reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

byłam na encortonie, ale źle brałam, bo nie nie wiedziałam, że trzeba tylko do 8 rano :/ więc pewnie wchłaniało się niewiele . Oczywiście gdyby nie dziewczyny stąd dalej bym nie wiedziała :/
do 8??????????????????????????????????????????????????????????????????????????
to ja jem po 8 w aptece mówiły że do 9żeby zjeść

reklama
Magda, Nafoczka i dziewczyny, które biorą steryd o której godzinie bierzecie?brałyście?proszę o odp
czyli około 7 najlepiej jeść tak?
Susana o której brałaś steryd?
Tęczowa i o której brałaś?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Goi czy masz jakiegoś konkretnego lekarza? Co mąż ewentualnie na wasze leczenie?
Przepraszam ze pod pod postem[/QUOTE
Porzeczko, lekarza prowadzacego ciaze mam ok, ma swietne usg, dobre opinie. Poki co zlecil mi do zrobienia jakies badania na przeciwciala i "antycostam"...(kurcze, on bazgrze jak kura pazurem). Toxoplazmoze robilam na poczatku, przeciwciala tarczycowe tez.Po genetyke kazal isc do lekarza rodzinnego po skierowanie ale juz wiem,ze to oleje bo dzwonilam juz w kilka miejsc w lodzi i terminy sa na nowy rok, zrobie to prywatnie. Co do meza.... wczoraj wylalam caly jad na niego i juz jest ok :-)

moj komp juz totalnie zwariowal i wraz z cytatem dodal odpowiedz :-) Porzeczko... pomocy w ogarnieciu badan... poczatki zawsze trudne, nie wiem od czego zaczac i czy odczekac ?

moj komp juz totalnie zwariowal i wraz z cytatem dodal odpowiedz :-) Porzeczko... pomocy w ogarnieciu badan... poczatki zawsze trudne, nie wiem od czego zaczac i czy odczekac ?
Przeczytałam haha dobrze że wylałas jad tak czasem trzeba:cool2:
Kocchana zrób genetyke kariotypy to podstawa trimbofilie wrodzoną to o czym pisaliśmy dziś z Bentula zespół antyfosfolidowy, ana, białko c i s ,mrl jak wyjdzie coś źle kieruj swoje kroki do Maliny on ci pomoze a jak masz kasę to uderzaj do niego odrazu bo czas i po leki żadne nie będziesz musiała się martwic da steryd da clexan itd
Bentula metyle zamawiaj i juz bierz
Mickey bedzie dobrze niunia jeszcze się pokaże
Lamia pogodziłam się z Bogiem zdrowaske dziś odmowie za was wszystkie
Fondi gdzie ty jesteś wychodz z krzaków
Nafoczko rady bezcenne

Przeczytałam haha dobrze że wylałas jad tak czasem trzeba:cool2:
Kocchana zrób genetyke kariotypy to podstawa trimbofilie wrodzoną to o czym pisaliśmy dziś z Bentula zespół antyfosfolidowy, ana, białko c i s ,mrl jak wyjdzie coś źle kieruj swoje kroki do Maliny on ci pomoze a jak masz kasę to uderzaj do niego odrazu bo czas i po leki żadne nie będziesz musiała się martwic da steryd da clexan itd
Bentula metyle zamawiaj i juz bierz
Mickey bedzie dobrze niunia jeszcze się pokaże
Lamia pogodziłam się z Bogiem zdrowaske dziś odmowie za was wszystkie
Fondi gdzie ty jesteś wychodz z krzaków
Nafoczko rady bezcenne
426459275- to pod ten nr umawia sie wizyte u Malinowskiego? mam wrazenie, ze nikogo nie ma pod tym tel :-( w jakich godz oni pracuja? moze jutro tam podjade..

426459275- to pod ten nr umawia sie wizyte u Malinowskiego? mam wrazenie, ze nikogo nie ma pod tym tel :-( w jakich godz oni pracuja? moze jutro tam podjade..
Kochana trzeba dzwonić po 14 dziś byłam na szczepieniach i było czynne od tej godziny
Dziewczyny 3 szczepienie a mnie w ogóle nie boli i tyci tyci guzki to dobrze czy nie bardzo może coś poradzicie

reklama
Kochana trzeba dzwonić po 14 dziś byłam na szczepieniach i było czynne od tej godziny
Dziewczyny 3 szczepienie a mnie w ogóle nie boli i tyci tyci guzki to dobrze czy nie bardzo może coś poradzicie
znasz moze ich godziny pracy ? nigdzie nie widze takiej informacji. Planuje jutro po pracy podjechac ale nie wiem do ktorej pracuja.

Do góry