reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Ja tez acard w 30tyg odstawilam. Clexane bralam o 22 a o 13 bastepnego dnia mialam planowe ciecie. Po cieciu wieczorem normalnie zrobili mi zastrzyk i bralam jeszcze prawie 6 tyg po porodzie

Mickey!wiem ze teraz sie czymasz,ze próbujesz sie z tym pogodzic,ze nie ma odwrotu,ale przyjdzie czas zaloby,smutku :-(pozwól sobie na to,rozmawiaj,nie musisz byc silna,placz kiedy chcesz plakac,mowia ze czas leczy rany,i tak jest,ale nigdy nie zapomnimy,dzisaj gdy moja pani ktora sie opiekuje opowiadala ze miala jeszcze syna Stasia,ale umarl gdy mial miesiac,i nie zdazyl wypic zakupionego leku,to plakalam :-(w takich sytuacjach zawsze bedziemy poranione,ale przychodzi wreszcie nadzieja ze wreszcie sie uda,i tego Ci zycze !i nam wszystkim!

reklama
Do góry