reklama
burczuś
Fanka BB :)
Kas czy ja też mogę prosić o foto na priv?Ja nie farbuję włosów, używam tylko rozjaśniacza w spreju od kilku lat. Jestem bardzo zadowolona, włosy lśniace (to nieprawda, że się niszczą) i fryzjerki nawet pytają czy to naturalne. Kto chce, mogę podrzucić foto na priv.
Ale w ciąży pewnie dopiero w 2 trymestrze, jeśli już, bym używała.
G
Gość
Gość
Dziewczyny z tymi rozjasniaczami uwazajcie. Jak ktos ma grube i geste wlosy to krzywdy nie zrobi, ale jak ktos ma cienkie i delikatne wlosy to moze popalic.
Jedna moja kumpela robi non stop wlosy najtanszymi i kiepskimi farbami i ma piekne wlosy, druga jej pozazdroscila i tez zrobila no i sobie tylko wlosy popalila.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Jedna moja kumpela robi non stop wlosy najtanszymi i kiepskimi farbami i ma piekne wlosy, druga jej pozazdroscila i tez zrobila no i sobie tylko wlosy popalila.
Strawbelka ma rację, zróbcie sobie jakąś próbkę i odczekajcie kilka dni. Ja mam co prawda cieniutkie włosy, ale każdy włos inaczej reaguje, no i nie wiadomo jaki kolor się uzyska. I trzeba się liczyć z tym, że mogą wyjść rudawe.
Lecę do pracy!
Lecę do pracy!
Dziewczyny z tymi rozjasniaczami uwazajcie. Jak ktos ma grube i geste wlosy to krzywdy nie zrobi, ale jak ktos ma cienkie i delikatne wlosy to moze popalic.
Straw ja przez lata robila wlosy na blond i bylo dobrze. I rozjasniacze rozne,nie najtansze ale tez nie najdrozsze. Ale faktem jest ze wlosy mozna latwo popalic. I masz racje ze to wszystko zalezy od wlosow.
Pozniej zaczely mi wypadac (po lekach,narkozach) i zaczelam robic ciemny blond. A teraz doprowadzilam wlosy do porzadku juz tak nie leca i wyprobuje ten jakos od spodu jak Kas pisze i zobacze jak beda wygladac.
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
No to jak już wywołałyscie wilka z lasu to powiem wam że wczoraj jak mnie nie było to Wikus plakal bo butelesi nie chce i teściu przyszedł mu śpiewać a tesciowa się nie zeszła ale cieszę się że jestem bestronna to brzmi jak obojniak l
Fondie tak ja nie farbowalam włosów w ale pierwsze cykor potem bym już nie wysiedziala ale co mi proponujecie? Ja jestem brunetka, Becia twierdzi (bez obrazy) ze wyglądam delikatnie mówiąc poważnie i na ombre namawia? No i utlenianie (chyba spyrytu) u Sus. Co zrobic co zrobic? ..
No właśnie, bo mnie Jerzak też kazała zrobić prenatalne i Pappe przed 11 października a wtedy będzie to 10t1d. Według mnie to trochę wcześnie, ale skoro chciała to pójdę, najwyżej mnie odeślą.asia tak prenatalne
Będę trzymać kciuki w poniedziałek :-)
reklama
G
Gość
Gość
Nafoczka jak masz ochote to zrob ombre tylko u dobrego fryzjera zeby Ci nie spierniczyl wlosow i zeby ladnie wyszlo[emoji6]No to jak już wywołałyscie wilka z lasu to powiem wam że wczoraj jak mnie nie było to Wikus plakal bo butelesi nie chce i teściu przyszedł mu śpiewać a tesciowa się nie zeszła ale cieszę się że jestem bestronna to brzmi jak obojniak l
Fondie tak ja nie farbowalam włosów w ale pierwsze cykor potem bym już nie wysiedziala ale co mi proponujecie? Ja jestem brunetka, Becia twierdzi (bez obrazy) ze wyglądam delikatnie mówiąc poważnie i na ombre namawia? No i utlenianie (chyba spyrytu) u Sus. Co zrobic co zrobic? ..
Podziel się: