reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

byłam na encortonie, ale źle brałam, bo nie nie wiedziałam, że trzeba tylko do 8 rano :/ więc pewnie wchłaniało się niewiele . Oczywiście gdyby nie dziewczyny stąd dalej bym nie wiedziała :/
do 8??????????????????????????????????????????????????????????????????????????
to ja jem po 8 w aptece mówiły że do 9żeby zjeść

reklama
Magda, Nafoczka i dziewczyny, które biorą steryd o której godzinie bierzecie?brałyście?proszę o odp
czyli około 7 najlepiej jeść tak?
Susana o której brałaś steryd?
Tęczowa i o której brałaś?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Goi czy masz jakiegoś konkretnego lekarza? Co mąż ewentualnie na wasze leczenie?
Przepraszam ze pod pod postem[/QUOTE
Porzeczko, lekarza prowadzacego ciaze mam ok, ma swietne usg, dobre opinie. Poki co zlecil mi do zrobienia jakies badania na przeciwciala i "antycostam"...(kurcze, on bazgrze jak kura pazurem). Toxoplazmoze robilam na poczatku, przeciwciala tarczycowe tez.Po genetyke kazal isc do lekarza rodzinnego po skierowanie ale juz wiem,ze to oleje bo dzwonilam juz w kilka miejsc w lodzi i terminy sa na nowy rok, zrobie to prywatnie. Co do meza.... wczoraj wylalam caly jad na niego i juz jest ok :-)

moj komp juz totalnie zwariowal i wraz z cytatem dodal odpowiedz :-) Porzeczko... pomocy w ogarnieciu badan... poczatki zawsze trudne, nie wiem od czego zaczac i czy odczekac ?

moj komp juz totalnie zwariowal i wraz z cytatem dodal odpowiedz :-) Porzeczko... pomocy w ogarnieciu badan... poczatki zawsze trudne, nie wiem od czego zaczac i czy odczekac ?
Przeczytałam haha dobrze że wylałas jad tak czasem trzeba:cool2:
Kocchana zrób genetyke kariotypy to podstawa trimbofilie wrodzoną to o czym pisaliśmy dziś z Bentula zespół antyfosfolidowy, ana, białko c i s ,mrl jak wyjdzie coś źle kieruj swoje kroki do Maliny on ci pomoze a jak masz kasę to uderzaj do niego odrazu bo czas i po leki żadne nie będziesz musiała się martwic da steryd da clexan itd
Bentula metyle zamawiaj i juz bierz
Mickey bedzie dobrze niunia jeszcze się pokaże
Lamia pogodziłam się z Bogiem zdrowaske dziś odmowie za was wszystkie
Fondi gdzie ty jesteś wychodz z krzaków
Nafoczko rady bezcenne

Przeczytałam haha dobrze że wylałas jad tak czasem trzeba:cool2:
Kocchana zrób genetyke kariotypy to podstawa trimbofilie wrodzoną to o czym pisaliśmy dziś z Bentula zespół antyfosfolidowy, ana, białko c i s ,mrl jak wyjdzie coś źle kieruj swoje kroki do Maliny on ci pomoze a jak masz kasę to uderzaj do niego odrazu bo czas i po leki żadne nie będziesz musiała się martwic da steryd da clexan itd
Bentula metyle zamawiaj i juz bierz
Mickey bedzie dobrze niunia jeszcze się pokaże
Lamia pogodziłam się z Bogiem zdrowaske dziś odmowie za was wszystkie
Fondi gdzie ty jesteś wychodz z krzaków
Nafoczko rady bezcenne
426459275- to pod ten nr umawia sie wizyte u Malinowskiego? mam wrazenie, ze nikogo nie ma pod tym tel :-( w jakich godz oni pracuja? moze jutro tam podjade..

426459275- to pod ten nr umawia sie wizyte u Malinowskiego? mam wrazenie, ze nikogo nie ma pod tym tel :-( w jakich godz oni pracuja? moze jutro tam podjade..
Kochana trzeba dzwonić po 14 dziś byłam na szczepieniach i było czynne od tej godziny
Dziewczyny 3 szczepienie a mnie w ogóle nie boli i tyci tyci guzki to dobrze czy nie bardzo może coś poradzicie

reklama
Kochana trzeba dzwonić po 14 dziś byłam na szczepieniach i było czynne od tej godziny
Dziewczyny 3 szczepienie a mnie w ogóle nie boli i tyci tyci guzki to dobrze czy nie bardzo może coś poradzicie
znasz moze ich godziny pracy ? nigdzie nie widze takiej informacji. Planuje jutro po pracy podjechac ale nie wiem do ktorej pracuja.

Do góry