reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
wg om u dr P wychodzi 5tydz +6dni narazie pozostaje czekać, a możecie mi wytłumaczyć jak to możliwe że beta wczoraj była 6800 a pod spodem są widełki i dla 5-6 tyg ciązy beta jest 25100-151 000, czy to nie dziwne?:baffled:

Mickey super cieszę się ze dzidziuś się pokazał wszystko będzie dobrze ściskam Cię
Dziewczyny mam pytanie do tych które się szczepily dziś zrobiłam tsh i inne badania związane z tarczyca ale mam wynik tylko tsh i wynosi 4 wiem że to dużo za dużo ale nigdy takiego wyniku wysokiego nie miałam czy po szczepieniach mógł tak skoczyć ?
Orietujecie się?

Mickey, jestem w szoku, cudownie :) Te wasze historie przekonują mnie, że nie ma co za wcześnie przesądzać o niepowodzeniu, tylko wierzyć i wierzyć <3

Podjęliśmy z mężem decyzję o wykonaniu tych badań na mutacje w kier. trombofilii prywatnie. I nie czekanie ze staraniem na wyniki kariotypów (po nowym roku byśmy je mieli dopiero). Bo jak kariotypy nawet wyjdą źle (dwóch genetyków powiedziało,że to raczej mało prawdopodobne), to tego i tak leczyć się nie da i pozostaje tylko wiara/dylemat moralny. Ale z mutacjami jest inaczej, można jakoś temu zaradzić, brać odpowiednie witaminy itp.

Dzoł, nie byłam nigdy u immunologa.

Ostatnia edycja:
wg om u dr P wychodzi 5tydz +6dni narazie pozostaje czekać, a możecie mi wytłumaczyć jak to możliwe że beta wczoraj była 6800 a pod spodem są widełki i dla 5-6 tyg ciązy beta jest 25100-151 000, czy to nie dziwne?:baffled:
Mickey wg kalkulatora powinno być 6+2 wiec ciaza o 3 dni młodsza to i beta będzie mniejsza. A co ile mialas @ bo tego nie wiedziałam żeby wpisać?
Może faktycznie coś przez chwile się zachowało? Teraz trzeba wiary i czasu bo leki juz masz :*
PS dostałam antybiotyk, będę żyła :)

Teczowa!przepraszam:-(nie wiem jak to sie stało,sprawdzalam wszystkie znaczki,i pewnie cos odwrocilo moja uwage,i zostalo,ale mi wstyd,pomoglas mi,a tu taki kanal :-( wybacz ;-)

reklama
Dziewczyny nie wiem jak to się stało, ale maleństwo żyje, urosło, serducho się pokazało 106 uderzeń, dr P był zdziwiony. we wtorek jeszcze mi powiedział żebym wysłała pęcherzyk do zbadania pod wzgledem wad a tu jest, mówi że przez te skurcze mogło coś nastapić jakaś kompresja ale nie wiem już dokładnie co miał na myśli...bardzo Was proszę, te które się modlą o modlitwę dla mojego małego żartwonisia, powiedział że bradykardii nie ma więc trza wierzyć tylko ta beta nie wiem o co chodzi wczoraj była 6800 jak to możliwe

Ale historia :szok: Trzymam kciuki :)

Do góry