reklama
Porzeczka1234
Fanka BB :)
Podczytuje was w pracy pod biurkiem nawet nie pytajcie gdzie pracuję :-) :-) :-)
Mala czarna az mnie dreszccz przeszedł masakra co oni robia az się boje jak będziesz wyglądać ta ustawa na końcu
Ja mam sombre a bylam w pelni blond ale znudziło mi się
Moje zasady ciążowe wlosy farbuje po 12 tygodniu tak radzi 2 lekarzy paznokci nie maluję i nie hybryduje bo mąż sie drze haha Właśnie zmywacz podobno najgorszy wctym wszystkim
Ps czekam na wynik histopatologiczy 3,5 tygodnia nie ma zaraz coś mnie trafi
Mala czarna az mnie dreszccz przeszedł masakra co oni robia az się boje jak będziesz wyglądać ta ustawa na końcu
Ja mam sombre a bylam w pelni blond ale znudziło mi się
Moje zasady ciążowe wlosy farbuje po 12 tygodniu tak radzi 2 lekarzy paznokci nie maluję i nie hybryduje bo mąż sie drze haha Właśnie zmywacz podobno najgorszy wctym wszystkim
Ps czekam na wynik histopatologiczy 3,5 tygodnia nie ma zaraz coś mnie trafi
Nafoczka
Zrób ciepły odcień blondu .
Do twoich ciemnych oczu będzie ci prześlicznie .
U dobrego fryzjera oczywiście
Jak ja was kocham, oczu nie widziały a twierdzą że piękne to tylko moze byc tutajOj Nafoczka ma magiczne oczy. Jak ja bym chciała takie mieć
Czarna Mała plan jest takie, że czekam grzecznie na obrót spraw i wmawiam sobie, że się udało . Dzisiaj dodałam do zestawu luteinę i duphaston .
U Ciebie jak?
Bea poleć fryzjera na rynku?
Ostatnia edycja:
bertha
Ja chce fote!jak byłam w PL to zrobiłam sombre i pierwszy raz jestem zadowolona. Może Nafoczka sombre sobie zrobisz chcesz fotę mojego?
Ja zdecydowanie jestem za umieszczaniem fotek naszych dzieci, brzuszków, zdjęć usg (jak ktoś chce)A może zróbmy tak. Ktora z was nie chce zdjęć na forum? Bo tak z poczty na pocztę to takie trochę uciążliwe. Lepiej by było tu sobie pooglądać i poslodzic
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
ja też jestem ZAJa zdecydowanie jestem za umieszczaniem fotek naszych dzieci, brzuszków, zdjęć usg (jak ktoś chce)
burczuś
Nie mam nic przeciwko jestem ZAA może zróbmy tak. Ktora z was nie chce zdjęć na forum? Bo tak z poczty na pocztę to takie trochę uciążliwe. Lepiej by było tu sobie pooglądać i poslodzic
reklama
- Jestem przeciw takie fotki mogą bolec. Nie no żartuje nawet w najgorszym czasie mnie to cieszy choć brzuszki brzuszkom nie równe . Nie wszystkie ciąże tj brzuszki tak mnie cieszą jak te najtrudniej zdobywane.
Dziewczyno od tabletek.Zabawne jest to co piszesz bo nawet nie musnelam Cie atakiem. Od zdobywania kasy na rehabilitację są inne metody np.fundacje czy zbiorki publiczne.MogęCi nawet polecić. Zrozum wiadomo ze nie każda chęć na charytatywnosc pomijajac fakt ze dobro powraca. Ale kupując lek z refundacja to oczekuje ze lutke kupie po max 9 czy nawet 4,5 bo nie interesuje mnie ile ty za nią placilas tylko to po ule ja ją mogę zdobyć.
Podziel się: