reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
DUPA!!!! nie ma pęcherzyka!!!!
skierowanie do szpitala z podejrzeniem ciąży pozamacicznej!!!!!
Zyć mi się nie chce!!!!
Lamia spokojnie, jak ciążą pozamaciczna, przecież przy tej ciąży są bardzo słabe przyrosty bety a u Ciebie jest dużo większy przyrost niż u mnie...długo szukał pęcherzyka?

ja czytam was od rana i powiem wam ze nic nie pisałam bo troche się zdziwilam co.piszecie ją miałam bete 1783 i m.ilewicz kazał przyjść za dwa dni jak będzie koło 3000 i wtedy poszłam i był pęcherzyk nawet go nie zmierzyl bo był taki mały i zniego.jest już prawie 10tc więc nie wiem ją bym czekała .

Siedze i rycze.
Nawet pięści pod dupe kazał zrobić i długo szukał
Zdziwiony że nic mnie nie boli itp. nie plamię i beta dobra.Dał nadzieję ,,,ale mówił ,że powinno być coś widać.
dziś 32 dc i 19 dpo -4 tydz i 4 dz.
Pierdole to ,jade na betę!!!!

Cykle mam 32 dniowe,wachachania 1 dzien,ostatnio cos sie zalamalo,i miesiaczka spoznila mi sie dwa tygodnie,bo chyba owulacja sie przesunela,u zaczelam brac inofem,i w tamtym miesiacu ksiazkowo,dzisaj wypadalby 17 dzien cyklu,robilam dzisaj test owulacyjny,ale cienka kreska,strawabelka zeczywiscie powinna byc gruba krecha,moj maz jest jeszcze kilka dni,zazdroszcze Wam ze mozecie planowac co cykl,ja dzisaj plakalam do meza ze 6 miesiac po lyzeczkowaniu,i nic,i jeszcze pewnie ten cykl przepadnie,kompletna zalamka,jakby zycie uciekalo mi miedzy palcami :-(,a to plamienie zaraz po stosunku zabarwione krwia,pozniej juz nic,czy Was tez boli podczas stosunku podczas owulacji,w sensie jajniki?dziękuję za odpowiedź,i jestem z wami :-)
Bentula, jak robisz testy owulacyjne, to musisz ich zrobic kilka w danym cyklu.
Ja zawsze robilam te co Ci pisalam i cale opakowanie wykorzystywalam podczas jednego cyklu.
Test robisz wieczorem, codziennie o tej samej porze, oczywiscie w dniach kiedy Ci mniej wiecej wypada owulacja.
Pamietaj zeby przed testem nie pic przynajmniej ze w godziny bo mocz mozesz miec rozcienczony.
Kreska powinna byc ciemniejsza.
No ale tak jak pisalam musisz zrobic kilka testow bo z jednego nie da sie nic wywnioskowac. Jak Ci juz krecha wyjdzie ciemniejsza, to owulacja nastapi w ciagu 24-36 godzin.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Siedze i rycze.
Zdziwiony że nic mnie nie boli itp. nie plamię i beta dobra.Dał nadzieję ,,,ale mówił ,że powinno być coś widać.

Mi się wydaje, że za wcześnie.
Ja ma dziś 17 dpo i jadę dopiero 13tego, i tez nie wiadomo czy będzie widać.

reklama
Siedze i rycze.
Lamia poczytaj o ciąży pozamacicznej wtedy nie ma takich przyrostów jak u Ciebie, beta bardzo powoli rośnie w jednostkach dziesiątek , to dobry lekarz? do kogo chodzisz?uspokój się czasem pożniej widać pęcherzyk, Fondie dobrze pisze przy pozamacicznej beta tak nie urośnie...

Do góry