reklama
susana
Fanka BB :)
To ja vhce priwaJa nie farbuję włosów, używam tylko rozjaśniacza w spreju od kilku lat. Jestem bardzo zadowolona, włosy lśniace (to nieprawda, że się niszczą) i fryzjerki nawet pytają czy to naturalne. Kto chce, mogę podrzucić foto na priv.
Ale w ciąży pewnie dopiero w 2 trymestrze, jeśli już, bym używała.
Nie słyszałam o czymś takim
Jasne prześlij messengerem teraz tylko scielam i nie robiłam koloru wiec wszystko przede mna.jak byłam w PL to zrobiłam sombre i pierwszy raz jestem zadowolona. Może Nafoczka sombre sobie zrobisz chcesz fotę mojego?
Dobra dobra ale jak ja mam krótkie włosy i wygolone to gdzie ja sobie ta ombre mam zrobić?
Ostatnia edycja:
Fondie ja robiłam sobie hybrydy do 35 tyg. ciąży a klientkom do ostatniego dnia przed cięciem cesarskim. Lakier hybrydowy nie przenika do krwioobiegu więc spokojnie można go nakładać, jedynie aceton służący do odmaczania przenika do krwi ale można przecież spiłować jesli się boisz chociaż uważam że taka dawka, przy założeniu że robisz hybrydy raz na 3 tyg., nie zaszkodzi. Oby nie namaczać całych opuszków tylko wycięty, nasączony kawałek wacika przyłożyc do paznokcia i zawinąć w folię aluminiową.
susana
NafoczkaJasne prześlij messengerem teraz tylko scielam i nie robiłam koloru wiec wszystko przede mna.
Dobra dobra ale jak ja mam krótkie włosy i wygolone to gdzie ja sobie ta ombre mam zrobić?
Zrób ciepły odcień blondu .
Do twoich ciemnych oczu będzie ci prześlicznie .
U dobrego fryzjera oczywiście
burczuś
wysłaneSusana i burczuś, to podeslijcie mi wasze maile na priva, bo nie umiem tutaj załaczać zdjęć. Wieczorem przeslę.
ja byłam jeszcze pół roku temu blond,ale przyciemniłam się a mój małż woli mnie w blond chyba, więc czemu nie spróbować
czarna_mala
Witam się piątusiowo
Słyszałyście że ustawa aborcyjna i ivf przeszły dalej? [emoji37]
Nafoczka te nasze teściowe to chyba na jednym podwórku się wychowywały [emoji12]
Doris widziałam wczoraj na FB porównanie jak Olinek urósł [emoji7]
Tęczowa jaki teraz plan?
Lamia gratuluję pierwszych mdłości [emoji106]
Kwiatuszku Tobie gratuluję Synusia [emoji64]
Suska to może zrobimy zbiorowe laszczenie się u Ciebie? Skoro Bea i Foczusia chętne? Ja mam do Ciebie drogę max. do godziny czasu, a ostatnio mam ochotę na radykalną zmianę u siebie, jakieś radykalne cięcie i może zmiana koloru [emoji13]
AgaP widziałam Twoje hybrydy, magiczne robisz [emoji6]
Jak dobrze, że jutro sobota...
Pozdrawiam Was wszystkie [emoji8]
Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
Słyszałyście że ustawa aborcyjna i ivf przeszły dalej? [emoji37]
Nieee ja pamiętam że Marzycielka napisała, że nie chce oglądać...dlatego Fondie poproszę na priva foto brzusia, a najlepiej jakbyś miała FB bo na messengerze jeszcze szybciej [emoji1]To chyba chodzilo o to, ze nie chca wstawiac swoich a nie ogladac.. Wrzucaj fondie, bo jest duzo chetnych na zdejcie brzuchola i twoje piekne zdjecia z USG!
PS. moze podglądnij jaki ma model usg twoj gin, poszukam u siebie kogos kto tez ma taki jak przyjdziez na to czas
Oooo rany ja też chcę cosik takiego poczuć [emoji172]Ja nie farbuje, ale dlatego ze cykor jestem. No i przed ciaza zrobilam sombre, wiec odrostu tak nie widac. Wylaszcze sie po ciazy[emoji12]
Jak farbowac to bezpiecznymi farbami i po 12tc.
No ale ile dziewczyn tyle opini[emoji6]
Fondie, ja ruchy poczulam kolo 20tc. Ale lizysko mialam na przedniej scianie na dole. Potem poszlo do gory.
Najpierw czulam takie "pukniecia" od czasu do czasu, jakby mi jakis pecherzyk powietrza w brzuchu pekl. Czasem czulam taki ucisk i delikatnie bolalo ( podobno maluchy jak sie rozpychaja to tak czuc).Innym razem takie babelki w brzuchu, jakbym miala w srodku cos gazowanego. Teraz to czuje juz duze kopniaki, czuje jak sie wierci.
Ja dlugo nic nie czulam, ale jak juz zaczelam cos czuc to z dnia na dzien bylo to bardziej odczuwalne.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Nafoczka te nasze teściowe to chyba na jednym podwórku się wychowywały [emoji12]
Doris widziałam wczoraj na FB porównanie jak Olinek urósł [emoji7]
Tęczowa jaki teraz plan?
Lamia gratuluję pierwszych mdłości [emoji106]
Kwiatuszku Tobie gratuluję Synusia [emoji64]
Suska to może zrobimy zbiorowe laszczenie się u Ciebie? Skoro Bea i Foczusia chętne? Ja mam do Ciebie drogę max. do godziny czasu, a ostatnio mam ochotę na radykalną zmianę u siebie, jakieś radykalne cięcie i może zmiana koloru [emoji13]
AgaP widziałam Twoje hybrydy, magiczne robisz [emoji6]
Jak dobrze, że jutro sobota...
Pozdrawiam Was wszystkie [emoji8]
Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
reklama
Witam
Fondie kochana ja serducho znalazlam juz kolo 1 2 tc, co prawda troche to trwalo...i uwazaj bo sa tam tez nasze tetnice wiec jesli to wolne bicie to znaczy ze tetnica!
Trzymam kciuki za powodzenie
Ja mam sprzet tez ale nieuzywam go juz od 17tc jak zaczelam czuc ruchu.
Ja farbuje normalnie wlosy i robie zele na paznokcie.
Czarna-mala serio przeszla dalej??? To straszne;(
Fondie kochana ja serducho znalazlam juz kolo 1 2 tc, co prawda troche to trwalo...i uwazaj bo sa tam tez nasze tetnice wiec jesli to wolne bicie to znaczy ze tetnica!
Trzymam kciuki za powodzenie
Ja mam sprzet tez ale nieuzywam go juz od 17tc jak zaczelam czuc ruchu.
Ja farbuje normalnie wlosy i robie zele na paznokcie.
Czarna-mala serio przeszla dalej??? To straszne;(
Podziel się: