reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Porzeczka,dziekuje,a jakie badania mozesz napisac,i czy sa bardzo drogie?te metyle zamowie,jak bede umiala,tylko co ja mam teraz zrobic gdybym okazslo sie ze juz jestem w ciazy,co watpie,ale zawsze jakas szansa jest,

Porzeczka,dziekuje,a jakie badania mozesz napisac,i czy sa bardzo drogie?te metyle zamowie,jak bede umiala,tylko co ja mam teraz zrobic gdybym okazslo sie ze juz jestem w ciazy,co watpie,ale zawsze jakas szansa jest,
To sa właśnie trombofilia wrodzona składają się na nią 4 badania genetyczne mthfr A1285 i C677 jeśli dobrze pamiętam i czynnik protrombiny i V leiden koszt prywatnie w pakiecie ok 800-900 zł ja zrobiłam w klince leczenia bezpłodność oni zazwyczaj mają pakiety wiem że robią w diagnostyce ale nie wiem ile kosztuje
Jeśli jesteś po 2 poronieniach to możesz iść do lekarza ogólnego i on wypisze ci skierowanie musi na właśnie trombofilie wrodzoną ale na wynik i pobranie czeka się chyba dłużej
Nie dziekuj jak będę wiedziała to coś podpowiem
Jeśli jesteś w ciąży to jak masz lekarza który wypisze ci clexan to dobrze ale nie wszyscy sa chętni

Hej [emoji8][emoji8] moj progesteron z dzisiaj to 86. Wg widelek 1 trym.ciazy. Testu ani bety nie robilam. Biore acard. Komorki nk 20%. No i teraz mam pytanie do Was : gin powiedzial ze komorki bedzie "zbijac" na poczatku ciazy, isc do niego na dniach czy to za wczesnie i musi chociaz pecherzyk byc zeby cos zaczal robic?

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

To sa właśnie trombofilia wrodzona składają się na nią 4 badania genetyczne mthfr A1285 i C677 jeśli dobrze pamiętam i czynnik protrombiny i V leiden koszt prywatnie w pakiecie ok 800-900 zł ja zrobiłam w klince leczenia bezpłodność oni zazwyczaj mają pakiety wiem że robią w diagnostyce ale nie wiem ile kosztuje
Jeśli jesteś po 2 poronieniach to możesz iść do lekarza ogólnego i on wypisze ci skierowanie musi na właśnie trombofilie wrodzoną ale na wynik i pobranie czeka się chyba dłużej
Nie dziekuj jak będę wiedziała to coś podpowiem
Jeśli jesteś w ciąży to jak masz lekarza który wypisze ci clexan to dobrze ale nie wszyscy sa chętni
W diagnostyce 1 mutacja mnie kosztowała 250zł, jest ich 3 do zrobienia, ja płaciłam za wszytsko z własnej kieszeni bo ogólny mi odmówił skierowania, wtedy nie wiedziałam co i jak...wiem teraz że w Prokocimu np jest pakiet 3 mutacje kosztują około 450zł także duzo taniej
Dżoł a na co czekasz ???dlaczego nie robisz bety? bo nie bardzo rozumiem:confused:

reklama
Do góry