reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

A może zróbmy tak. Ktora z was nie chce zdjęć na forum? Bo tak z poczty na pocztę to takie trochę uciążliwe. Lepiej by było tu sobie pooglądać i poslodzic :D
Jestem również ZA! tak rozumialam forum, zeby tu sie dzielic takimi rzeczami. A tak to potem szukam w googlach zdjec usg, testów, brzuchow, zamiast zagladnac raz dwa na watek i gotowe :)

reklama
Ustawa o in vitro przejdzie. Chca zapladniac tylko jedna komorke i nie wolno bedzie jej mrozic. Transfer ma byc do 72 godzin.
A co jak komorka nie przetrwa do 3 doby?
A co jak kobieta bedzie miala odroczony transfer bo dostanie hiperki, albo bedzie miala za wysoki progesteron itp.
Ustawa napisana po to zeby wykonczyc w Polsce in vitro.
Ludzie beda jezdzic za granice robic in vitro.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, ale głosujemy większością, czy tak jak ostatnio jedna osoba była przeciw i w końcu porzuciłyśmy pomysł?

Ja chętnie zobaczyłabym też jak Wikuś i Oliś urośli :-) Niestety nie mam fb i nie mam komfortu ich podglądać.

okropne, że blokują wielu parom szansę na potomstwo. Uważam, że jest to bardzo krzywdzące, religia i polityka nie powinny się ze sobą mieszać i tyle.
Kopacz juz zapowiedziala ze jak dojda do wladzy, to odrazu spowrotem przywroca in vitro i refundacje na nie.
Nie beda odbierac ludziom tej drogi bo to nieludzkie.
Wydaje mi sie ze ta ustawa przejdzie, bo wszystko od poczatku zmierza w tym kierunku.

też czuję, że to przejdzie niestety. Mam wrażenie, że chcą ludzi ogłupić i wciskać im kity, których sami nieogarniają
Żeby nie było niedomówień, że wypowiadam się na tematy naszego kraju, nie mieszkając w nim. Mam do tego prawo, bo głosuję ;)

Ustawa o in vitro przejdzie. Chca zapladniac tylko jedna komorke i nie wolno bedzie jej mrozic. Transfer ma byc do 72 godzin.
A co jak komorka nie przetrwa do 3 doby?
A co jak kobieta bedzie miala odroczony transfer bo dostanie hiperki, albo bedzie miala za wysoki progesteron itp.
Ustawa napisana po to zeby wykonczyc w Polsce in vitro.
Ludzie beda jezdzic za granice robic in vitro.

Kopacz juz zapowiedziala ze jak dojda do wladzy, to odrazu spowrotem przywroca in vitro i refundacje na nie.
Nie beda odbierac ludziom tej drogi bo to nieludzkie.
Wydaje mi sie ze ta ustawa przejdzie, bo wszystko od poczatku zmierza w tym kierunku.

Strawbusia ja nie wiem co mnie czeka w przyszłości i jestem tak wkurzona że płakać mi się chce z bezradności [emoji25] już wolałam rządy PO, bo Ci PiSlamiści wykończą mnie nerwowo i psychicznie [emoji20] teraz boję się panicznie cp [emoji21] bo dopiero jak pęknie jajowód to będą ratować życie matki [emoji20] przecież cp może zdarzyć się (tfu tfu oby nie) każdej z nas [emoji20]

I jestem ZA wstawianiem tu zdjęć, a jak któraś nie chce oglądać to załóżmy wspólną forumową pocztę (np. na gmailu bo tam nie ma reklam) i hasło roześlemy na priva i tam będziemy wysyłać foty czy to swoje czy brzuszków lub dzieci ;)

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka

Dziewczyny jest taki wątek na poronieniach. Wieści od ciężarówek to może tam od razu umieszczac zdjęcia itp itd? Bo jak już jest to po co tworzyć nowy a na tamtym już się stara gwardia nie udziela :(

reklama
Dziewczyny ja jestem Za zdjęciami , filmikami itp [emoji41][emoji41][emoji41]. Nigdy mi to nie przeszkadzało i nie przeszkadza !!! Ja się cieszę jak komuś z nas się uda i miło patrzeć na to wszystko , jak się rozwija i zmienia .

Co do ustawy , to jestem wkurzona !!! Cofamy się do średniowiecza . Lekarze w innych krajach dostają za in vitro Nobla a u nas w Kraju się próbuje zablokować nam dostęp tylko dlatego że jacyś Panowie w czarnych sZatach powołują się na Boga !!! A jak robią dziecią krzywdę to jest cicho-sza i gdzie jest wtedy Bóg , myślą wtedy o nim . Bóg dał człowiekowi rozum do kształcenia siebie i do rozwoju . A ci którzy nigdy nie bedą mieć pojęcia co my przechodzimy i jak cieżko jest nam decydują o naszym życiu !!!! Bu ha ha ha. Ja pierdole paranoja . Psychiczna Polityka !!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry