reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Lamia czekaj! Co Ci powiedział że na szpital ale po co na obserwacje?? To idź. Zrobią USG na innym sprzęcie będą sprawdzać codziennie bete. A gdyby w razie wu miał racje to będziesz blisko i szybko za reagują.Gdyby się okazało że chcą czyścić to się nie zgodzisz i tyle a w międzyczasie pokarze się pęcherzyk ;-). Ja tak zrobilabym bo balabym się utraty jajowodu.
Przytulam a decyzja należy do Ciebie

reklama
Lamia
Poczytaj moje stare posty .
Też byłam u gin nie było pęcherzyka i powiedział że pozamaciczna .
Pomylił konował z mięśniakiem
Na drugi dzień u mojej ginki był pęcherzyk 6 mm!!!!!!
Mam zpisane który to był dc w domu .
Jak wróce z pracy to napisze

Lamia, super:) Czekamy na wieści.
Zrobiłam sobie stężenie Wit. D metabolit 25(OH) - 25,47ng/ml (30 norma). Co polecacie? Czy to bardzo zły wynik?

Edit: ciekawostka, wczoraj oglądałam wyniki mamy i 10 lat temu jak zdiagnozowali jej hashimoto miała tsh 104 <szok>
Ja miałam poziom 4 [emoji13]
DUPA!!!! nie ma pęcherzyka!!!!
skierowanie do szpitala z podejrzeniem ciąży pozamacicznej!!!!!
Zyć mi się nie chce!!!!
Będzie pęcherzyk, bądź spokojna i idź za 2 dni. Pęcherzyk widać od tysiaka ale może na tym usg nie było widać :) ja nie tracę nadziei, będzie happy end u Ciebie, zobaczysz :D

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka

Aniołeczki moje .napędzacie nadzieję :sad:
Lekarz jak dla mnie najlepszy ,dał nr kom. i mam dzwonić o każdej porze co w szpitalu powiedzą ,widać ,że mi kibicuje i jest przejęty (2 poronienia były u niego)
Jestem już po becie ,powiedziałam jaka sytuacja i obiecała ,że beta będzie w ciągu 2 godz ,więc czekam.
Plan mam taki ' czekam do poniedziałku ,szpital będę oddalać jak najdłużej!!!
Jeśli szybciej nic się nie będzie działo to w poniedziałek zrobią mi usg w szpitalu!!!
Lekko przegrywam walkę ,ale wojnę mam zamiar wygrać!!!!! i koniec!!!!!:wściekła/y:

Aniołeczki moje .napędzacie nadzieję :sad:
Lekarz jak dla mnie najlepszy ,dał nr kom. i mam dzwonić o każdej porze co w szpitalu powiedzą ,widać ,że mi kibicuje i jest przejęty (2 poronienia były u niego)
Jestem już po becie ,powiedziałam jaka sytuacja i obiecała ,że beta będzie w ciągu 2 godz ,więc czekam.
Plan mam taki ' czekam do poniedziałku ,szpital będę oddalać jak najdłużej!!!
Jeśli szybciej nic się nie będzie działo to w poniedziałek zrobią mi usg w szpitalu!!!
Lekko przegrywam walkę ,ale wojnę mam zamiar wygrać!!!!! i koniec!!!!!:wściekła/y:
Lamia my tu wszystkie wierzymy za Ciebie, wiesz ze w kupie siła :) wierzymy w cud !

Hej
Aż musiałam wyjść na środek wioski żeby neta tutaj złapać w dzień :-D
Lamia, oczywiście że na tym etapie może nie być pęcherzyka! Jeszcze nawet 5 tyg pełne nie masz skończone
Ja byłam na usg jakoś tydzień później chyba 5 tyg i 5 dni przy becie 28 tys
Cdn

Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka

reklama
kochane czekam i ryczę -dobrze ze sama w domu jestem .
Naprawdę nie wiedziałam ,że możecie dac takie wsparcie DZIĘKUJĘ

SUSKA czekam na twój post .

wiecie co? siedzę i myślę.....ja liczę owulacje od pozytywnego testu owulacyjnego ,ale przecież po dodatnim teście owulacja następuje 1-2 dni póżniej nie ? to wychodziłoby że ciążę mam mniejszą o 1-2 dni ? Dobrze kalkuluje?

Ostatnia edycja:
Do góry