reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

ja dr tak pokochałam że wczoraj mu mówię że przez te moje piersi oszaleje( raz bolą raz nie) a on mówi że może się nimi zająć:Dto ja go pytam czy 24 na dobę da rade ( oj co by to było za poczucie bezpieczenstwa):pa On ,że tyle nie da rady, bo pół dnia spędza jeszcze w pochwie:p
Tęczowa a jaki masz plan działania ? bo pamietam że byłaś chyba u Sachy o porade co do szczepień?dobrze pamiętam?
Bentula u mnie z pamięcią kiepsko, przypomnij a robiłaś ANA? i badania w kierunku zespołu antyfosfolipidowego?
Miki Mause tak się trzęsłam ze smiechu przez ten tekst o pochwie ze chyba masło ubilam w cycach :D

byłam na encortonie, ale źle brałam, bo nie nie wiedziałam, że trzeba tylko do 8 rano :/ więc pewnie wchłaniało się niewiele . Oczywiście gdyby nie dziewczyny stąd dalej bym nie wiedziała :/
Tęczowa pewnie tak brałaś przez "szybka stowke"? odp. Ja tez :)
Zmieniłam całość na rano o 7

Bea oddam ci juz pierwszeństwo do doktorka chyba że za którymś razem tatuś będzie za szybki :p

Edit właśnie Sus jaki trend bo wypadłam z mody a chce miec... jak na czerwony dywan :D

Ostatnia edycja:
reklama
Ją staram.się do 8 ale czasem zaspie.
Ogólnie ją bralam od 28dc go i tylko 10mg on chyba a nie jest jakimś głównym lekiem który mi pomógł

Mickey!ana wszystkie mam dodatnie wysoko,nawet miano 5000,ana 3 dodatnie pezeciwko centromerom b,choroby tkanki lacznej,ale objawow klinicznych nie mam,antyfosfolipidowe ujemne,wiem jeszcze enkorton musze zazywac,u nas lekarze sa bardziejsklonni przepisac cleksane niz enkorton,musialam mocno zebrac!

reklama
Do góry