reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Hej dziewczyny mam pytanie miała któraś w ciąży na migdałach STREPTOCOCCUS b-hem.grC? Niby wzrost słaby.. Ale co robić?

reklama
Ja się przejdę jutro do rodzinnego, żeby ustalić dawkę, a na następnej wizycie u mojej gin skonsultuję.

Mam jeszcze takie pytanie, może głupie. W jaki sposób dokładnie określacie dzień owulacji? Bo widzę, że potraficie podać przy wartości bety dokładny dzień po ow. Ja przy metodzie obj-term. tylko mniej więcej wiem kiedy była. Za pomocą tych testów owulacyjnych to robicie, czy jednak na podstawie wykresu się da? Dodam, że pewnie jak się będziemy starać to zrezygnuję (jak zawsze gdy się staraliśmy) z mierzenia temp, żeby się nie stresować dodatkowo.

Ja się przejdę jutro do rodzinnego, żeby ustalić dawkę, a na następnej wizycie u mojej gin skonsultuję.

Mam jeszcze takie pytanie, może głupie. W jaki sposób dokładnie określacie dzień owulacji? Bo widzę, że potraficie podać przy wartości bety dokładny dzień po ow. Ja przy metodzie obj-term. tylko mniej więcej wiem kiedy była. Za pomocą tych testów owulacyjnych to robicie, czy jednak na podstawie wykresu się da? Dodam, że pewnie jak się będziemy starać to zrezygnuję (jak zawsze gdy się staraliśmy) z mierzenia temp, żeby się nie stresować dodatkowo.
Ja okreslalam na podstawie testow owulacyjnych z rossmana"Domowe labolatorium" + sluz + bol jajnika.

Ze 2 razy mialam u gina wizyte w owu i idealnie sie potwierdzala owulacja z moimi wyliczeniami.

Tempetatury nie mierzylam, bo dla mnie to czarna magia.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też temki nigdy nie mierze ......
Dla mnie jest wszystko jasne zawsze bo jajnik napiernicza na przemian .
W 13 lub 14 dc .Jak w zegarku
Ale mną się nie sugeruj bo jak nasza Beatka pisze jestem jak " Królica ".
Rób testy owu tak jak dziewczyny podpowiadają !!!!

Dzieki dziewczyny za odpowiedz,Strawbelka prosze powiedz mi jeszcze,dlaczego wieczorem,bo nigdy wczesniej nie robilam tych testow,i myslalam ze trzeba rano,jak test ciazowy,czy dzisaj jest juz za pizno,bo bylam na wykopkach,i nie moglam wczesniej zrobic,Gabi więc wiesz co czuje,to straszne czuc sie tak bezsilnym,Bea 25ta jak dobrze pamietam,co to za badanie to Cla? :-*

reklama
Lamia tylko moge sobie wyobrazic co czujesz,i bardzo Ci współczuję stresu:-(ale tez mysle ze jest jeszcze za wczesnie,raz czytalam inne forum,dziewczyny opisywaly jak lekarz spisywal na straty ich dzieci,bo nie bylo pecherzyka,w koncu okazywalo sie ze byl schowany,to serce nie bilo,po czym pojawialo sie pozniej,natura plata figle,dlatego czasami lepiej poczekac,by miec pewnosc,bo kazdy przypadek jest inny,i nie ma co porównywać sie do kogos, :-)trzeba miec nadzieje :-*

Do góry