reklama
M
Magda82...
Gość
Lamia a inny lekarz ? Ten to też człowiek i mógł się pomylić .Trzymam kciuki i będzie dobrze .A stres i płacz jak najbardziej zrozumiałe. Myślę że my wszystkie tutaj wierzymy że będzie dobrze .
Lamia - ja pomimo że sama mam pełne gaciory (jutro betę robię), to wierzę, że u Ciebie jeszcze za wcześnie i nie ma innej opcji jak taka, że wszystko jest ok. Jak będziesz miała wyniki - pisz!
Dziewczęta, po pozytywnym teście 2 września odstawiłam Glucophage500. Czy wracać do tego leku? Jeden mo gin mówi, że odstawiamy po teście i kategorycznie nie, drugi (ten lepszy), że mogłam brać, ale skoro odstawiłam to nie wracać. Glucophage 500 1tabletka wieczorem to nie duża dawka więc gdybym znów zaczęła łykać?
Dziewczęta, po pozytywnym teście 2 września odstawiłam Glucophage500. Czy wracać do tego leku? Jeden mo gin mówi, że odstawiamy po teście i kategorycznie nie, drugi (ten lepszy), że mogłam brać, ale skoro odstawiłam to nie wracać. Glucophage 500 1tabletka wieczorem to nie duża dawka więc gdybym znów zaczęła łykać?
gabis nie doradze ją wolalam brać ale malina kazał odstawic więc go posluchalam do końca nie wiem czy dobrze ale ten lokalny giną zawsze mi powtarza ze jak zdecydowałam się na odstwienie i ofstawilam coś to mam nie wracać bo takie mieszanie najgorsE
susana
Fanka BB :)
GabiśLamia - ja pomimo że sama mam pełne gaciory (jutro betę robię), to wierzę, że u Ciebie jeszcze za wcześnie i nie ma innej opcji jak taka, że wszystko jest ok. Jak będziesz miała wyniki - pisz!
Wszystko zależy jakie nasz wyniki glukozy .
Ja odstawiłam metke ale przeszłam na dietke
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
cd.
Lamia, sprawdziłam. Byłam na usg 5 tyg i 3 dni i był pęcherzyk, bez echa zarodka z pęcherzykiem żółtkowym ale miałam tego dnia betę 28 tys. więc u Ciebie jest jeszcze o wiele za wcześnie. Idź za tydzień na usg albo niech Ci badają betę w szpitalu i sprawdzają. Tak jak pisze dziewczyny przy ciąży ektopowej beta przyrasta bardzo wolno.
Będzie dobrze!
Lamia, sprawdziłam. Byłam na usg 5 tyg i 3 dni i był pęcherzyk, bez echa zarodka z pęcherzykiem żółtkowym ale miałam tego dnia betę 28 tys. więc u Ciebie jest jeszcze o wiele za wcześnie. Idź za tydzień na usg albo niech Ci badają betę w szpitalu i sprawdzają. Tak jak pisze dziewczyny przy ciąży ektopowej beta przyrasta bardzo wolno.
Będzie dobrze!
G
Gość
Gość
Lamia, beta super. To napewno jest piekna ciaza.2355 !!!! PRZYROST O 189 % !!!!!!
1 BETA 117- 26 DC- 13 DPO
2 508-29 DC - 16 DPO
3 1295-31 DC-18 DPO
4 DZIŚ 2355 -32 DC-19 DPO
Poczekaj pare dni na pecherzyk, napewno sie pojawi:*
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: