Miki Mause tak się trzęsłam ze smiechu przez ten tekst o pochwie ze chyba masło ubilam w cycachja dr tak pokochałam że wczoraj mu mówię że przez te moje piersi oszaleje( raz bolą raz nie) a on mówi że może się nimi zająćto ja go pytam czy 24 na dobę da rade ( oj co by to było za poczucie bezpieczenstwa)a On ,że tyle nie da rady, bo pół dnia spędza jeszcze w pochwie
Tęczowa a jaki masz plan działania ? bo pamietam że byłaś chyba u Sachy o porade co do szczepień?dobrze pamiętam?
Bentula u mnie z pamięcią kiepsko, przypomnij a robiłaś ANA? i badania w kierunku zespołu antyfosfolipidowego?
Tęczowa pewnie tak brałaś przez "szybka stowke"? odp. Ja tezbyłam na encortonie, ale źle brałam, bo nie nie wiedziałam, że trzeba tylko do 8 rano :/ więc pewnie wchłaniało się niewiele . Oczywiście gdyby nie dziewczyny stąd dalej bym nie wiedziała :/
Zmieniłam całość na rano o 7
Bea oddam ci juz pierwszeństwo do doktorka chyba że za którymś razem tatuś będzie za szybki
Edit właśnie Sus jaki trend bo wypadłam z mody a chce miec... jak na czerwony dywan
Ostatnia edycja: