reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Ale sobie dziś dogodziłam, zrobiłam sobie botwinkę zjadłam taką ciepłą aż cała mokra się zrobiłam tak mnie rozgrzało( mąż już nie może mnie rozgrzać więc pozostaje zupa:D) i mam ochotę na jakiś deser ze serkiem mascarpone...
a co Wikuś robi? Nafoczka ja Was podziwiam, mam na myśli Ciebie, Madzie, Doris macie maluszków, tyle roboty i jeszcze macie czas dla Nas, które czasem tak świrują, ach miło że Was mamy:p

reklama
Ale sobie dziś dogodziłam, zrobiłam sobie botwinkę zjadłam taką ciepłą aż cała mokra się zrobiłam tak mnie rozgrzało( mąż już nie może mnie rozgrzać więc pozostaje zupa:D) i mam ochotę na jakiś deser ze serkiem mascarpone...
a co Wikuś robi? Nafoczka ja Was podziwiam, mam na myśli Ciebie, Madzie, Doris macie maluszków, tyle roboty i jeszcze macie czas dla Nas, które czasem tak świrują, ach miło że Was mamy:p
Kochana ja pisze zawsze jak maly cycoli bo tak to nie mam kiedy :) od rana to już zrobilam pierogi, odkurzylam auto, pojechalam po mlodego, oberwalam maliny i upieklam biszkopt właśnie pod deser z serów maskarpone z wkładka malinowa. Mlody zje i jak pójdzie spać to dokończe ;) a wogole to wczoraj M. pozwolił mi rzucić w tesciowa golonka bo wiedziałam że będzie mruczec :D
Ps no i juz spi :)

Kochana ja pisze zawsze jak maly cycoli bo tak to nie mam kiedy :) od rana to już zrobilam pierogi, odkurzylam auto, pojechalam po mlodego, oberwalam maliny i upieklam biszkopt właśnie pod deser z serów maskarpone z wkładka malinowa. Mlody zje i jak pójdzie spać to dokończe ;) a wogole to wczoraj M. pozwolił mi rzucić w tesciowa golonka bo wiedziałam że będzie mruczec :D
Ps no i juz spi :)
Normalnie perfekcyjna Pani domu[emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzwoniłam do szpitala i pigułka powiedziała ,że jeśli nic się nie dzieje to lepiej w poniedziałek przyjechać ,bo przez weekend i tak usg nie zrobią -pozostaje czekac do poniedziałku.

Dziś obdzwoniłam wszystkich prywatnych ginów i co ? dupa ....nie ma opcji na szybkie usg:mad:
Nafoczka - więc za twoją namową poleciałam na bete i ubłagałam ,żeby wynik był jutro (one już mnie tam kojarzą przez te ciągłe bety) i wynik jutro o 9 ;) Toż ty produktywna kobita jesteś SZACUN jak to moje chłopaki mówią:tak:

Magda 82 - dziś już tak od 14 pachwina nic a nic nie ciągnie ,więc się cieszę.
Gabiś beta piękna , dobrze że napisałaś ,że też tak masz -trochę się uspokoiłam.
Więc czekam jutro na betę i w poniedziałek do szpitala i wtedy dopiero się wszystko okaże :hmm:

Ale narobilyscie mi smaka tym deserem mmmmm.....
Nafoczka ale z ciebie rakieta.. No no chylę głowę ;););)
Dzięki za miłe słowa pocieszenia, też tak.mysle ze lepiej zjeść niż żeby się meczylo małe...
Tydzień 26 zaczynam w poniedziałek ;);)
Lamia trzymam kciuki!!!
Pozdrawiam was wszystkie!!! ;);)

A ja się objadłam penne ze szpinakiem i kurczakiem...i ledwo dycham...
W dodatku jakiś mały kot się do nas przybłąkał,siedzi na tarasie i miauczy w niebogłosy, chce wejść do domu, ale nasza kotka go ofuknęła i tyle.
Ovitrelle i Pregnyl to też zastrzyki? Są lepsze od Prolutexu?

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ja się objadłam penne ze szpinakiem i kurczakiem...i ledwo dycham...
W dodatku jakiś mały kot się do nas przybłąkał,siedzi na tarasie i miauczy w niebogłosy, chce wejść do domu, ale nasza kotka go ofuknęła i tyle.
Ovitrelle i Pregnyl to też zastrzyki? Są lepsze od Prolutexu?

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Gabis ich nie da się porównać. Prolutex to progesteron zaś Ovitrele i pregnyl maja na celu wzmocnić ciałko żółte bo mają w sobie betę hcg.

Dzieki dziewczyn ale ja zawsze byłam motorkiem, życie mnie nauczylo i lubie to a i tak masy rzeczy nie umiem :) a wg "mamusi" to nic więc luzik :D

Teraz zbieram się do dentysty :/

Do góry