reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Aniołeczki moje .napędzacie nadzieję :sad:
Lekarz jak dla mnie najlepszy ,dał nr kom. i mam dzwonić o każdej porze co w szpitalu powiedzą ,widać ,że mi kibicuje i jest przejęty (2 poronienia były u niego)
Jestem już po becie ,powiedziałam jaka sytuacja i obiecała ,że beta będzie w ciągu 2 godz ,więc czekam.
Plan mam taki ' czekam do poniedziałku ,szpital będę oddalać jak najdłużej!!!
Jeśli szybciej nic się nie będzie działo to w poniedziałek zrobią mi usg w szpitalu!!!
Lekko przegrywam walkę ,ale wojnę mam zamiar wygrać!!!!! i koniec!!!!!:wściekła/y:
Lamia betę widziałam! Jestem pewna że zarodek pokaże się w niedługim czasie :) wypij kubek meliski, zapuść sezon "Przyjaciół" i śmiej się do rozpuchu [emoji8]

Lamia a inny lekarz ? Ten to też człowiek i mógł się pomylić .Trzymam kciuki i będzie dobrze .A stres i płacz jak najbardziej zrozumiałe. Myślę że my wszystkie tutaj wierzymy że będzie dobrze .
Też poszukałabym jakiegoś innego lekarza z najlepszym usg w mieście :)

2355 !!!! PRZYROST O 189 % !!!!!!

1 BETA 117- 26 DC- 13 DPO
2 508-29 DC - 16 DPO
3 1295-31 DC-18 DPO
4 DZIŚ 2355 -32 DC-19 DPO
Super! Jest dobrze :)

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka

reklama
Lamia trzyma kciuki!
Znam dokładnie to uczucie...beta rośnie idealnie, a w obrazie nic.
Ale trzeba wierzyć. Ja wierzę w Twoją ciążę:)
buziak:*

Lamia no beta cud malina ;-) Prawie dwukrotny przyrost po 1dobie.Widzisz to kobieto?? To szansa nawet na parę :-D Cudownie. Wierze w Was.Lutka w dupke i do przodu. Doktorek pewnie po nie przespanej nocy i nie widział albo mialas zrobiony brokacik i go rozpraszal ;-)

Lamia, spokojnie, u niektórych pęcherzyk widać dopiero po 5 tygodniu. Jak byłam w ciąży, to dopiero wtedy wychodził, wcześniej była tylko rozpulchniona macica. Masz jeszcze 2 tygodnie, monitoruje się przyrost bety i dopiero wtedy stwierdza się, że coś nie tak. Znam to z autopsji. Poczekaj, a najlepiej idź do innego gina. Może nawet do szpitala, ale nie daj się wkręcić w zabieg, a niech ktoś inny cię monitoruje. Taki przyrost bety nie wskazuje ciąży pozamacicznej. Poza tym towarzyszył by jej ból. Piękna beta. Nie daj się wkręcić lekarzowi i poszukaj kogoś bardziej kompetentnego, bo dużo czasu przed tobą i potrzebne ci dobre zaplecze medyczne. Powodzenia kobietko. Kciukamy dalej, a za jakiś czas będzie maluszek i serduszko - Walcz o dzidziolka :)

Lamia
Jestem w domu i sprawdzam .
Pęcherzyk był w 19 dpo .Ale u mnie to był 35 dzień cyklu .a ty masz 32 .Póżna owu była u mnie
Wiek ciąży na podstawie om 4 t + 6d.
Pęcherzyk jeszcze bez woreczka żółtkowego .
Myślę że masz jeszcze czas żeby się pokazał .
Poszłabym jeszcze do gina za dwa dni .U mnie dzień wcześniej inny gin konował nic nie widział .

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry