reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Gabis to u Ciebie ten progesteron wynosi 18? Spróbuj z lutka w dupke jak lamia u niej skoczył to może i u Ciebie ruszy.

Bertha kiedy ppdchodzisz do iui?

Lumia, Ovli,AGA 707

Hejka,
Juz sie szykuje :) tzn biore juz clo od wczoraj i Nolvadex na endometrium, jem bardzo ładnie i wprowadziłam ruch - 0,6kg mniej w 3 dni! :)
14.09 idę na monitoring pęcherzyków. Trzymajcie kciuki aby wyrosły w prawym jajniku.

Aniołeczki!!!!
3799 !!! przyrost 120% ( 5 beta)
i wiecie co już się szykuję ,bo znalazłam gina ,który mnie przyjmie dziś o 10 !!!
Błagam trzymajcie kciuki -skarby moje.
Cudna informacja Lamia! Kciuki za wizyte!

reklama
Więc tak- królewny moje.
pozamaciczną wykluczył -jajniki czyste ,odpowiedniej wielkości.
coś tam widzi 2 mm
mówił ,że jeśli owu była póżniej czyli ok 15 dc to się zgadza.
a mi test owu wyszedł w 13 dc to owulacja następuje od 12 do 36 godzin nie? więc owu chyba była ok 15 dc
Nadzieja jest ,mam brać leki ,odpoczywać , robić betę co 3 dni ,i 20.09 do niego z powrotem i wtedy poznamy prawdę na 100%.
Czyli w poniedziałek nie ide do szpitala ,tylko na betę.
I błagam nie puszczajcie kciuków.

Więc tak- królewny moje.
pozamaciczną wykluczył -jajniki czyste ,odpowiedniej wielkości.
coś tam widzi 2 mm
mówił ,że jeśli owu była póżniej czyli ok 15 dc to się zgadza.
a mi test owu wyszedł w 13 dc to owulacja następuje od 12 do 36 godzin nie? więc owu chyba była ok 15 dc
Nadzieja jest ,mam brać leki ,odpoczywać , robić betę co 3 dni ,i 20.09 do niego z powrotem i wtedy poznamy prawdę na 100%.
Czyli w poniedziałek nie ide do szpitala ,tylko na betę.
I błagam nie puszczajcie kciuków.
Juhuuuu :D teraz już będzie tylko lepiej [emoji8]

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka

czy którąś z was plamila nie zawsze tzn co drugi dzień naprzyklad ? albo jak dużo ręką porusza lekko napnie brzuch? ją plamiew kratkę co 2 dzien..najczęściej z rana a dziś z rana czysto ale poukladlaam klocki z mała na lozku i już plamie :/
na szczęście wizyta w poniedziałek.bo zwariowac idzie.

doris może jak minie 12tydzień przestanę plamoc albo po założeniu pessera jak aga wtedyci wyssle te leki wszystkie. nie mam nawet jak sprawdzić a już nie mówię o wysłaniu

Fondie, może Ty plamisz po luteinie dowcipnej????? Nie możesz brać podjezykowa albo na kilka dni zwiększyć dupka a luteine odstawić (ja tak zrobiłam)
Czemu masz mieć założony pessar. Pisałaś chyba że z szyjka wszystko ok.

Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka

Doris gin mina każdym usg gada ze on ie wie czemu plamie i mam się tym nie przejmować bo on nawet nie wie skąd ale dzieciątko to nie zagraża tak powiedział. Pesel mam wskazania od maliny bo powiedział, że po minimum dwóch zabiegach lyzeczkowania trzeba go założyć a ja miałam 4. Tak mówią obydwoje ze z szyjka ok. Ale jak pisałam z aga p. To plamienia mamy podobne a ona plmila z szyjki wiec juz nie wiem. U mnie się naslaja przy używaniu miesi brzucha.
Ja mam 2x lukę i 3 razy dupka żaden nie kazal nic zmieniać w poniedziałek mam usg i do maliny tez dzwonić.

Lamia Jupiii .Tak czulam i taka miałam nadzieję.Dzięki że złymi wiadomościami nie dobilas mnie dziś a dzięki Twojej becie się usmiecham.

Fondie lutke w dupke i do przodu a plamienia znikną

reklama
Lamia trzymamy za Was kciuki :) Musi być dobrze.

Byłam z M na spacerze. Patrzę na ludzi z wózkami i zastanawiam się, czy my kiedyś będziemy rodzicami. Przyjaciel czas odpowie na moje pytania

Do góry