się na ten czas że tak wolno itp. Ale na koniec dostajesz leki i zielone światło.
Ją się wyczekalam jestem w 12tc. Oby było dobrze już.

Paula możesz przybliżyć twoje leczenie i diagnozę w tej ciąży? Jeśli masz siłę bo jak nie to rozumiem.

Acardu to sie chyba do konca nie bierze.
Cos slyszalam ze odstawia sie najpozniej do 30 tc zeby jakis przewod zdazyl sie zamknac. Chyba chodzi o przewod Botalla.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Czytałam, że Acardu najlepiej nie brać w 3 trymestrze (chodzi o serduszko maleństwa) i tak ok. 30 tygodnia się odstawia.

Nafoczka, rośnie Wam przystojniak, zaraz dziewczyny sznurem będą się ustawiać :-)

Fondie, jaki model masz tego detektora? Jaki detektor polecacie?

Ostatnia edycja:
reklama
Dziękuje Wam dziewczynki, za wsparcie.
ja jestem za wstawianiem fotek brzusiów, maluchów, może i mi się kiedyś uda taką sweet focie wstawić
Nafoczusiu Twój książe ma słodkie oczęta co za cudo
czy możecie mi kogoś polecić naprawdę dobrego genetyka najlepiej jak najbliżej-Kraków, może i nawet Rzeszów Nafoczka może znów mi kogoś podpowiesz

Do góry