reklama
Ja nie farbuję włosów, używam tylko rozjaśniacza w spreju od kilku lat. Jestem bardzo zadowolona, włosy lśniace (to nieprawda, że się niszczą) i fryzjerki nawet pytają czy to naturalne. Kto chce, mogę podrzucić foto na priv.
Ale w ciąży pewnie dopiero w 2 trymestrze, jeśli już, bym używała.
Oj tak, grunt, że moderatorka jest bezstronna. Stwierdzenie, że ktoś tylko przyszedł "robić biznes" jest przecież pokojowym stwierdzeniem faktu
Oj dziewczyny, cieszę się, że tak łatwo Wam o leki i refundacje. Najwidoczniej dużo się zmieniło, bo jeszcze parę miesięcy temu to Fragminu nie było w aptekach. Dużo zdrowia życzę!
Oj dziewczyny, cieszę się, że tak łatwo Wam o leki i refundacje. Najwidoczniej dużo się zmieniło, bo jeszcze parę miesięcy temu to Fragminu nie było w aptekach. Dużo zdrowia życzę!
lamia78
Fanka BB :)
Ja chcę priwa ,pierwszy raz o takim rozjaśniaczu słyszę!Ja nie farbuję włosów, używam tylko rozjaśniacza w spreju od kilku lat. Jestem bardzo zadowolona, włosy lśniace (to nieprawda, że się niszczą) i fryzjerki nawet pytają czy to naturalne. Kto chce, mogę podrzucić foto na priv.
Dzięki dziewczynki no trudno na razie będę czuła się jak kupa ,ale dla dzidzi poczekam i zrobię dużo póżniej.A paznokcie robię sobie sama mam twarde i mocne .Hybryd nigdy nie robiłam, ale teraz nie robie mam obcięte jak u ginekologa
G
Gość
Gość
Lalila, nie miej do nas pretensji.Oj tak, grunt, że moderatorka jest bezstronna. Stwierdzenie, że ktoś tylko przyszedł "robić biznes" jest przecież pokojowym stwierdzeniem faktu
Moglas napisac ze leki kupowalas na 100% a sprzedajesz w takiej cenie bo potrzebny Ci kazdy grosz na rehabilitacje dziecka.
Nie dziw sie ze tak zareagowala Beata, nigdy sie tu nie udzielalas, przynajmniej ja Cie nie pamietam i nogle taki post i takie ceny.
Gdybys wszystko w tym poscie wyjasnila, napewno nie byloby tej calej afery.
Skad mamy wiedziec jaka jest Twoja sytuacja jak nic o Tobie nie wiemy.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Kas ja poprosze o foto na priv wlosow i tego rozjasniacza bo sie z takim nie spotkalam a mam ochote wrocic do blondu [emoji5]Ja nie farbuję włosów, używam tylko rozjaśniacza w spreju od kilku lat. Jestem bardzo zadowolona, włosy lśniace (to nieprawda, że się niszczą) i fryzjerki nawet pytają czy to naturalne. Kto chce, mogę podrzucić foto na priv.
Lalila trzeba bylo od razu napisac jak sie ma sytuacja bo ceny sa rzeczywiscie wysokie. I zeby miec leki refundowane to czasami musimy sie nachodzic po lekarzach nic nie przychodzi nam ot tak.Oj tak, grunt, że moderatorka jest bezstronna. Stwierdzenie, że ktoś tylko przyszedł "robić biznes" jest przecież pokojowym stwierdzeniem faktu
Fragminu moze i nie bylo ale sa inne zastrzyki z heparyna.
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Link do: cosmetic kick: Joanna Reflex Blond - odrobina słońca na moich mysich kłaczkach
Ja używam tego rozjaśniacza. Nigdy nie farbowałam włosów, więc nie wiem czy można łączyć. Nie ma po nim wyraźnych odrostów (odrosty wyglądają jak przy ombre). Poza tym ja teraz psikam nim tylko przy skórze- na odrosty same. Naturalnie moje włosy mają kolor mysi, taki ciemny blond-jasny brąz. Zdjęcie włosów wysle privem, bo widać mnie całą;p
Ja używam tego rozjaśniacza. Nigdy nie farbowałam włosów, więc nie wiem czy można łączyć. Nie ma po nim wyraźnych odrostów (odrosty wyglądają jak przy ombre). Poza tym ja teraz psikam nim tylko przy skórze- na odrosty same. Naturalnie moje włosy mają kolor mysi, taki ciemny blond-jasny brąz. Zdjęcie włosów wysle privem, bo widać mnie całą;p
Ja też nie farbuje włosów. Z synami nie miałam takich oporów, ale teraz wolę poczekać, choćby do maja. Mam ombre, ale kilka siwulców wyszło :-/ Paznokci też nie robię. Mam krótko obciete. Zawsze długie i umalowane, ale odkąd wiem o ciąży prawie żadnej chemii nie używam poza mydłem, żelem pod prysznic, szamponem i antyperspirantem (bez parabenow).
reklama
Podziel się: