DUPA!!!! nie ma pęcherzyka!!!!
skierowanie do szpitala z podejrzeniem ciąży pozamacicznej!!!!!
Zyć mi się nie chce!!!!
Cooooo?????????????????????
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DUPA!!!! nie ma pęcherzyka!!!!
Zyć mi się nie chce!!!!
Lamia spokojnie, jak ciążą pozamaciczna, przecież przy tej ciąży są bardzo słabe przyrosty bety a u Ciebie jest dużo większy przyrost niż u mnie...długo szukał pęcherzyka?DUPA!!!! nie ma pęcherzyka!!!!
Zyć mi się nie chce!!!!
Bentula, jak robisz testy owulacyjne, to musisz ich zrobic kilka w danym cyklu.Cykle mam 32 dniowe,wachachania 1 dzien,ostatnio cos sie zalamalo,i miesiaczka spoznila mi sie dwa tygodnie,bo chyba owulacja sie przesunela,u zaczelam brac inofem,i w tamtym miesiacu ksiazkowo,dzisaj wypadalby 17 dzien cyklu,robilam dzisaj test owulacyjny,ale cienka kreska,strawabelka zeczywiscie powinna byc gruba krecha,moj maz jest jeszcze kilka dni,zazdroszcze Wam ze mozecie planowac co cykl,ja dzisaj plakalam do meza ze 6 miesiac po lyzeczkowaniu,i nic,i jeszcze pewnie ten cykl przepadnie,kompletna zalamka,jakby zycie uciekalo mi miedzy palcami :-(,a to plamienie zaraz po stosunku zabarwione krwia,pozniej juz nic,czy Was tez boli podczas stosunku podczas owulacji,w sensie jajniki?dziękuję za odpowiedź,i jestem z wami :-)
Siedze i rycze.
Nawet pięści pod dupe kazał zrobić i długo szukał
Zdziwiony że nic mnie nie boli itp. nie plamię i beta dobra.Dał nadzieję ,,,ale mówił ,że powinno być coś widać.
dziś 32 dc i 19 dpo -4 tydz i 4 dz.
Pierdole to ,jade na betę!!!!
[emoji22]DUPA!!!! nie ma pęcherzyka!!!!
Zyć mi się nie chce!!!!
Lamia poczytaj o ciąży pozamacicznej wtedy nie ma takich przyrostów jak u Ciebie, beta bardzo powoli rośnie w jednostkach dziesiątek , to dobry lekarz? do kogo chodzisz?uspokój się czasem pożniej widać pęcherzyk, Fondie dobrze pisze przy pozamacicznej beta tak nie urośnie...Siedze i rycze.
Nawet pięści pod dupe kazał zrobić i długo szukał
Zdziwiony że nic mnie nie boli itp. nie plamię i beta dobra.Dał nadzieję ,,,ale mówił ,że powinno być coś widać.
dziś 32 dc i 19 dpo -4 tydz i 4 dz.
Pierdole to ,jade na betę!!!!